Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (119)
Raspunsuri - Pagina 15
simonette spune:
Salutare de la niste grasi...!
Azi l-am cantarit iar pe Iannis ca a facut si el 3 saptamani si avem 4300gr! In ritmul asta sa mi-o tina! O sa fac poze cu falcile si o sa le pun...
Diana, imi pare sincer din suflet tare rau de situatia cu care te confrunti!!! Ai incredere ca totul va fi bine si Dumnezeu te va ajuta pe tine si pe micutzul tau! Eu sunt alaturi cu sufletul si ma
ptr voi!
Ioana, am vazut pozele cu David!!! Este un ingeras! Tare frumushel...sincer! Cat despre problemutze...sigur se voe rezolva!
Dar...unde este poza de la baitza? Ca eu nu am gasit-o desi am cautat-o
Maria, am vazut pe Tudor infasat sarmalutza! Este un inger! Felicitari!!!

Delphin!, bun venit acasa! Sa iesi cat mai rpd din depresie si sa ai grija de lapticul tau! Stiu ca este un pic mai greu acum la inceput dar le vei depasi cu bine pe toate! 

cu mult drag! Astept poze cu David!!!!
tot stolul cu toata dragostea!!!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
clauclau spune:
Bubu, ia baga-te tu frumusel in pat daca nu te simti bine. 

Maria, bine ai venit acasa si pe crenguta! 

Rox, spor la goblen, imi placea tare mult sa fac cand eram mica.
Revin imediat, caraie micuta...
POZE
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Gata, am vazut bb David de Delphinas dragut foc, mangaiat de Sebilus!
Clau, ce ma bucur ca intri des si Ioana la fel!
Cory, acum si eu nu voi mai face aceeasi prostie ca la Vlad, cu toate ca atunci eram convinsa ca nu -i mai place lapticul meu. Si lua in greutate, era super ok, dar eram eu 
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
CristinaGoji spune:
Bine ati revenit pe crenguta Maria si Ioana! scumpi tare puiutii vostri!
Maria - ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa!
Diana - imi pare nespus de rau ca operatia nu a avut chiar cel mai bun rezultat! Sa dea Dumnezeu sa-si revina puiul Bogdan si sava bucure multi ani inainte!
Cory - am o rugaminte la tine, daca ai cumva salvate notitele de la Zuze in format electronic, ne poti scrie aici cate ceva despre cum sa-l pui pe bebe in patut dupa alaptat.
Simonette si Clau - felicitari pentru bebeii mancaciosi! 
Delphin - sa dea Dumnezeu sa depasesti cat mai repede depresia!
Mami
34+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
cory3maz spune:
Cristina Goji,
cred ca la trucul asta te refereai:
"Copilul trebuie pus in pat in somn profund. Cand ramane cu gurita deschisa si-i pica bratele moi. Nu te grabi sa-l iei de la san, ca se trezeste cand simte diferenta de temperatura. Un truc usor, cat il alaptezi pune-i o paturica pe spate. Cand a adormit il pui cu tot cu paturica in patut si asa nu simte diferenta de temperatura."
Din tezaurul de sfaturi al lui Miri-Mik!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ILUCAE spune:
Fetelor ati vazut, astazi naste BurticaMica

BurticaMica nastere usoara, sa dea bunul D-zeu ca totul sa fie bine, posibil ca la ora asta deja sa-ti fi vazut copilasul .Doamne ajuta sa fie bine.

http://bd.lilypie.com/mrVup2.png
ralucaspm spune:
Ioana, Cory si Clau au dreptate in legatura cu alaptatul. Eu era sa o patesc de 2 ori la Ioanna sa raman fara lapte pt ca niste ... de pediatre imi spuneau sa-i completez cu biberonul ca nu se satura de la mine. Nici nu stii ce am tras ca sa imi revina laptele dupa aceea. Si eu avusesem f mult lapte la un moment dat de curgea pe podea cand ieseam din dus ca sa o alaptez pe Ioanna. Imi era mila sa-l pierd si ma gandeam sa-i dau si unui nepotel (cumnata mea nu a putut sa alapteze deloc), dar statea in alt oras si nu aveam cum sa-i trimit. In plus, Ioanna nu s-a imbolnavit deloc cat am alaptat-o, pe cand nepotelul era mai mereu racit si a fost chiar si in spital. Cand a fost in spital ne-am dus la ei in oras cateva zile si ma mulgeam sa-i dau si lui ca sa-l ajute sa-si revina mai repede. Chiar am auzit ca laptele de mama face minuni si cel putin la Ioanna mi s-a confirmat.
Ieri am fost si noi la dr si ne-a facut programarea pt cezariana pe 19 martie la 10 dimineata. Asta in cazul in care nu ma apuca mai devreme.
Raluca
35+ cu
Georgios si
Ioanna (5.07.2006)
ccris_ccris spune:
randunici, sunt si eu pe-aici, am dormit ca valiza in gara, am avut o noapte fara arsuri, ce bine!
Vai da' ce urat e afara, a cui baba o fi azi,
a mea e pe 8.
Am intrat doar sa va pup, ma duc sa
citesc din urma si revin cu scrisorica.
Cristina
32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
numeioana spune:
Cum sa ma supar, mamicile mele?! va multumesc pentru sfaturi. Eu stiam chestia asta si de-aia n-am vrut sa-i dau lapte praf, dar intrasem in panica pentru ca altfel nu adormea... Acum cred ca l-am pacalit, astept sa adoarma...
Asa e, asa ii invata in maternitate, cu formula... trebuie sa-l dezvat! Si imi doresc sa-l dezvat!!
Intrebare: daca m-am muls, am mai mult laptic, il pun la frigi, il incalzesc pt bebe si imi ramane o cantitate...ce fac? Il arunc??
Va pupic!
Ioana si David (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Draga Ioana, trebuie sa confirm ce au spus fetele, bebe va trage din ce in ce mai putin din sani, tu ii vei da din ce in ce mai mult lapte praf si asa se duce bunatate de laptarie... Uf, asa am facut si eu prima data (acum nu mai repet asta nici sa mor cu el de gat!) si inca am mari regrete. Daca tot un san iti curge cand bebe trage din celalalt, colecteaza laptele ala intr-o scoicuta speciala si da-i-l apoi, dar nu cu biberonul, ci cu lingurita.
Mai, eu am tensiunea mica, ce sa fac sa cresca? De dimineata era 10 cu 5, ieri la pranz 10 cu 5... Oooof, beau o cafeluta, ca nu mai pot asa...
Nicoleta
33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)