nu vine sa cred ca ne a parasit
Povestea mea a inceput anul trecut in septembrie cand impreuna cu nevasta mea am plecat in spania la lucru,iar copilul nostru a ramas cu maicamea,cine defapt l-a crescut si pana in acel moment.Acuma baietelul nostru Kevin are 2 ani jumate.Totul a fost ok,eu am lucrat ea statea acasa si cauta de lucru,iar de craciun eu am zis ca vin acasa,ea nu a vrut sa vina de sarbatori acasa,spunand ca poate gaseste de lucru la un bar.Eu am venit iar ea a ramas acolo,cu inchiul meu si inca doi prieteni,cu cine stateam in casa.Inainte sa vin am vorbit ca il ducem si pe micutul cu noi,dar din cauza actelor si fiindca Kevin tinea mult la maicamea,ce era logic ea la crescut de mic,in 26 decembrie i-am spus sa vina acasa ca nu pot sa il duc singur si baiatul meu nu ii o mobila ca il iau si duc.Ea c am sa suparat dar a zis ca vine in data de trei ianuarie.Dar in noaptea de revelion,adica si cu doua zile inainte ea a inceput o relatie cu unul dintre prieteni mei din casa,cu cine de revelion s-a si culcat.Aceste lucruri m-ia zis unchiul meu,dar nici ea nu a negat prin telefon.Prima reactie a mea a fost ca i-am zis sa nu vina acasa ca sa divortam mai bine ramine acolo,ea nu a vrut si in 9 ianuarie a venit la noi inapoi,dar cum!A zis ca ea nu mai vrea pe noi si merge inapoi cum trimite noul sau prieteni bani,am fost distrus fiindca o iubeam mult,si i-am spus sa o luam totul de la inceput,ca mai incolo o sa regrete ca nu are pe nimeni apropiat langa ea,parintii ei au murit,eram doar noi pentru ea,si dragostea copilului ii de nepretuit.Ea nu a vrut i-am plans nopti si zile,ca dupa 4 zile de acasa sa intamplat ceva si seara am facut dragoste,si cat a mai stat acasa in fiecare zii,fiindca ea m-ia zis ca rupe legatura cu el,si sa continuam noi trei impreuna.Trebuie sa stiti ca ea a venit acasa fara bani,vorbea zilnic ore cu prietenul nou,si de copil nu sa ocupat de loc,nici macar in ultima zii cand aa plecat.Ca in 18 ianuariea plecat inapoi,ca are de lucru cu contract la un bar si a zis ca va cauta chirie sa maduc dupa ea.Am rezolvat toate actele ptr. copil pana a fost acasa ca sail pot duce.Insa cand a ajuns de lucru nu a avut,bani i-am rezolvat eu de acasa sa aiba din ce trai,si a zis ca sta la o prietena de a ei,cu cine si eu ma inteleg bine si aveam incredere in ea.Dar au inceput iara telefoane neridicate cand o sunam vorbea la internet ea zicea ca da la club de internet,dar patronul clubului fiind prieten cu mine imi spunea ca aclo nu a fost,etc.Dar in timp spunea ca ii dor de mine si ca ma iubeste si abia asteapta sa maduc dincolo la ea ca nu mai rezista,ne are tigari mincare,defapt unchiul meu si prietenii mei ii dadaeu bani sa aiba pana maduc.Asta asa a continuat pana inainte cu trei zile sa plec,singur fiindca ea chirie nu a gasit unde sa stam cu copilul,dar atunci prietena comuna mi a zis prin internet sa nu mai fiu asa de prost ca ea defapt de o saptamina sta cu noul prieten,si sa mutat de la ea,dar nu a vrut sa imi zica ca stia cat de mult o iubesc.Cand am intrebat-o si i-am spus ce a zis prietena nu a negat,dar a zis ca ea la dat afara si nu avea unde sa mearga,dar ma asteapta sa maduc.Eu prostul,ca altcumva nu pot sa ma autocaracterizez