* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Acum Amalia are 4 luni si 3 sapt si are 7.6kg. si 61 de cm.am inceput diversificarea de la 3 luni jum si acum papam supica de legume. ne place f mult.

daniela, mamica Amaliei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

eu si sotul meu suntem topiti dupa ea. as vrea sa va arat poze cu ea dar nu reusesc ( nu stiu de ce).

daniela, mamica Amaliei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

raluca, sa aveti o iesire memorabila!
Eu am facut ceva de mancare..desi printre picaturi..ca e tare miorlaita astazi..am controlat gingiile si nik.. de afara nici nu poate fi vb ca e frig si urat..
Am si eu o intrebare: sora mea vrea sa isi faca testul papanicolau. de regula se duce la mihalceanu dar a programat-o peste vreo 2 luni..si ea tre sa mearga fix dupa ce termina tratamentul cu ovule dat de ea..acum vrea sa mearga la omini si sa fie femeie..blanda..
Nusa, Dumitrascu e blanda? ca G. Toma si Butnaru nu stiu nimic..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, ce-mi place ca tu ramai ferma pe pozitii, chiar daca nu o mai zici direct , ci o iei pe ocolite...

serios vorbind: nu am intentionat sa-ti spun pe ocolite(daca am ceva de spus: stii ca o fac direct) dar cred ca asta a rezultat.

quote:
Originally posted by gabiarama
Si eu tot la d-na dr Daniil Maria merg cu baietii mei si nu am nimic sa ii reprosez .

daca te intereseaza ochiul profesionist al unui ecografist il recomand pe dr Iliev.
GABI ,de 3 ori mama

asta da experienta pozitiva cu un medic, la 3 strumfi
subscriu ref. la dr. Iliev.

Kriss: daca sora ta nu poate ajunge la omni din diverse motive, alt medic(femeie) si care lucreaza finut(blanda) este dr. Cojocariu(anul trecut ea mi-a recoltat pt. pap). Nu stiu cat dureaza o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Multumim fetelor pt. aprecieri...
Diana, cum sa nu aiba chiscute daca are 7.3kg? Si daca papa toata ziua? La multi ani Raisei, sa creasca mare, sanatoasa (nu zic frumoasa ca este deja )si sa asculte pe mami!
Miha, nu stiu de ce nu poti vedea filmuletele...Sa ti le trimit pe mess?
As vrea sa-i fac si eu gauri pt. cercelusi, dar mie dr. mi-a recomandat pe la 5-6 luni. Nici nu as vrea sa astept prea mult, nu de alta dar va fi mai constienta ca o chinuie mami...

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Ralu, si tie la multi ani fericiti impreuna! Si noi avem motiv de sarbatoare astazi...se fac 9 ani de cand eu si sotul suntem impreuna. Obisnuiam sa facem cate o iesire in fiecare luna insa acum ne-a dat cineva planurile peste cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Fetelor, o prietena are un landou de dat...daca va intereseaza sau stiti pe cineva. Avantaj - e gratis. deazavantaj - e cam mare si greu.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Scuze ca insist dar...n-a avut nimeni intalnirea de 10 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ralu multi ani de casnicie de acum incolo! Petrecere frumoasa! Cu baba nu te intrista! Ploaia inseamna belsug!
Tuscut multi ani fericiti impreuna!
Daniela am citit despre tine! E adevarat ca travaliul greu se "uita" cand iti vezi minunea mica si dulce! E bine ca ai avut curajul sa nasti natural! Si eu am facut-o si nu regret deloc! Mai vrei sa ai si alti copii? Noi nu vrem sa ramanem numai cu unul! Sper ca nu sunt indiscreta!
Addiana petrecere frumoasa! Asteptam poze!
Kriss si baiatului nostru i-a curs mult din gurita incepand cu 4 luni, de credeam ca ies dintisorii! Dar au iesit la 8 luni si 0 saptamana!
Simo ma apuc de citit povestea voastra!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Simo frumoasa povestea nasterii lui Matei! Daca nu o vedeai pe aia tipand, cum o coase s.a.m.d. nasteai natural? Sau chiar ai fost nevoita sa faci cez? Sa stii ca nu e neaparat nevoie sa tipi ca descreerata cand nasti natural! Eu am nascut in acelasi minut cu mamica unei fetite si nu am fost deloc "tipatoare"! Mai ziceam si noi cate un "ufff" inabusit, dar de tipat nexam! Si inaintea noastra si dupa au nascut femei care nu le-am auzit urland! Dar sincer, daca auzeam una inaintea mea una facand asta cred ca mi se inmuiau "balamalele"! Fain ca sotul tau a putut asista la venirea pe lume a lui Matei!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput