FIV 166

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ELLA,iubita esti o draguta ,dar eu nu am trompe functionale,sunt clipsate din cauza hidrosalpinxului.Dupa fiv ,4 luni pana acum ,am avut cicluri regulate,
Dar m-am hotarat si eu, o sa intrerup extractul de zmeur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu azi la Unisyn si am facut analiza pt anticorpii antimullerieni( voi avea rezultatul peste 10-14 zile lucratoare...) si apoi la Bios unde am facut FSH,LH si estradiol ( maine imi vor trimite rezultatele prin e-mail).

Tin pumnii stransi pt fetele in asteptare!!!Doamne da sa fiti toate gravidute!!!

Cristal pe unde esti?Si pt tine am pumnii stransi!!!!

Fetelor eu m-am programat la eco pt 17 febr.,zi 14 de cm la madam Geta.Mi-a zis sa vin cu biletelul de la domn' dr.....eh,am sa vad cum scot "camasa" ca eu nu am nici un biletel,dar am vrut neaparat eco la ovulatie sa vad cum mai stau cu endometrul,pana atunci am sa iau vitamine si l-arginina,poate il ajut cumva sa creasca....

Am citit la ul alt subiect ca draga noastra Aurel Cris are o mandrete de fetita pe nume Bianca,a nascut ieri,4 martie, asteptam toate amanuntele!!!
FELICITARI AUREL CRIS!BIANCA BINE AI VENIT PE LUME,SA FII SANTOASA, NOROCOASA SI SA AVETI O VIATA PLINA DE BUCURII!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Aurel_Cris FELICITARI!

Kora mai ai un pic si intri iar in focuri, sa fie cu noroc de data asta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor am fost si am facut analiza progesteronului maine am rezultatul sa-l mai fac cu o zi inainte de ET? eu doamna doctor a zis ca am face ET duminica ma suna maine de la clinica sa-mi spuna dacti puiuti am .Va pup si va rog sa-mi spuneti ca daca este nevoie mai repet odata progesteronul va pup .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

buna fetelor!sunt o aspiranta la titlul de mamica si detinatoarea a 3 inseminari nereusite.M-am cam saturat de asteptarea asta lunga si ne-am hotarat sa trecem la FIV.As avea si eu o intrebare pt voi:cam care este perioada optima pt FIV?luna mai este tarziu?am inteles ca vara nu se prea face...Si as mai vrea sa le felicit si eu pe noile gravidute,si sa le tin pumnii fetelor in asteptare

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

smoly bine ai venit printre noi!Unde si cu ce dr. vreti sa faceti FIV?Se zice ca perioadele optime sunt primvara si toamna-iarna.Vara,caldurile foarte mari pot influenta negativ hormonii.Totusi s-au vazut reusite indiferent de anotimp...daca DD vrea,atunci se intampla.Bafta multa si te asteptam cu amanunte!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

KORA mersi de raspuns,deocamdata nu prea stiu cu cine sa fac FIV,dar m-am gandit la Marinescu sau Dracea.Eu sunt pacienta dr.Tututnaru dar din pacate el nu are pana acum nici o reusita la capitolul asta si nu vreau sa risc.Am optat pt Giulesti,pt ca hai sa fim realisti ei sunt cei mai potriviti cand vine vb. de Fiv.Reusitele lor nu mai au nevoie de nici o prezentare.Mie dr.T mi-a zis ca sunt prea tanara pt FIV(fac 26 de ani in aprilie)dar din pacate sotul meu are pb(oligo).El are 35 de ani si nu prea mai are rabdare.

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, dragutelor..

Stiu ca sunt foarte noua printre voi si nu am apucat sa ne cunoastem prea bine dar am si eu nevoie de sprijinul vostru.
Maine ma duc sa fac testul de sarcina si am emotii groaznice.
Am vazut ca, atunci cand tineti pumnii cuiva, functioneaza aproape de fiecare data. Poate ii tineti si pentru mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Buna ziua sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru am 32 de ani si mai bine de 10 ani de sperante pentru un bebe,am 1 FIV nereusit la activ si sunt in pregatire pentru FIV 2 sper si ultimul la Giulesti cu Cezara Bucur.A mai facut cineva protocol scurt cu puregon si menopur?azi am primit schema de tratament si desi am analize bune fsh 5.19,lh 2.93 mi sa dat 3*50 ui puregon si 75 ui de menopur 11 zile iar din ziua 7 de stimulare 0.25 ml olangutran.Nu e cam mult puregon?mie frica de hiperstimulare avand in vedere ca doamna doctor este plecata si voi merge la monitorizare abia pe 17.Sper ca nu v-am plictisit cu intrebarile si urez mult succes la toate fetele in realizarea visului de a fi mama.

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Smoly si Verga bine ati venit pe forum!
Felicitari pt.AUREL CRIS,SA FITI FERICITI

Mergi la inceput