* Gravidute & Mamici de Iasi (33) *

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by teomaria

alynta27, multumesc frumos de aprecieri!Sa-ti traiasca si tie si la toate mamicile copilasii si sa fiti sanatosi!
Am nascut natural pe amandoi si cred ca destul de usor ,zic eu (travaliul propriu-zis cu dureri mari a tinut ~1-2ore) sper sa nasc tot natural si de data asta (mie mi-e frica de cezariana si sper sa nu fie nevoie), i-am alaptat pana la 10 luni pe amandoi. Din pacate am avut o sarcina oprita in evolutie acum un 1an si 1/2 si nu ma pot bucura din tot sufletul de sarcina asta(mi-e teama sa n-o mai patesc), mi-e teama de orice schimbare si orice mica durere care apare ma face sa-mi pun 1001 de intrebari...Am aflat prea multe lucruri si am citit prea multe cazuri cu final nefericit (si nu cred ca e bine).La ceilalti 2 am fost complet detasata, nici pic de stres n-am avut, am facut tot ce mi-a trecut prin cap pana in ziua cand s-a rupt apa si m-am dus senina sa nasc.Acum mi-e frica sa si merg mai repede...cred ca e prima sarcina pe care o constientizez...Nu stiu daca ati priceput ceva

Capul sus! Daca Dumnezeu ti-a mai dat o sansa inseamna ca va el grija de ingeras. Nu te mai consuma atat, ca prea multe griji ii fac si lui rau. Sarcina usoara.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput