nu vine sa cred ca ne a parasit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Poate ar fi bine sa te consulti cu Sterge si Espiru, alti parasiti. Tare as fi curioasa sa ascult si variantele mamelor, ca mi s-a cam acrit de barbatusii astia parasiti "fara motiv".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Letitia1 nu stiu ce stii tu despre ceilalti doi sau ceea ce stii si despre situatia acestui barbat eu ceea ce stiu sigur este ca oricat de greu mi-ar fi fost cu un anumit barbat, oricata bataie, injosire sau mai stiu eu ce se mai poate intampla rau intr-o relatie pentru o femeie atunci cand pleaca si isi paraseste sotul ia si copilul cu ea. Acea da este o MAMA care din varii motive a trebuit sa iasa dintr-o relatie nereusita! Cele care lasa copilul in urma, cu barbat sau nu in ecuatie, nu se numesc MAME se numesc ... nu gasesc un nume ca daca ii zici animal jignesti bietele fiinte.
Cat despre tine Ian vezi de viata ta, las-o pe ea cu a ei, nu-ti neglija copilul pentru ca el este cel care are acum nevoie de sprijinul tau si de dragostea ta. Eu zic ca sunt suficiente femei pe pamantul asta care sunt gata pentru a fi iubite si gata sa fie si MAME pentru copiii altor femei care stiu sa fie DOAR FEMEI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Tuinea, nici eu nu stiu ce stii tu despre toti acesti oameni, ceea ce stiu eu este ca intotdeauna adevarul este undeva pe la mijloc! Cita vreme nu stim si cealalta varianta e greu sa dam sfaturi, sa ne dam cu parearea sau sa judecam anumite persoane fara sa le cunoastem povestea in intregime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Poate ar fi bine sa te consulti cu Sterge si Espiru, alti parasiti. Tare as fi curioasa sa ascult si variantele mamelor, ca mi s-a cam acrit de barbatusii astia parasiti "fara motiv".'
'Tuinea, nici eu nu stiu ce stii tu despre toti acesti oameni, ceea ce stiu eu este ca intotdeauna adevarul este undeva pe la mijloc! Cita vreme nu stim si cealalta varianta e greu sa dam sfaturi, sa ne dam cu parearea sau sa judecam anumite persoane fara sa le cunoastem povestea in intregime.'

Tu ai judecat de la inceput ca el este cel vinovat nu eu! Eu am judecat decat ceea ce a spus el si de aflat adevarul oricum nu o sa-l aflam pe tot. Eu stiu decat ca si-a lasat copilul in urma si asta spune multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

Poate ar fi bine sa te consulti cu Sterge si Espiru, alti parasiti. Tare as fi curioasa sa ascult si variantele mamelor, ca mi s-a cam acrit de barbatusii astia parasiti "fara motiv".

Hai fim corecti si mai ales sa exprimam complet"
[...] barbatus parasit si copil parasit si plecat cu prietenul barbatusului. Pa barbatus, pa copil, vivas prietenul!

Si mie mi se acreste cand un parinte fie el un barbatus fie el o mama isi paraseste copilul si pleaca ... asa pur si simplu. Ma gandesc cu mare greutate in egala masura la copiii lasati pe la bunici si parintii plecati la munca in strainatate. Un dezastru! Si acolo nu sunt parasiti cu voie ci de nevoie. Si sunt dezastre! Cu atat mai mult nu inghit persoanele care isi abandoneaza copiii orisicine ar fi. Nu vreau sa rostesc cuvantul ura dar inversunare sigur am. Una care ma face sa strang din dinti pana scrasnesc.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Letitia1

here we go again....barbatii e porci...apare cate o mama omida care a dat in bobi si stie ea ce si cum.
pt linistea ta si a celorlalte .....(nu zic cum ca iar imi iau avertisment ) niciodata nu e fara motiv.motivul in cazul meu(asta ca sa vezi ca eu nu generalizez precum domnia ta) a fost nu una ci doua relatii extraconjugale a floricelei de ex nevasta plus durut in partea dorsala de copilul din dotare.
oricum stiu ca m-am deranjat degeaba ca tu ca o demna urmasa a oracolului din delphi stii exact ce s-a intamplat in fosta mea familie.
iti urez succese exagerate!

