FIV 166

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONI,FELICIA,cred ca am inceput sa inteleg,deci daca nu imi vine CM pana pe 14 martie cand sunt programata la eco,nu ma duc,ca nu are sens,daca imi vine intre timp,e ok,nu trebuie sa ma agit ca oricum stimularea incepe dupa ce se termina CM,deci in acest timp,eu nu opresc Dipherelinul,deloc,se face continuu chiar si pe CM.IAR daca sa zicem imi vine pe 11 sau 12 martie,eu ma duc totusi la eco,sa vedem ce spune(bine nu cred ca se face eco pe cm,dar probabil imi va spune cand sa incep stimularea),si daca imi vine si mai devreme,sun in prima sau a doua zi sa anunt pt reprogramare.OARE credeti ca am inteles??????nu stiu ce o fii asa de greu de inteles ,dar asta e asa se intampla daca nu am vb eu la telef sa aud eu ce mi-se spune,va inca odata si scuzati-ma daca v-am ametit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Teli i-mi pare rau!
Mikio1 FELICITARI si sarcina usoara!!
Cristinici sunt cu pumnii stransi pentru tine!
Felicia multa bafta maine la eco, sa vii cu vesti bune!!

Fetelor, mie mi-a iesit progesteronul de z21 pe ciclu cu AC = 0.168 e groaznic de mic nu??? Sau nu e bine ca l-am facut cand eram pe AC?? Oricum o sa-l repet luna asta, cand nu iau nimic.

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

cristinici eu am momentan doar niste dureri vagi de burta cam ca la ciclu si cam atat nici un simptom in plus ,dar nici nu caut simptome

Ziua ET se considera Z0 sau Z1?
Daca vreau sa fac un Bhcg in Z10 cand sa fac pe 10 mar sau 11 mar???
ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, eu stiu ca progesteronul creste dupa ovulatie... daca esti pe Ac si ovulatia nu a avut loc, cred ca nu mai e relevanta valoarea! Eu zic sa nu te stresezi prea tare deocamdata, repeta-l luna asta si vezi ce valoare iese.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kineta, dipherelinul nu-l intrerupi sub nicio forma. Consult ecografic se face si daca esti pe CM, mai cu jena din partea ta, dar pe dr. nu-l intereseaza si nici nu-l deranjeaza.
Rubia, ziua ET = ziua 0. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

teli,
inteleg f bine prin ce treci.In cateva luni am trecut prin 2 astfel de esecuri si totusi sunt optmista. F optimista. Si nu am 20 de ani. Stiu doar ca cel de-al doilea fiv a fost un esec nu din cauza mea ci din nepasarea si indolenta unor medici care m-au infectat cu un bacil care cedeaza greu.E trist pentru ca in seara cand am primit rezultatul am facut o depresie urata si nu vroiam decat sa mor. Dupa 2 zile m-am ridicat si am zis c-o iau de la capat indiferent de eforturile pe care le fac.
Capul sus si la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna dimineata fetelor va urez l toate o zbuna si numi impliniri.
Am si eu o intrebare lamuritima ca nu stiu ce s fcau dupa ce introduc utrogestanul inainte de al intriduce pe urmatoaru am voi sami fac toaleta vaginala sau nu am voie va nu stiu cum sa procedez.
Kittyke
Nusy ce mai faci iubita
Rubia sa se lipeasca bebei de mamaica lor 9 luni
Cristinici tu ce faci ?
Elenada cum a fost la ET ?
Fetelor va pup pe fiecare in parte si ma rog La dumnezeu sa avem numai reusite.
P.S.Ce ziceti sa merg maine sa fac analiza progesteronului? unde m invatati sa ma duc si voi ce zicet sa-l fac sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Mihaele iti poti face o toaleta ... usoara (eu am folosit la greu servetele umede).Pt. analize in general am vazut ca este la moda Laboratorul Bios.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

FELICITARI MIKI MULTA SANATATE TIE SI BEBELUSILOR TAI SI SARCINA USOARA DUMNEZEU SA VA AJUTE.
TELI :Capul sus si nu iit pierde increderea. DOamne ajuta.
Eu fetelor am facut ET cu doi embrionasi atati cat mi-am dorit.
Ceilalti s-au oprit sdin evolutie.
Si pe 18 martie ma duc sa fac testul de sange.
Pana atunci stau linistita si ma conversez cu ei si incerc sa le fac sederea cat mai placuta.
MIhaele felicitari pt punctie
Iti tin pumnii la ET
O sa fie bine
Trebuie sa fim optimiste si sa avem incredere in DUmnezeu si minunile nu o sa inceteze sa apara
Multa bafta Fetelor
Va pup dulce
Acum fug in patut

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Elenada ma bucur pentru tina ma rog la Dumnezeu sa se lipeasca bebei de mamaica lor si sa stea la mamaica lor in burtica 9 luni.Te pup si ai grija de tine si de bebei tai iubiti

Mergi la inceput