Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Maria, stiu ca tu lucrezi in invatamant. As vrea sa te intreb ceva. Ai depus/ obtinut salariul ala bonus, pt nastere? Cum se procedeaza, se face cerere catre dir. scolii sau catre cine? Poate ai idee, ca sa stiu si eu cum abordez problema! Merci! Sa-ti traiasca bb., sa fie sanatos si fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

maria, am vazut poze cu sarmalutza tudor!!! ne bucuram asa de mult ca e sanatos!!!

kitzy, bafta la bebe ctrl...dr. mea zice ca potzi sa nashti natur shi daca bebe e cu piciorushele in jos si capul in sus...transversal sa nu fie, ca atunci se impune cezariana...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea > vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal > sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde: > - Catelusa nu vrea sa se duca acasa si ciinele > incearca sa o duca el acasa. > - Ahaa... e ca ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de > chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la > posta...

Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pucca nici eu n-am gasit comoda cu saltea fara sa aiba vanita incorporata asa ca mi-am facut comanda la comoda cu 4 sertare si salteaua o sa o pun pe comoda, dar pt inceput cred ca va sta pe patut pana creste Diana.
Ariel mie dr mi-a zis ca ma paste cezariana daca nu se intoarce cu capul in jos si mai bine asa decat sa bage ea mainile si s-o intoarca.

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

asta cam asa e, Pucca! eu profit de faptul ca doarme Tudor ca sa-mi fac iar intrarea pe crenguta... o sa dureze pana citesc din urma!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ariel, am destul laptic, zic eu, suge cate 30 de minute la un san, incontinuu, tzashneste lapticul, sanii sunt mari si durerosi cand sunt plini...dar el tot nu adoarme fara completare... Acum ma mulg si incerc sa-i dau in loc de completare tot laptic de-al meu...sa vad daca il pacalesc!!

Nu e deloc lenes, suge bine de tot si ii place tzatzica... dar nu stiu de ce nu vrea sa adoarma dupa aceea...decat daca ii dau 30 de ml de compltare se culca instantaneu.

Dupa ce a supt el m-am mai muls si am scos inca 25 de ml... L-am pus la frigi, la pastrat pt urmatoarea masa.

fetelor, am luat solutie de sterilizat de la Chicco si scrie ca dupa ce tii bin=be in ea 30 de min sa le clatesti cu apa?! pai apa e sterila?!

Ioana si David (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

alice, n-am depus. am auzit si eu dar nu am mai ajuns la scoala sa intreb...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe (in sfarsit) mancacios si sanatos!!! Tudor Stefan
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Kitzy unde ai facut comanda pentru comoda? Nici eu nu tin neaparat sa fie cu saltea pentru infasat. Merge si pe pat, mai ales ca am patul destul de inalt.

+35, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Heeei, a aparut Maria! Welcome home, bebe Tudor! Si ma bucur tare-tare ca esti mancacios, ai invatat si tu, cum invata si fii-mea, ca in viata muncesti ca sa mananci!
Ariel, esti mortala. Un deliciu sa iti citeasca omul aventurile si gandurile. Mi-a placut mult eseul despre generatia noastra-cea mai buna dovada ca primele care iti raspund ca le-a facut nostalgice suntem Cory, Sovi si cu mine, adica "senioarele" stolului; sunt lucruri ce trebuie pastrate...inainte de a uita chiar si noi ca asa ne-am trait adolescenta: intre doua lumi.
Am facut eco, nimic rau in afara de...o pietricica la rinichiul stang! Unde dai si unde crapa! Daca ma mai investighez mult o sa-mi gasesc toate bolile pamantului. Ma rog, acum...din 2 parinti pietrosi, cu multe colici renale in trecut, nici nu ma asteptam sa scap in viata asta fara pietre! Si cica e si nisip mult. Bine ca macar am trecut (cu scarba, ce-i drept) de la apa minerala la cea plata.
Ioana, superb mesajul tau, e minunat optimismul care se simte in el; de grijile tale ti-a raspuns Ariel, slava Domnului sunt lucruri minore, bine insa ca nu a mai iantarziat nasterea ca putea fi mai rau-nu-i de mirare ca feelingul tau de mama zicea (striga!) ceva. Si ma bucur ca ai prezentat si treaba cu spagile EXACT asa cum sta ea in mod real, sper sa citeasca toate fetele ingrijorate de "cat se da??"
Ma duc la mailu comun sa vad si eu pui de Delphin ca n-am apucat si abia astept, apoi iar ma iau cu treburile.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ai mai treecut de un hop cu ecografia, felicitari!!
Pucca, felicitari pt bebe shopping, sa vedem si noi!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput