Gradinita/cresa Cluj

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

taxe ok, conditii super, educatoare si personal f bun
au site teddy bear . ro cu sau fara liniuta ca nu mai stiu
Str Baladei / Gheorgheni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cu mare drag si incredrew recomand Gradinita Gina, fetita mea mai mare e acolo de 3 luni si e efectiv FERICITA, a invatat multe, mai mult decat mi-as fi putut imagina, e bine ingrijita, hranita..... ascultata si inteleasa.

http://www.gradinitagina.ro e site-ul, mai tin sa mentionez ca educatoarele sunt super-ok, deschise la minte, sunt fte fte multumita.... desi chiar nu e ieftin.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Hai ca vin sa va zic una ..din cate stiu la gardi particulare nu au grupa pregatitoare..ceea ce e in dezavantaj pt copilul care urmeaza a fi scoler.Daca au facut pregatitoare si urmeaza programa prescolara data de catre Inspectorat atunci e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Gradinita ca gradinita -- dar eu despre scoala as vrea sa aflu mai multe. Nu e chiar nimeni pe forum cu cupilul la Scoala Internationala???

Multam Monica de mesaj, am inteles ce zici -- daca mai ai alte informatii, ti-as fi recunoscatoare. Chiar asa sa fie, gradi particulare sa nu faca pregatitoare?

Problema mea e ca eu vreau sa-i tin pe ai mei copii pe pregatire in limba engleza si pe varsta de scoala din UK, care e ridicola -- stiu (4-5 ani), dar ne vom intoarce aici si nu vreau sa fie in dezavantaj. Deci fiica-mea ar trebui sa intre in pregatitoare la 4 ani jumate si la scoala la 5 ani jumate -- ca e nascuta in februarie.

Deus, am vazut site-ul lui Teddy Bear, nu e prea informativ, din pacate, multe linkuri neactivate (nimic despre taxe, nimic despre personal) -- o sa le scriu un email sa-i intreb mai multe detalii, eventual ii si sun dupa 5 ianuarie.

Multam inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Stie cineva ceva despre cresa din Manastur, de pe Alexandrescu 47? Sau ceva de cresa aflata pe langa Renel (pe Taberelor sau asa ceva)? Urmeaza sa ne mutam langa Billa si ma gandesc sa o transfer pe micuta mea mai aproape de casa. Momentan mergem pe Baita 1. Virgo, cred ca suntem colegi de grupa, caci banuiesc ca la grupa mica sunteti. Pentru cei interesati de cresa de pe Baita, pot spune ca sunt relativ multumita. Am doua off-uri: stau prost cu iesitul afara - au spatiu verde mic si trebuie sa coboare multe scari. (asa ca am compensat cu statul in parc dupa cresa)si, in ultima vreme, am senzatia ca-i tin cam mult in patut dupa ce se scoala. La inceput erau parca mai entuziaste. Ii gaseam pe toti in camera de joaca, cu multe jucarii, iar asistentele le cantau sau le spuneau povesti, etc. Sofia s-a adaptatat foarte usor la programul de cresa, singurele probleme pe care le-am avut au fost cele cu virozele (dar astea sunt inerente intrarii in colectivitate).
Please, dati-mi un raspuns, caci suntem cam presati de timp! Multu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

si pe mine preocupa subiectul cresa , fetita mea are acum 2 ani , si ma intorc la servici , am o bona care imi cere enorm dupa parerea mea , dar se vede ca are experienta cu copii...recent am vorbit cu o bunica care are nepotica la cresa 66 gr.alexandrescu 47 , si mi-a spus ca e tare bine conditiile sunt bune si fetita s-a acomodat bine , incep sa iau in calcul si aceasta varianta...

recent am gasit site-ul creselor din CLUJ ,in imagini arata bine

poate va e de folos

http://www.creseclujnapoca.ro/index.php?pag=cresele_existente_in_clujnapoca

iar daca mai are cineva copilul la cresa 66 , as ruga-o sa scrie cateva impresii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Din cate stiu eu, la cresa de pe Baita ii tine in patut dupa ce se trezesc, nu ii mai duce in camera de joaca. Si cred ca asa e peste tot. Si la cea din Marasti, unde merge fetita mea. Cat despre iesitul afara, de exemplu in Marasti nu vad cum i-ar putea scoate afara, cresa e la etajul 2. Stiu ca la cea studenteasca ii scoate afara.

M-am uitat si eu pe site...scrie 3 mese pricipale si 2 gustari?!?! E cam exagerat. Sunt 2 mese (mic-dejun, pranz) si o gustare(dup-amiaza).

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raaulam spune:

gradinita si cresa teddy bear are un program bilingv roman englez, copii nu stau la comun sunt in grupe pe criterii de varsta , se face inot, dansuri , arta, tenis. Puteti sa vizitati gradinita si cresa pe str.Baladei 26 sau www.teddybear.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Buna fetelor,

Vroiam si eu sa intreb daca stici ceva de gradinita 72 de pe strada Tazlau nr.11. Si in general cand incep inscrierile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi_p13 spune:

Buna Chiarra , fetita mea merge la aceasta cresa si pot spune ca sunt destul de multumita, singurul lucru care numi place este ca nu ii mai coboara din patut dupa somnicul de amiaz.Anul trecut inscrierile au fost din 1 iunnie, dar nu stiu daca si anul acesta sunt la fel daca vrei intreb.

Mergi la inceput