quote:
Originally posted by teomaria
alynta27, multumesc frumos de aprecieri!Sa-ti traiasca si tie si la toate mamicile copilasii si sa fiti sanatosi!
Am nascut natural pe amandoi si cred ca destul de usor ,zic eu (travaliul propriu-zis cu dureri mari a tinut ~1-2ore) sper sa nasc tot natural si de data asta (mie mi-e frica de cezariana si sper sa nu fie nevoie), i-am alaptat pana la 10 luni pe amandoi. Din pacate am avut o sarcina oprita in evolutie acum un 1an si 1/2 si nu ma pot bucura din tot sufletul de sarcina asta(mi-e teama sa n-o mai patesc), mi-e teama de orice schimbare si orice mica durere care apare ma face sa-mi pun 1001 de intrebari...Am aflat prea multe lucruri si am citit prea multe cazuri cu final nefericit (si nu cred ca e bine).La ceilalti 2 am fost complet detasata, nici pic de stres n-am avut, am facut tot ce mi-a trecut prin cap pana in ziua cand s-a rupt apa si m-am dus senina sa nasc.Acum mi-e frica sa si merg mai repede...cred ca e prima sarcina pe care o constientizez...Nu stiu daca ati priceput ceva
Stefaniei Iulia (05.12.2006)