FIV 166
Raspunsuri - Pagina 9
mihaele spune:
Fetelor suportatima ca am inceput cu intrebarile sper ca nu va suparati pe mine.Daca a-mi pun utrogestan mai este concludenta analiza progesteronului? Mii de multumiri
Moniland spune:
Mihaela, ai voie sa te speli in exterior dat in interior nu. Foloseste eventual absorbante zilnice pt a nu pata chiloteii.
Valoarea progesteronului trebuie sa fie mai mare, ca acesta e si scopul. Sa ai progesteron ca o femeie insarcinata. Daca nu cel putin vei stii sa-l suplimentezi.
iana_mari spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine ca sunt tare suparata ca nu-mi vine c.m. si m-am gandit sa iau Duphaston.Credeti ca imi va afecta?Nu am avut niciodata deregleri nici dupa fiv,acum nustiu ce se intampla. Am luat niste ant. augmentin pt. o infectie la masea si tinctura de zmeur.Ar putea fi asta cauza?Am un chist descoperit acum 10 zile care e destul de mare (5,70 cm).Intrebarea mea este daca iau duphaston si imi vine c.m.,imediat trebuie sa iau A.C.imi afecteaza in vreun fel?
Elenada sa fie cu lipici embrionasii.
Mihaele felicitari pentru ovocite.
Moni
.
mihaele spune:
]Monilad multumesc din sufelt pentru safaturi sunt foare pretioase penru mine sfaturile voastre acum ma duc sa fac analiza progesteronului.Va tin la curent.te pup pe tine si pe toate fetele
[dual
miki01 spune:
Buna dimineata, fete scumpe!
Elenada, felicitari pt ET! Sa stea la mami in burtica amandoi 9 luni, bine? 
Cristinici, cum te simti? Iti doresc din tot sufletul sa fie bebei bine in burtica la tine. 

alina_alexandra spune:
Teli imi pare tare rau pentru nereusita ta. Mi-as fi dorit ca toate fetele sa reuseasca acum, dar dupa ce o sa treaca socul o sa te gandesti mai bine ce e de facut. Suntem alaturi de tine insa din pacate asta e tot ce putem face. 
Miki m-a bucurat tare vestea de la tine. Iti doresc o sarcina usoara si bb sanatos. Vorbim la telefon.
Fetele, va anunt ca nu mai am progesteron injectabil. Cele care stiti ca aveti sau veti avea nevoie, pot incerca sa mai comand prin intermediul prietenei mele care e medic in Germania, insa trebuie sa imi spuneti cu cel putin 2 saptamani inainte pentru ca si cei de la farmaciile din Germania nu le tin pe stoc, trebuie sa le comande de la depozite. In plus pana merge amica mea sa le comande, pana ajung in Ro dureaza.
Vad ca totusi asimilarea progesteronului asta e o problema...
Va pup pe toate si va tin pumnii.
Mihaele felicitari si te rog nu te panica pentru orice. Roaga-te si totul o sa fie bine.
Cristinici astept cu nerabdare rezultatul tau. Doamne Ajuta!
Alina
cristinici spune:
Mihaele asa cum a zis si Moniland analiza de progesteron se face inainte de ET pt a vedea daca se absoarbe bine utrogestanul in organism sau mai e nevoie sa suplimentezi. Iti dorecs embrioni buni, chiar blastociti.Vezi daca mergi la Bios sa le spui ca faci tratam pt FIV si indiferent daca e mare valoarea sa ti-o dea exact.
Elenada asteptam peste 2 sapt vesti bune si de la tine. Sansele de prindere sunt mai mari pt fetele care au facut hiperstimulare.
Felicia sa vii cu raportul de la echo.
Eu sunt doar putin ametita in rest astept rezultatul, mai sunt 2 zile.
cristinici
Moniland spune:
Iana, nu te pot ajuta ca habar nu am cu duphastonul. Ma gandesc daca nu tinctura de zmeu sa fie cauza. Dar cele care au luat si tinctura si duphaston poti sa-ti zica.
Cristinici, inca un pic si vei trece la o noua etapa de emotii.
iana_mari spune:
Monilad multumesc am sa intreb si la naturiste,dar daca sunt fete care au patit asa,le rog sa-mi raspunda.
ella28 spune:
Iana eu am luat zmeur si coacaz. Si sa stii ca si mie mi-a intarziat CM. Daca de obicei imi vine la 30-32 zile luna asta mi-a venit la 36. Daca si tie ti s-a intamplat inseamna ca asta e cauza. Mai ales ca mie dupa FIV nu mi s-a intamplat nimic deosebit a venit cum trebuia sa-mi vina. AAAA...si mi-a venit fff mult acum.
Ce sa-ti spun? Ca ma ustura mana sa-mi iau un test de sarcina? Dar m-am abtinut , ca deja sunt trilulilu 
Dar poate tu esti
, mai stii?