* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *
Raspunsuri - Pagina 15
aeperju spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefyquote:
Originally posted by aeperju
sunt cam intoars ape dos. Vremea e naspa, am stat numai in casa si sunt cam nervoasa.beah!
emma
Uite, poate iti trece supararea...
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/extended/ROXX0020
poate sapt viitoare va fi mai faina vremea
Poze Stefy
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
ooooo...frumos! poate se indreapta vremea!
inseamna ca daca se face frumos o sa caut persoane sa-mi duca caruciorul jos...ha ha ha...din problema in problema. dar rezolvam noi cumva.
emma
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Miha asa patesc si eu cu David! cand ii scot pampersul se da pe burta si am munca grea sa-l intorc si sa-i fixez scutecul!
Asta e abia inceputul. Eu o perioada i-am pus Stefaniei scutecul din picioare, din mers... ca nu intelegea sa stea s-o schimb. Si acum, cum am desfacut scutecul si s-a vazut libera a si intins-o. Si umbla asa cu fundul gol prin casa daca nu ma duc dupa ea. Asa e de fericita fara scutec..... dar e cam frig pt funduletul gol deocamdata.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by aeperju
ooooo...frumos! poate se indreapta vremea!
inseamna ca daca se face frumos o sa caut persoane sa-mi duca caruciorul jos...ha ha ha...din problema in problema. dar rezolvam noi cumva.
emma
Emma, cand Stefy era de varsta lui Andrei, dupa ce o imbracam duceam intai caruciorul jos (noi avem interfon si nu intra nimeni in scara asa ca puteam sa-l las pina aduceam Gaza jos) si apoi ma duceam repede si o aduceam si pe ea. Acum nu se mai poate, ca iese pe usa inaintea mea...
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
La multi anisori! Raisa sa fii sanatoasa si fericita alturi de cei dragi.
Ralu La multi ani! si tie si sa aveti o viatza fericita impreuna!
Poze Stefy
Lacramioara mamica
danyelle005 spune:
Buna fetelor! abia acum am reusit sa deschid si eu calculatorul caci mogaldeata mea e tare neastamparata. m-am vazut si eu pe lista (multumim frumos) dar nu apare numele fetitei mele. se numeste Amalia Maria.
La Multi Ani sarbatoritelor
!
Sa stiti ca azi e si baba mea (sper sa nu-mi mearga rau anul asta ca vad ca e urat afara
.
am auzit si eu de dr. Iliev, nasa mea si-a facut eco la el si cica e f. bun; de dr. Pintilie iarasi am auzit ca e f. bun; cand am nascut eu mai era in salon cu mine o doamna care a nascut cu el si l-a laudat f. mult. si a fost f. atent cu ea, a venit in fiecare zi sa o vada, spre deosebire de dr. meu care nu a venit deloc ( dr. Aursulesei).
o zi buna in continuare.
ralnied1 spune:
Multumesc, Emma, Gabi, Lacramioara!
Pana la urma s-a decis: iesim diseara in oras un pic...
Desi... ce vreme...
Ce Baba am si eu 
Da' voi pe unde umblati azi? Ca in parc nu cred ca sunteti pe vremea asta...
danyelle005 spune:
as vrea sa-i fac si eu gazutei mele gauri in urechiusa, dar am fost la coriolan si mi-au zis ca se fac la 6 luni. voi unde le-ati facut bebeluselor voastre?
daniela, mamica Amaliei Maria
danyelle005 spune:
am inteles ca tr sa trimit mai multe mesaje ca sa apara in timp real. am sa va povestesc cate ceve despre mine ca sa ma cunoasteti mai bine.
sper sa nu va plictisesc prea tare.
danyelle005 spune:
am 27 de ani, m-am nascut pe 5 sept 1980 in Iasi. sunt casatorita de 3 ani si anul acesta se implinesc 10 ani de cand eu si sotul meu ne cunoastem.
danyelle005 spune:
pe Amalia am nascut-o pe 10 oct 2007 la maternitatea Cuza Voda, pe cale naturala; la nastere avea 3.150 kg si 50 de cm. aveam 40 de sapt de sarcina si dr. meu s-a hot sa-mi provoace nasterea; am avut un travaliu lung( 10 ore) si greu. eram f obosita pt ca nu dormisem de 2 zile si la 7.35 dim a vazut lumina zilei. a fost cel mai frumos sentiment pe care il traisem pana atunci.