am mers,si cand am ajuns ea mi a zis ca sta cu ala si nici nu vrea pe noi,ca ii bine cu noul,si ca ea are incredere in relatia asta noua a ei,care atunci avea 4 saptamani.Am fost si sunt si acuma distrus,am facut 3500 km sa imi zica ca gata,dar nu ia ajuns asta,cand i am spus ca nu stau atunci si vin inapoi in tara inainte sa vin inapoi m-ia trimis un mesaj ca am dreptate si dimineata face bagajele si ne mutam impreuna.Sincer eu nu am mai crezuto dar nu am plecat,si dimineata am asteptato dar nu a venit doar dupa trei ore ca ea nu stie ce sa faca,dar ii prea indragostita sa il lese pe celalalt,ca si pe mine ma iubeste dar altfel si eu is cel mai bun prieten dea ei.Dar dupa 1 ora ia sunat telefonul si ia spus prietenulcel nou ca ii libera si sa faca bagajele,ea in acel moment a facut bagajul si la adus la mine.Seara a plecat ca a zis ca mai trebuie sa vrb. ceva cu el dar inapoi nu a mai venit si tel. nu a ridicat,era inchis defapt noul prieten ia rupt cartela sa nu o mai sun in bar fata de mai multi.Si toate dupa astea a mai cautato si am zis ca o iubesc si ca avem un copil impreuna si avem nevoie de ea,dar ea nu a vrut nici sa nu auda de asa ceva.Eu am venit acasa ea a mai sunat de cateva ori ca ce face kevin,dar i am raspus ca de ce te intereseaza daca tie un betiv,ca ii alcoolist noul prieten,a fost mai important decat persoanele care te iubesc cu adevarat.Si problema ca cred ca si acuma inainte sa bag divortul ar veni acasa l-as putea ierta dar acuma si pentru copil.Dar o cunosc si nu cred ca ar veni ca iar fii prea incomod si ii prea lasa pentru asa ceva.C-am in mare asta ii povestea noastra
Raspunsuri
Elise spune:
asa, mai primeste-o ca sa mai joace putin ping-pong cu sufletul copilului... Maia les ca baietelul vostru e suficient de mare sa vada si sa "proceseze" jocul asta de-a uite mama, nu e mama. El ce o simti?!
Elise & BBLisa
CristinaT spune:
Abia daca am reusit sa citesc toata nebunia... sfarsitul in care spui ca o iubesti... da sa zicem o iubesti si se va intoarce la tine, dar cum va fi viata voastra? ai putea sa ierti?sa nu reprosezi? gandeste-te ca poate e vorba doar de orgoliul tau, dar sunt sigura ca poti sa-i arati altel ce a pierdut. Lasa-ti mama sa aiba grija de baiat la fel ca si pana acum, iar peste ceva timp ai sa-ti gasesti pe altcineva. In mod sigur, iar ea va culege ce a semanat.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
alex_ioanid spune:
totul depinde de tine, de cum va evolua... trebuie sa pui in balanta lucrurile bune si lucrurile rele (si in cazul asta sunt cam multe cele rele... prea multe, as indrazni sa spun)... sa te gandesti daca ti-ar fi bine daca s-ar intoarce la tine. Faptul ca o iubesti nu ii da niciun drept sa se comporte asa... sunt prea multe lucruri peste care ar trebui sa treci cu vederea, sa le ierti, sa le uiti... si e greu, daca nu chiar imposibil!!! gandeste-te bine ce o sa faci, ca sa iti fie bine atat tie, cat si baietelului tau
dulcetica spune:
Eu inteleg perfect sa te lase pe tine,dar copilul?Asta nu e mama si daca n-are suflet eu zic sa-ti ei un avocat,martori referitor la conduita ei,sa o decazi din drepturi si sa divortezi.Pe cine astepti tu sa se intoarca?Persoana asta nu merita deranjul!
