* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

da, da, eu , eu vreau! Neata!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Emma iti dau o veste buna! azi e joi si deci e aproape gata o saptamina.Si pe 8 martie va sarbatoriti.O sa vezi ca o sa fie altfel de data asta.Si se face si frumos afara.

Miine e ziua tatalui meu ,implineste 58 de ani si simbata se sarbatoreste copia lui fidela(clona as pute spune) Vladutz al meu.El are doar 5 ani.

De fapt eu abia acum imi beau cafeaua caci cu greu a plecat jumatate de familie la scoli.

Raluca intrebare indiscreta: in cite runde ti-ai facut sotzul knock-out?Sau el pe tine?(intrebarea trebuia pusa dupa ora 23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Yuhu!!!!

Salut, salut!!!

Nu m-ati dat disparuta de tot, nu?
Mare belea netul asta. M-a lasat balta tocmai acum cand aveam atatea sa va povestesc. Bine ca s-a remediat.

Nu stiu daca o sa ma azi timp sa va citesc din urma. Incerc, asa, printre picaturi (adica shmotru, spalat etc)

A! Si o veste proasta. O intrebare, de fapt: putem amana intalneala de la mine cu o saptamana. Ia ghicici cine imi vine in vizita, asa, de amorul artei: SOCRELA!!! Chiar nu am cum sa ii zic sa plece de acasa. Imi pare asa rau, ca abia asteptam sa ne vedem.... Duminica serbez ziua lui Stefan, de aia zic ca e mai bine sa lasam pe saptamana viitoare. Nu va suparati, nu?

Of, abia astept sa vad ce ati mai gatit, ce discutii nocturne au mai fost.

Va pup. Ma duc la datorie.

(sa stiti ca nu mai corectez, si am scris intr-o viteza...Scuze pt eventuale greseli)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

A! Si inca o veste: Aurelia (alias licurici) a nascut pe 2 martie o fetita, Miruna Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana bine c-ai aparut.Astept sa ne povestesti.Ai sa vezi ca tot am intrebat de tine.
Nu stiu de ce am impresia ca parca-mi esti sora.

Si noi tot duminica ne sarbatorim.De fapt simbata in familie si duminica cu citiva musafiri,nu multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

Emma iti dau o veste buna! azi e joi si deci e aproape gata o saptamina.Si pe 8 martie va sarbatoriti.O sa vezi ca o sa fie altfel de data asta.Si se face si frumos afara.

Miine e ziua tatalui meu ,implineste 58 de ani si simbata se sarbatoreste copia lui fidela(clona as pute spune) Vladutz al meu.El are doar 5 ani.

De fapt eu abia acum imi beau cafeaua caci cu greu a plecat jumatate de familie la scoli.

Raluca intrebare indiscreta: in cite runde ti-ai facut sotzul knock-out?Sau el pe tine?(intrebarea trebuia pusa dupa ora 23)

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Asa da veste buna!

la multi ani tatalui tau!

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

A! Si inca o veste: Aurelia (alias licurici) a nascut pe 2 martie o fetita, Miruna Maria.

oooooooooo..ce de vesti buna azi. FELICITARI!!!!!!!!!!!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

as vrea sa-i fac si eu gazutei mele gauri in urechiusa, dar am fost la coriolan si mi-au zis ca se fac la 6 luni. voi unde le-ati facut bebeluselor voastre?

daniela, mamica Amaliei Maria

Incearca la Bijoux in Mall. Tipa e tanara si super de treaba si are si mana usoara. Gazuta mea a plans putin la prima si cand i-a arat domnisoara respectiva oglinda a inceput sa rada si a uitat de durere. I-a facut-o repejor si pe a doua si a repetat faza cu oglinda si... gata... Avem cercei. Si avea 4 luni si o saptamana. Singura conditie pe care mi-a pus-o a fost sa aiba o luna de la ultimul vaccin. Spor la gaurele si cat mai putina durere si suparare Gazutei tale.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by tuscut
As vrea sa-i fac si eu gauri pt. cercelusi, dar mie dr. mi-a recomandat pe la 5-6 luni. Nici nu as vrea sa astept prea mult, nu de alta dar va fi mai constienta ca o chinuie mami...

Pai si eu am considerat ca mai tarziu va constientiza si de aceea i le-am facut la 4 luni si o saptamana.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput