* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ramona - multumim de cafea.

Teomaria - cea mai scumpa eco la Avicena era160, se poate filmulet, dar nu stiu cat costa, eu nu am facut si o foto e 1leu.Nu cred ca se vede la varsta asta sexul
Nu deranjezi deloc.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

RAISA sa ai o viata minunata!

Ralu la mai multi si mai fericiti

Alina am facut cezariana, dar am avut o experienta suuuper! As vrea sa aiba toata lumea amintiri atat de frumoase cum am eu. Povestea aici

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Raisa,multa sanatate si numai bucurii.Diana sa te bucuri de fetele tale.

Raluca ani multi si buni impreuna . Si sarbatorire placuta(in cit mai multe reprize)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La multi ani, Raluca!
Sa fiti sanatosi, sa va iubiti pana la adanci batranete, Dumnzeu sa va ajute si cand vreti voi(vezi ca nu mai insist pe aceasta tema) sa vina micul
am scris aici fiindca am probleme cu mess

Cristina: doar recomandari pozitive. Ortoped: dr. Gotia si cardiolog: dr. Matasaru. Scriu si med. de fam.(poate au nevoie viitoarele mamici - eu nu stiam la cine sa inscriu fetita) fiindca este ft. buna: dr. Dascalescu Marilena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Multumesc Simona, Monica si Darria!
Monica, ai fost tare cu urarea ta Da' cate reprize crezi ca putem duce?
Darria, ce-mi place ca tu ramai ferma pe pozitii, chiar daca nu o mai zici direct , ci o iei pe ocolite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

quote:
Monica, ai fost tare cu urarea ta Da' cate reprize crezi ca putem duce?

Draga mea poti sarbatori in mai multe feluri(nu numai asa cum te-ai gindit tu(si eu ,recunosc)).
Intre reprize sa stii ca sunt pauze.
Poteti lua si voi pauze ca la fotbal de 15 min.
Si reprizele sa fie ca la box profesionist-fara numar.Sau acolo se numesc runde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

runde, reprize, ce mai conteaza? ideea e ca sa fie cat mai multe, nu?
Va pup si decolez spre munca.

Diana, petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by alynta27
Emma ai mai scapat de cateva zile! Acusi, acusi se intoarce!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

da, azi e miercuri... trebuia sa vina o doamna sa stea o ora cu andrei sa ies si eu la aer ca innebunesc in casa, dar a sunat ca nu poate veni.asta e. poate maine.
la noi ninge. nu mai vrea iarna asta sa plece de la noi...

va multumesc ca sunteti alaturi de mine. ieri m-am mai calmat ca a venit prietena mea si am mai trancanit de una de alta si s-au dus nervii. plus ca am facut o baitza....super!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Astazi, va intampin cu

...
altfel spus, tot ce va doreste sufletelul...
Implinim 3 anisori de cand am intrat si noi in randul lumii si-am zis "Da"-ul ala la Starea Civila...
Sa aveti pofta pentru tot ce v-am lasat!
Eu ma duc acum langa sotiorul din dotare, sa tragem o prima sarbatorire...

edit: si vorbiti, va rog, cu Doamne-Doamne sa dea soare azi, ca e Baba mea

uraaaaaa! e de party! FELICITARI!!!!!!!!!!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Distractie placuta celor care sarbatoresc astazi : Raisa si Raluca

Si eu tot la d-na dr Daniil Maria merg cu baietii mei si nu am nimic sa ii reprosez .Am si numerele de telefon ale ei si ale asistentei ,dar nu stiu in ce masura ajuta sa le fac publice .Probabil ca nr de la circa din Pacurari unde are d-na cabinetul e suficient .

Teomaria ,in 2006-2007 am facut si eu eco la Avicena .Tot de pe forum am aflat pontul :am cerut o eco normala ,nu 3D, si dupa ce mi s-au facut toate masuratorile mi-au aratat si citeva imagini in 3 D .Pe CD mi-au pus si citeva poze ,dar si filmulete scurte tot in 3D.Atunci a costat 700 de mii eco + 150 mii CD-ul .Acum nu stiu ce preturi mai au .O parere personala :daca te intereseaza ochiul profesionist al unui ecografist il recomand pe dr Iliev ,iar daca vrei sa ai ca amintire si imagini in 3D cu bb atunci poti sa te duci si la Avicena .

Simo , felicitari pentru performantele lui Matei

Mergi la inceput