* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Teomaria bun venit! Frumusei copilasi ai! Sunteti o familie draguta! Te apreciez ca ati mai facut un bebe! Stii cum sunt conceptiile azi! Si noi mai vrem copilasi! Cum ai nascut copii?
Sarcina usoara! Sa ne mai scrii!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
aeperju spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefyquote:
Originally posted by aeperju
ooooo...frumos! poate se indreapta vremea!
inseamna ca daca se face frumos o sa caut persoane sa-mi duca caruciorul jos...ha ha ha...din problema in problema. dar rezolvam noi cumva.
emma
Emma, cand Stefy era de varsta lui Andrei, dupa ce o imbracam duceam intai caruciorul jos (noi avem interfon si nu intra nimeni in scara asa ca puteam sa-l las pina aduceam Gaza jos) si apoi ma duceam repede si o aduceam si pe ea. Acum nu se mai poate, ca iese pe usa inaintea mea...
Poze Stefy
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
ha ha ha! Am inteles ! Dar ce ma fac ca la scara mai sunt nste scari de coborat....ma rog m-am exprimat aiurea dar intelegi tu ce vreau sa zic. (da, avem si noi interfon)
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Multumesc, Emma, Gabi, Lacramioara!
Pana la urma s-a decis: iesim diseara in oras un pic...
Desi... ce vreme...Ce Baba am si eu
Da' voi pe unde umblati azi? Ca in parc nu cred ca sunteti pe vremea asta...
Have fun!
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
am 27 de ani, m-am nascut pe 5 sept 1980 in Iasi. sunt casatorita de 3 ani si anul acesta se implinesc 10 ani de cand eu si sotul meu ne cunoastem.
daniela, mamica Amaliei Maria
La mai multi inainte!
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
Acum Amalia are 4 luni si 3 sapt si are 7.6kg. si 61 de cm.am inceput diversificarea de la 3 luni jum si acum papam supica de legume. ne place f mult.
De ce ai inceput diversificarea asa de devreme?
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Ralu, si tie la multi ani fericiti impreuna! Si noi avem motiv de sarbatoare astazi...se fac 9 ani de cand eu si sotul suntem impreuna. Obisnuiam sa facem cate o iesire in fiecare luna insa acum ne-a dat cinevaplanurile peste cap...
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
La si mai multi ani!
Emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tuscut
Scuze ca insist dar...n-a avut nimeni intalnirea de 10 ani?
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
EU n-am avut de-astea...intalniri adica. Am avut parte de colegi cam naspa. Ata ete. Poate te ajuta fetele. Sorry ca n-am fost de ajutor!
Emma
aeperju spune:
Ups! Numai eu sunt pe aici? Fetelorrrr! Unde umblati? Faceti ceva bun de papa?
Cand venim la masa?![]()
Emma Si Andrei
danyelle005 spune:
Alina-Mirela nu esti deloc indiscreta; ca sa-ti raspund la intrebare: eu deocamdata nu imi mai doresc un copil dar sotul meu ar mai vrea unul; eu sunt de principiul unul si bun, as vrea sa pot sa-i ofer tot ce-i mai bun copilului meu si sa nu duca lipsa de nimic......si in ziua de azi e greu sa faci asta cu mai multi copii. Dar viata iti ofera tot felul de surprize asa ca nu se stie.
Emma eu am inceput diversificarea de la 3 luni cu suc de morcovi si de mere si abia de 2 sapt am inc sa-i dau supica. Dr. fetitei mi-a spus ca pot incepe diversificarea pt ca este destul de grasunica. si am citit ca e bine sa incepi mai repede diversificarea ca sa se obisnuiasca copilul si cu alte gusturi decat cu laptele. Am citit ca se recomanda diversificarea de la 4 luni acum.
Celia spune:
Ralu,La multi ani fericiti impreuna si implinirea tuturor dorintelor voastre.
Irina, La multi ani fericiti impreuna si implnirea tuturor dorintelor alaturi de dulceata voastra.
Daniela, multumim de vestile despre voi .
Cercelusi eu i-am pus la bijuteria de langa City farm de pe Stefan cel Mare , cost 25 ron , nu i-au dat cu nimic ca si anestezic, Andreea a plans putin.
Miha i-a facut Amirei la Trumalin{bijuteria veche) langa Mitropolie, cost 40 ron , i-au dat cu ceva anestezic si Amira a plans putin la a doua urechiusa(daca am retinut bine).
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Ce Baba am si eu
planurile peste cap...