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ce mai atata tura-vura. e foarte clar. tipa si-a parasit copilul in aceiasi masura. ce nu e clar ?
daca omu asta nu e suficient de barbat sau nu mai stiu ce motive o avea ea sa-l paraseasca, treaba lor. dar ea si-a parasit si copilul. deci ?

scapa omule de ea si de amintirea ei.
nu uita insa ca e mama copilului si in masura in care ea va vrea nu o indeparta de tot de copil.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

va spun si eu varianta mea,.sunt mama cea rea care si a parasit copilul.nu stiu cum puteti judeca pe cineva fara sa ascultati varianta celuilalt.de ce atunci cand l am parasit nu am luat copilul cu mine? cu legile din tara noastra era ceva imposibil.fara venit,ca el nu ma lasa sa lucrez,fara casa ca a trebuit sa vand casa mostenita de la parinti sa i achit datoriile fostului barbat,si sa l intretin ca doar nu lucra pe vremea aia, nu aveam cum sa l castig custodia.Despre divort,nu am fost anuntata,am aflat dupa 2 luni ca am divortat,deci nici sansa nu am avut sa i cer custodia.Iar acum nu stiu de unde sa incep sau ce sa fac ca sa l am pe fiul meu langa mine.Va intreb eu,daca erati nevoiti sa mancati paine uscata,sa stiti ca barbatul e in spania si va inseala,ca e o minciuna,ca am fost cu el acolo,sa rabdati injosirea soacrei la care trebuia sa va rugati sa va dea bani,cum ati fi reactionat? Cand m am dus in spania soacra mea mi a zis daca plec nu am ce cauta de craciun in casa ei,si sotul la fel ca mi a zis clar ca nu ma duc acasa cu el de craciun.M a lasat singura ,fara loc de munca cu 150 de euro pana venea el inapoi in februarie. La o saptamana ce a plecat el trebuia sa predam chiria unde am stat,unchiul sau a ramas dormind pe strada,iar pe mine ma ajutat prietenul lui,cu care nu am avut nici o relatie intima pana in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns era24 spune:

dar nu stiu de ce explic eu toate astea ca voi habar nu aveti cat am suferit.si orcum raman doar o mama"omida pe care o doare in partea dorsala de fiul sau". Iar despre tatal cel bun,acuma degeaba il rog nu ma lasa sa tin legatura cu copilul.Il sun zilnic sa intreb de copil,ori nu mi raspunde ori zice ca nu e treaba mea.Si mai dezastruos,acum doua zile a plecat de aici,din spania,unde a fost timp de doua luni,fara copil ca sa se distreze si bine,sa mai si lucreze un pic.Copilul lasand cu mama lui care e bolnava de cancer,si o femeie despre care imi zicea fiul meu ca il bate.Dar inainte,tineti in continuare cu el,ca doar o mama nu are voie sa si refaca viata sa fie fericita si sa incerce sa i faca copilului un viitor mai bun ca e condamnata de toti.Nu sunt mandra de faptele mele,si incerc tot posibilul ca sa fiu mama pentru copilul meu dar e foarte greu cand toata lumea e impotriva ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Probabil ca fiecare aveti partea voastra de vina. Eu nu inteleg ce anume te-a impiedicat sa tii legatura cu copilul, sa mergi sa-l vezi.
Ma gindesc ca daca sunai in alea doua luni, ai fi aflat ca divortul e pe rol.
Nu stiu de ce dar am senzatia ca ai avut o luna de miere pina acum, cind ti-ai amintit ca ai si un copil.
PS Mi se pare interesant ca-l critici pe ex ca a stat doua luni in Spania si copilul a ramas cu soacra bolnava. Tu esti de vreun an in Spania, nu? Daca ai vazut ca l-a lasat asa, de ce nu ai mers tu sa fii cu copilul?

Mergi la inceput