FIV 166
Raspunsuri - Pagina 5
LucaLuca spune:
Of, si eu care ii pregatisem replica cum ca statistica a fost infranta si de data asta.
Teli, fii tare. Iar daca nu poti sa fii tare acum, fii ...asa cum simti, plangi pana evacuezi toata durerea si frustrarea, sau macar mare parte, iar apoi ia-o de la capat, spre o incercare reusita.
Miki, felicitari, bebelus sanatos iti doresc!
kittyke spune:
Teli imi pare tare rau dar incearca sa mergi mai departe odata sigur vei reusii!!!!
Speranta moare ultima........... NU TE LASA !!!!
Moniland spune:
Teli, o imbratisare si din partea mea, si mult curaj pentru mai departe. Nu esti prima, si din pacate nu vei fi nici ultima ghinionista la FIV.
iana_mari spune:
Este atat de greu sa poti felicita o fata,iar de cealalta sa nu poti sa-i zici decat;Teli mult curaj pe mai departe.Stiu ce simti pt. ca am trecut si eu prin asta.
Miki valoarea este buna pt. ziua 10.Felicitari si sa fiti fericiti!
ella28 spune:
Teli imi pare rau! Stiu ce simti, din pacate am trecut si eu prin asta! Nu-ti pot ura decat sa poti trece cat mai usor peste ziua de azi si cand te vei simti pregatita sa o iei de la capat!
Miki felicitari si te asteptam cu vesti despre valoarea de joi!
Cristinici e un sezon bun pentru mamici!
Iyoana spune:
Miki FELICITARILE mele, sa fiti sanatosi si voiosi, sarcina usoara si la termen!!!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
offf, Teli ce trebuie sa fie in sufletul tau....
Ti-am mai scris, dar ma doare rau sufletul pentru tine, mai ales ca faci parte dintr-o grupa de fete care au facut FIV si cateva dintre ele au reusit! Nici nu stiu ce sa fac: sa ma bucur pentru Miki01, sa ma intristez pentru Teli...
Ai grija de tine, sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste incercarea asta si sa o iei de la capat cand vei putea tu!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Teli spune:
Va multumesc pentru sustinere!
Nu stiu ce o sa fac mai departe , poate ar trebui sa renunt, ceva e clar ca nu merge .
Va pup pe toate si va multumesc , stiu ca sunteti sincer alaturi de mine