FIV 166

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

FELICITARI MIKI!
TELI stiu prin ce treci. Si eu am trecut acum 2 ani prin aceesi dezamagire, insa trebuie sa fii tare si sa treci peste aceste momente. Fii sigura ca cu ajutor si credinta in D-zeu o sa rasara soarele si pt noi.Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Mihaele vesti supeeeerrrr !!!!!
Nu te speria o sa te umfli la burta si eu m-am uflat si tot umflata sunt ...nu stiu pana cand dar am inteles ca e de bine
Eu trebuia sa iau Medrol 1/2 tb la 12 ore timp de 4 zile si mi-au dat acolo la clinica exact cat trebuia.
Ai primit si tu nu???

Mergi la inceput

AAA si inca ceva....
Imi tin pentru ca ovocitele sa se iubeasca cu tati si sa ai embrionasi frumosi si lipicosi!!!!!!

Mergi la inceput

Iar am gresit ...imi tin pumnii.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

kittyke iubita mea am primit si eu medrol eu iau o jumatate de pastiluta la 12 ore.Multumesc frumos pentru urari vreau sa ma tin dupa tine dupa Nusy si Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

manumanu, Doamne ajuta!
Mihaela, Felcitari pentru productie. Sa dea DD sa se lase cu sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

fetelor,AJUTAT-MA cu niste sfaturi ca imi plesneste capul de nervi,de ieri incerc sa sun la GIULESTI,sa obtin programare pt ziua 14 de DIPHERELINE,abea azi am reusit si nu eu ci maicamea,pt ca eu eram la servici si numai puteam sa sun,ca oricum pune telef in ocupat si nu raspunde nimeni,.IN sfarsit,a sunat maicamea,a vb cu d-na GETA,si i-a spus ca m-a programat vineri pe 14 martie,dar ca (asa a inteles mama),daca nu imi vine CM,pana pe 12 nu are rost sa ma duc la programare ca ma duc degeaba si ca sa o sun(unde sa o sun ca raspunde f greu),ma rog,si ca daca imi vine in sapt 11-14,sa ma duc,eu ori sunt batuta in cap ,dar numai inteleg nk,cand dracu sa ma duc pana la urma????DACA nu reusesc sa o prind la telef,cand sa ma duc,plus ca eu desi sunt azi in ziua 23 a CM ,si ziua 3 de DIPH,am o oarecare jena abdominala,daca imi vine mai devreme(sa zicem in weekendul asta)ce fac unde ma duc ca nu lucreaza in weekend,si daca pierd stimularea????
SUNT derutata rau,asta nu am inteles daca sa zicem imi vine CM intr-o seara duminica.luni etc,ce fac ,cand trebuie sa ajung la ea a 2 a zi de CM(asta ca sa nu pierd stimulare),nu stiu cand se incepe....cred ca v-am ametit si pe voi ,imi cer scuze,dar stiu ca sunt fete care au facut protocolul lung,va pup si nu ma lasati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

TELI,acum am citit din urma,mi-se rupe sufletul cand citesc de cate o nereusita,dar sunt convinsa ca vei avea puterea sa o iei de la capat,nu pot sa-ti spun ca stiu ce este in sufletul tau si trebuie sa iti revii,si cand te vei simtii mai bine,iti doresc sa ai puterea sa o iei de la capat. MICKI,ma bucur mult pt tine,si iti doresc sa ti-se dubleze valoarea HCG-ului. MIHAELE,supeer bine,bravo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kineta, hai sa te linistesc. Inhibarea dureaza minim 14 zile. Poate sa-ti mai dea 1-3 zile de stimulare daca asa vrea dr. In cele 14 zile iti vine CM. Daca nu se termina, asa cum zicea Geta ca ziua 1 ar fi cea dea 12 de inhibare atunci nu vei incepe stimularea si mai faceti cateva zile de inhibare. Daca in ziua 14 de stimulare CM e pe terminate atunci e posibil sa incepi stimularea. Nu se incepe stimularea daca ai menstruatie abundenta, adica esti in zilele 1-4 de CM. Prin menstruatie elimini mucoasa uterina, daca incepi stimularea nu poti stimula si mucoasa uterina pentru ca nu s-a eliminat cea veche. Sper sa intelegi ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

In primul rand, o imbratisare virtuala pt Teli... tare rau imi pare...
in al doilea rand, FELICITARI Miki01! Imi imaginez ce fericita trebuie sa fii!
Kineta, cred ca te-a linistit Moni, vreau doar sa-ti mai zic ca la protocolul lung nu mai conteaza in ce zi a CM esti, important e sa nu mai sangerezi. Deci, daca vine mai repede, nu-i nimic, tu continua cu diphereline. Eu data trecuta eram in z 8 de la cm cand am inceput stimularea.
Cristinici, maine merg la eco, vin apoi cu vestile!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput