Gradinita/cresa Cluj

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelabocean spune:

Ce parere aveti de cele de stat, noi avem 2 ani in august si cu greu am reusit sa-l inscriu la cresa nr.66 din manastur,oare sunt bine ingrijiti,sunt atente cu ei,daca are cineva bebelul la stat va rog sa-mi spuneti si mie cum este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Va rog imi puteti spune ceva despre gradinita din apropierea complexului H .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

readuc subiectul in discutie.
crese in cluj, zona zorilor/gheorgheni/andrei muresanu. din experienta voastra, care cum sunt?
cresa studenteasca ia copii de studenti numai?

va zic ce am vizitat eu pana acum si pareri proprii. prima data am fost la kinderland. arata cam dubios, nu au curte calumea, copiii trebuie sa urce scarile sa ajunga in sala, ii duc in parc pe strada, si asa in general nu mi-a facut impresie buna, prea exagerau cu lauda de sine.
apoi la heidi, deloc nu mi-a placut. curtea era frumoasa, dar atat. locul mi s-a parut destul de mic, si nu mi s-a parut profesional. incalzirea cu soba... si departe de zona noastra.
happy kids ne-a facut impresie buna. desi nici acolo nu au curte calumea, parca era mai curat si pareau mai priceputi. si mai flexibili la diverse cerinte.

la stat ne-am gandit ca nu mai sunt locuri si nici n-am incercat, mai ales ca nu stiu cine zicea pe net de patuturi cu grilaje de fier in care lasa copiii sa planga cu orele... brrr.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , urmeaza sa-mi inscriu juniorul la Cresa nr.1 de pe Baita , ati auzit ceva de ea ? De bine , sper ? Baietelul are numai 9 luni si parca ma strange in spate comunitatea la o varsta asa de frageda .

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

experienta noastra la Tandarica din manastur....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=126175&REPLY_ID=4274272

azi se pare ca a fost mai bine, a primit si cea mai mare inimioara rosie pt buna purtare, dupa ce am iesit la gradi am fost in parc...cand sa mergem spre casa am avut o supriza ff mare...mi-a zis ca vrea inapoi la gradi...so?!is cam confuza acum, nu stiu daca mai vreau sa se obisnuiasca cand eu as vrea sa-i caut alta gradi!?!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

fetelor, nu stiu daca mai intrati sa vedeti de raspunsuri, dar eu numai acum am dat de subiect

deci sa incep asa: pe Stefania mea am dus-o la exact doi ani la cresa de langa complexul H, Gr.Alex. nr. 66. Era inca cu pampersu de amiaza, din grija mea sa nu ude paturile... dar doamnele au scapat-o de el in 2 saptamani. A mancat ajutata la inceput, apoi repede si-a dat drumu singura; n-a racit grav niciodata, n-a fost uda niciodata, nu-mi amintesc sa fi fost murdara pe haine tare niciodata; deci n-am avut incidente-asta dovedeste ca doamnele sunt atente, curate si se ocupa de copii. Din partea mea vor avea intotdeauna toata stima. Ca dovada, o sa-l inscriu si pe Luca din septembrie 2009 tot acolo. Stefania a avut doua saptamani de acomodare, atunci la cresa, in care parca avea noptile mai agitate si plangea dimineata cand o lasam... apoi si-a revenit miraculos. Au facut serbare de craciun si in vara, iar toti copiii au cantat impreuna si au spus poezii, asa-pe limba lor. Deci primele emotii ale serbarii le-am avut atunci, la doi ani si cateva luni. MINUNAT !!

sper sa va fi fost de ajutor, numai bine voua si piticilor!!

Simona, pana la urma l-ai mutat pe Alex?? unde??

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Stie cineva mai multe despre Happy Kids -- si despre Scoala Internationala, cu care continua Happy Kids? Am tot cautat pe forum dar am gasit numai despre cea din Satu Mare (dar nici motorul de cautare nu merge struna intotdeauna).

Noi e foarte posibil sa venim in tara, la Cluj, in toamna asta pentru vreo 3-4 ani (acum suntem in UK), piticul meu va avea la toamna 5 ani, deci trebuie sa intre la pregatitoare (aici in UK ar intra la scoala!), iar fiica-mea o sa aiba 2 jumate, deci la cresa. Amandoi sunt "dusi" la gradi, cate 3 respectiv 2 zile pe saptamana (aici toate gradinitele sunt private, nu exista de stat, si ii duci cat ai nevoie, nu toata saptamana - ca poti sa lucrezi numai 3 zile etc.) Sunt foarte sociabili si prietenosi, dar sunt mai obisnuiti cu engleza in colectivitate decat cu romana (eu vorbesc romaneste acasa cu ei, dar sunt singura ca tati e englez... ) si vrem sa revenim in Anglia peste cativa ani, deci e obligatoriu sa aiba mediu de limba engleza.

Inca o intrebare mai generala: inteleg ca la grupa pregatitoare se intra in principiu la 5 ani -- dar asta inseamna in anul in care implinesc 5 sau in anul in care implinesc 6? Ca aici de pilda scoala incepe in anul in care copiii implinesc 5 ani, cu linia de despartire pe 30 august, adica sunt copii care intra la scoala la 4 ani si o zi (pe 1 septembrie cand e inceputul anului scolar).

Vreau sa stiu daca pe fiica-mea o s-o inscrie la pregatitoare la 4,5 ani -- ca sa pastrez regula de varsta dupa care probabil ca o sa functioneze mai tarziu in Anglia si sa n-o dau inapoi (mai ales ca venind din alta tara oricum e posibil s-o amane ei un an cand o sa ne intoarcem...)

Multam fain si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Gradinita Happy Kids are cateva probleme:
in vara au plecat de acolo toate educatoarele vechi si dir administrativa din cauza minciunilor care le inghiteau si a conditilor nasoale. De la grupa noastra in primele 3 luni 905 dintre mamici ne-am retras si mutat copii la alte gradinite.
Taxe exagerate pt ce ofera! si apa o duceam de acasa ca nu le da un pahar de apa. O gramada de copii au facut acolo enterecolite nasoale din cauza ca la baie nici macar sapun nu aveau saptamani in sir! Au avut educatoare bune dar au plecat la gardi Teddy Bear . Cauta pe site sa vezi despre oferta lor. Al meu este tot acolo si sincer sunt f multumita.
Apropo la H K la inceput iti spun ca in grupa vor fi maxim atatia copii si dupa a fost grupa si de 22 de copii cand in sala nu incapeau mai mult de 10-12!
Incearca Teddy Bear si sigur o sa-mi multumesti ! Str Baladei/Gheorgheni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am vrut sa scriu 90% si a iesit 905!
Daca sunt mamici care au copii la HK sper sa nu se supere pe mine insa adevaru este ca din grupa noastra atatea mame ne-am retras copii deci nu sunt eu singura care am vazut si auzit despre aceste probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Multumesc, Deus.

Problema e ca as vrea o gradi care sa fie preponderent in engleza si mai ales o scoala engleza pentru peste inca un an. Happy Kids e parte din Scoala Internationala si scoala ma intereseaza mai ales.

Dar daca spui ca sunt asa probleme la HK...

Ce taxe sunt la Teddy Bear, ca pe site nu apar?

Multumesc inca o data.

Mergi la inceput