* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

alynta27, multumesc frumos de aprecieri!Sa-ti traiasca si tie si la toate mamicile copilasii si sa fiti sanatosi!
Am nascut natural pe amandoi si cred ca destul de usor ,zic eu (travaliul propriu-zis cu dureri mari a tinut ~1-2ore) sper sa nasc tot natural si de data asta (mie mi-e frica de cezariana si sper sa nu fie nevoie), i-am alaptat pana la 10 luni pe amandoi. Din pacate am avut o sarcina oprita in evolutie acum un 1an si 1/2 si nu ma pot bucura din tot sufletul de sarcina asta(mi-e teama sa n-o mai patesc), mi-e teama de orice schimbare si orice mica durere care apare ma face sa-mi pun 1001 de intrebari...Am aflat prea multe lucruri si am citit prea multe cazuri cu final nefericit (si nu cred ca e bine).La ceilalti 2 am fost complet detasata, nici pic de stres n-am avut, am facut tot ce mi-a trecut prin cap pana in ziua cand s-a rupt apa si m-am dus senina sa nasc.Acum mi-e frica sa si merg mai repede...cred ca e prima sarcina pe care o constientizez...Nu stiu daca ati priceput ceva

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Alina, Diana, Celia, multumim

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

As fi vrut sa mai stau seara asta dar vad ca n-am voie... A inceput Iustina recitalul de seara...are vreo trei zile de cand nu-i mai intra nimeni in voie cu nimic. Asa ca va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ia sa vad eu daca v-a fost dor de mine... Si p-aia merg la nani...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Implinim 3 anisori de cand am intrat si noi in randul lumii si-am zis "Da"-ul ala la Starea Civila...

Si asta-i motiv de sarbatoare? Of of mai mai...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Teomaria imi pare rau de pierderea suferita! Capul sus si cu Doamne Doamne inainte!
Miha chiar asa de rau sa fie maritisul?!
Salaba miscare de trupe! Pe Diana, Ralu si Irina le inteleg, dar restul?
Noi avem musafiri soacra si cumnata de la Pascani! David e in culmea fericirii ca are admiratoare! Acum face nani!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna! Vad ca sunteti somnoroase in seara asta!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Teomaria, pupam mamica trecuta prin incercari, cred ca ar trebui sa privesti mai optimist lucrurile,nu cred ca o stare negativista face bine la bebe...intra mai des pe aici sau la odisee, si ai sa vezi ca dispare stresul.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by tuscut

Ralu, si tie la multi ani fericiti impreuna! Si noi avem motiv de sarbatoare astazi...se fac 9 ani de cand eu si sotul suntem impreuna. Obisnuiam sa facem cate o iesire in fiecare luna insa acum ne-a dat cineva planurile peste cap...

Multumesc, Irina!
Ei, noi abia in noiembrie facem 6 de cand suntem impreuna si in mai tot 6 de cand ne-am cunoscut...
Lasa, sa nu-ti para rau ca nu ati iesit anul acesta... Cred ca e de o mie de ori mai frumos ca ati stat cu Iustina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

raluca, sa aveti o iesire memorabila!

Cristina, n-a fost tocmai memorabila. A fost o iesire, pur si simplu... Am fi vrut noi mai mult de-atat, da' poate cu alta ocazie, ca acum... n-am avut cu ce. Oricum, a fost frumos si ne-am simtit bine.

Mergi la inceput