FIV 166

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Teli, sa renuntam e imposibil....la tine durerea e foarte mare, ai trecut prin multe dezamagiri, dar nu putem renunta. Poate e mai bine sa schimbi de clinica, stii cum se zice ca se schimba norocul, poate ar trebui sa faci un DGP...multa tarie iti doresc, si imi pare tare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Miki01 FELICITARI din tot sufletul!
Parca am mai prins si eu putin curaj...
Teli mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce treci....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Teli draga imi pare tare tare rau, dar vorba fetelor nu trebuie sa renunti.Te pup si te imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Dragele mela, va multumesc din tot sufletul meu!

Fara ajutorul vostru sigur nu reuseam!! V-am ascultat sfaturile si tare bine am facut!

Teli, imi pare tare rau pentru durere ta! Stiu scumpa mea ce inseamna, din pacate cred ca stim multe fete de aici. Nici macar sa nu te gandesti sa renunti, DD te va ajuta sa ai BB-ele tau, ne va ajuta pe fiecare dintre noi pentru ca ne dorim prea mult.

Va pup mult,

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Teli asa am zis si eu de fiecare data nu mai fac , nu mai vreau sa trec prin aste , plangeam , ma jeleam si dupa o luam de la capat. Asa cum a zis si Moniland exista si esecuri in viata noastra.
Goggy la Giuly nu se face hcg decat martea si joia, asa ca maine daca vrei te poti duce in alta parte.
Miki ma bucur pt tine si repeta testul joi ca sa fim sigure ca totul decurge bine.
Rubia tu cum mai esti?
Mihaele maine faci punctia ,sau a fost azi, cum te mai simti.
Felicia tu in ce stadiu mai esti?
Elenada ai facut ET?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Miki felicitari si sarcina usoara

Teli nu putem renunta nici una dintre noi,speram in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Uff, Cristinici, nu stiam ca se face doar martea si joia, credeam ca se poate face in fiecare zi....
Pai, cred ca ma voi duce joi, pt ca oriunde in alta parte rezultatul dureaza 24 de ore, deci tot joi aflu. Ma agit degeaba.
Eh, mai stau putin, sa mai creasca valoarea bHCG-ului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Teli !

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

miki felicitari bravo ma bucur din tot sufletul

teli nu am cuvinte cu Dumnezeu inainte

Acum am ajuns acasa am avut o zi crea incep cu ce a fost rau de la ora 10 am avut dureri groaznice pana mi-a facut punctia
Am 12 ovocite kittyke ai avut dreptate iubita doamna doctor a venit zambind si mi-a spus ca mergem spre balocisti ca avem deunde ma suna joi de le clinica tu cum ai luat medrol o pastiluta intreaga sau jumatate de pastiluta si cate zile?te pup si ai grija de tine si de bebei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

TELI, trebuie sa mergi inainte! Nu abandona, speranta moare ultima!

MIKI, FELICITARI!!! Asteptam si valoarea de joi! O sa fie bine,!

Fetelor, din 14 martie incep si eu stimularea. Ieri am fost la eco si e OK. Voi face stimulare cu Menopur. Doamne ajuta!

Mergi la inceput