* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *
Raspunsuri - Pagina 19
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
am inteles ca tr sa trimit mai multe mesaje ca sa apara in timp real. am sa va povestesc cate ceve despre mine ca sa ma cunoasteti mai bine.
sper sa nu va plictisesc prea tare.
daniela, mamica Amaliei Maria
Bun venit, Daniela! Si o sedere cat mai placuta alaturi de noi! Sa-ti traiasca piticuta!
Si nu cred ca ai plictisit pe cineva. Cel putin pe mine, nu...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
serios vorbind: nu am intentionat sa-ti spun pe ocolite(daca am ceva de spus: stii ca o fac direct) dar cred ca asta a rezultat.
ei, glumeam si eu...
ia-o ca atare...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Scuze ca insist dar...n-a avut nimeni intalnirea de 10 ani?
eu nu... Cred ca abia la anul ar trebui organizata, da' nu ma prea indeamna inima sa raspund prezent... Asa ca nu ma preocupa subiectul prea tare.
Da' tu ce anume nu stii? Adica ce ai vrea sa stii, concret?
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Ralu multi ani de casnicie de acum incolo! Petrecere frumoasa! Cu baba nu te intrista! Ploaia inseamna belsug!
Multumesc, Alina!
Cred ca mai mult vom sarbatori in concediu. Ni l-am programat exact in perioada cand implinim cei 2 ani de la nunta. Speram ca atunci... sa fie ceva "memorabil", vorba Cristinei
Iar cu ploaia, nu ma mai intristez, am incercat sa vad si eu partea buna a lucrurilor... adica belsugul pe care sper ca mi-l va aduce in acest an
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si asta-i motiv de sarbatoare?![]()
Of of mai mai...
iau raspunsul tau drept urari de bine pe mai departe....

Multumesc! 
Da' matale pe unde ai umblat azi?
Celia, iti multumesc si tie pentru urari!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by teomaria
Acum mi-e frica sa si merg mai repede...cred ca e prima sarcina pe care o constientizez...Nu stiu daca ati priceput ceva
ei... nu o lua chiar asa... Hai, fruntea sus! Tinem pumnii stransi si Doamne-Doamne va avea grija de voi!
ralnied1 spune:
Mai devreme centra Alina de una singura pe aici...
Acum am centrat eu si am dat cu capul...
Sa vedem daca mai are cineva curajul sa scrie, dupa ce am postat eu un carnat luuuunnnggggg... de mesaje...
ralnied1 spune:
a... sambata la Carrefour, la ora 16, doamnele si domnisoarele se pot intalni cu baietii de la echipa de fotbal Poli Iasi, in frunte cu antrenorul Ionut Popa. Veti primi flori, autografe, puteti face poze.
(ma rog, nu cred ca va intereseaza subiectul, da' v-am zis, ca sa stiti...)
iar de la ora 18, tot la Carrefour, este un concert cu KEO, daca va place tipul...
zilele astea, la Sala Polivalenta este targ de imbracaminte si incaltaminte... Program: pana sambata este deschis pana seara la ora 20, iar duminica pana la ora 16.
ralnied1 spune:
Pentru Monica: pe 8 aprilie (sper ca am retinut bine!), la Vaslui vine Teatrul Balsoi cu "Lacul lebedelor". Biletul va costa 500.000 lei vechi.
Nonna76 spune:
? Vrea cineva asa devreme?
Diana? Vrei tu? Mai ai de strins dupa musafiri? Vrei sa spal vasele?
Raluca stiam de balet dar nu pot merge caci pe 8 imi sarbatoresc baiatul si tre sa merg si la un botez.
De Oana ce stiti?Azi e joi si cred c-o fi venit de la capitala.Eu cred ca a venit de luni caci sigur are Radu ore.Dar de ce nu zice nimic?