ianlearn spune:
Da aveti dreptate,dar daca era vorba de orgolii nu o mai primeam deloc in casa prima data.Iar ca ma lasa pe mine nici asta nu am inteles fiidca in 23 decembrie cand am venit plangea sa nu o las siingura si propozitiile ei ca ,,nu stiu ce sa fac,, nu le pot intelege nici acuma,cand stia ca o iubesc si a primit totul ce sa putut in plus pentru mine un copil e totul.Nu as zice daca o bateam,nu avea bani,as fii baut si nu ii faceam totul pe plac dar asa am ramas cam mut!Iar acuma ma suna pe ascunse sa intrebe de copil intra pe internet tot asa cand prietenul ei cel nou nu ii acasa ca ia interzis sa mai vorbeasca cu mine,dar inseamna ca ei asta a lipsit ca barbatul sa fie barbat in casa!Dar i am dat atatea sanse nu a vrut.Dar viata merge inainte si acuma viata si linistea copilului meu,ca nu pot sa zic ca si a ei doar pe acte,ii cel mai important.multumesc pentru sfaturi si pentru ca ati citit mica mea poveste,dar din pacate nu sunt ultimul cu asa intamplare mai ales ca am trait 2 ani in strainatate si am vazut multe,mai ales mamici si tatici care au ales libertatea fata de familie
amelie-chan spune:
Vezi-ti mai omule de viata ta si las-o pe ""mama"" copilului
tau libera, ca asta nu e mama, iar sotie nici atat.
Multa bafta si ai grija de copilasul tau scump, care
te are pe tine si pe bunica lui care ii probabil de 1000de ori
mai mama decat i-a fost sotia ta.
sanatate multa!!!
baicualina spune:
suflet dezorientat!
aduna-te si fa totul pt tine si copilul tau!
in general sant mai multe povesti in care tatal paraseste de data asta e invers!
dar cu atat mai mult O MAMA CARE-SI PARASESTE PUIUL NU E DE IERTAT!
asa ca incerca si ai sa poti!asa cum zicea si amelie-chan las-o libera!
nu e mama si nici sotie nici atat!
incearca sa faci totul pentru puiul tau mai ales ca ai un sprijin enorm!pe mama ta!ceea ce inseamna enorm pentru sufletul copilului tau!
stiu ca e greu!
a da sfaturi e usor....dar trebuie sa realizezi ca nu are dreptul sa se joace cu sufletele voastre!
baga divort(parerea mea!) si rezolva problema legala in ceea ce o priveste in legatura cu copilul!pentru ca dupa ce ii vor trece "fierbintelile" si va realiza ce a pierdut va incepe sa te joace in picioare pe partea asta sentimentala in legatura cu copilul!
putere multa si Doamne-ajuta!
Alina
baicualina spune:
imi cer scuze poate am fost cam directa insa e mai bine asa decat sa lungesti boala.....stii cum se zice:boala lnga oarte sigura!
si oricum trebuie sa te gandesti si altfel:in cazul in care sa zicem, s-ar intoarce si totul ar fi ok voi trei,
1. esti sigur ca nu vor exista momente de reprosuri si discutii contradictorii pe tema asta?
2. esti sigur ca nu se va mai repeta si cu un altul????
bafta multa si putere!
parerea mea e ca nu te merita!
Alina
giulia81 spune:
eu am ramas muta...iar tot ce s-a putut spune a fost spus.punct!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Tisina spune:
E trist si revoltator cand aflam ca un tata si-a parasit sotia si copilul (copiii). Iar cand aflam ca si o mama face asa ceva, e de mii de ori mai trist si mai revoltator, pentru ca se presupune ca intre mama si puiul ei este o legatura speciala...
O asemenea femeie nu merita sa plangi dupa ea, precum nu merita nici sa fie numita mama copilului tau. Las-o pe drumul ei si tu vezi-ti de al tau. Ai grija de copilas si de tine, ca are mare nevoie de tine. Voi sunteti mult mai importanti decat o femeie care si-a lasat familia pentru un individ.
Mult succes si sa iti traiasca baietelul!