*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (2)*
Raspunsuri - Pagina 7
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Mersi Laura.
Teoretic, botezul se face intr-o camasa lunga alba, asa ca de demult, cum scrie in biblie.......Noi avem rochita alba dar nu stiam daca trebuie imbracata in alb inainte sau dupa botez.
Inca n-am vazut pozele voastre de la botez,revin..
Poze de tot felul
PATRICIA ALEXIA 2 luni de viata 03.IAN.2008
stiu ca dupa ce-l boteaza trebuie imbracat in alb!insa am vazut ca nu se prea respecta
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
natalia ai o crestina superba! stefania este o frumoasa si anuscha la fel!
honey pana sa cada buricu' eu i-am dat cu spirt si betadina si uneori cu baneocin pudra. si dupa ce a cazut am contonuat cu spirt. da, e normal sa mai sangereze si dupa ce cade. bitzi a me e avtiva de cateva saptamani .. nu prea doarme ziua .. trust me .. o sa*ti doresti sa faca nani .. lasa-l sa doarma cat vrea! cat despre sotu' .. si al meu se eschiveaza de la baita .. unde la inceput era disperat sa-i faca numai el .. whatever .. macar sunt multumita ca seara dupa ce o spal si ii dau sa pape, daca incepe sa urle, se ridica el (dupa cele 5 minute regulamentare) sa-i puna suzeta sau sa vada ce are ..
fetele .. voi spuneti ca bebeii vostri adorm seara singuri si ziua nu .. eh .. la mine e taman invers .. ziua o pun in patut si adoarme singura fara sa fiu nevoita sa-i bag suzi sau s-o legan .. seara e horror .. mancata, papata, curata si urla din patut .. o las 5 min, ma duc ii bag suzi (ma rog, ta-su) .. si tot asa vreo 2 ore .. DAR .. intr-o seara a ramas cu bunicile .. au spalat-o, i-au dat lapte din bibe de la mine, a marait putin si s-a culcat .. la 22.10 era adormita .. de ce cu mine si cu tati acasa nu face la fel?? oare ne simte si se vrea alintata???
ce mai stiti de simonika?? ce face sara??
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
Ellenuta spune:
christina ai doi baieti superbi!! sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Elena de Eva Maria
CRESTEM MARI
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
miri_mik spune:
neatsa...
zombie morning time!
nu vorbiti cu mine ca arunc cu perna!
honey, e normal buricul lui andrew, si daca curge unpic de sange nu e tragedie. ingrijeste-te sa fie curat, uscat si dezinfectat (daca e rana deschisa pe undeva desi ma indoiesc). nu mai fi panikard, ca mitsu a luat deja apelativul (apropos mitsu... ce femeie buna esti... vai de curu' lu' taticu' lu' conrad -si sa moara mortu daca nu merge numele de conrad cu asa o mamica super!). cu operatia, daca cumva cade burta (mie mi-a ramas cazuta si mari sanse sa se ridice n-are ca gravitatia lucreaza pe invers) sa ai grija s anu fie umeda. s anu transpiri. da cu pudra de talc daca nu mai e rana. si pune o burtiera care sa-ti ridice pliul. in mod normal se recomanda sa nu, dar uite, eu fara dintr-aia am dureri inca sub buric. si asa mi-am tinut taietura uscata.
pup. ma duc s ama imbrac si sa-mi intru in atributiuni.
miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
AngeliquedeS spune:
Am scris un mesaj luuung si l-am sters habar nu am cum. nici cu undo nici cu back nu l-am mai putut recupera.
Reiau
Eu sunt suparata ca a trebuit sa il dau pe Pupi cu crema cu cortizon pt ca bubitele de la urechiusa au inceput sa supureze si nu am avut incotro. L-am dat aseara in strat ff subtire, azi dim era mai bine si l-am mai dat odata, sper sa fie suficient.
Va multumesc din suflet pt urarile si felicitarile voastre, nu e nevoie sa va mai spun cat de mult va iubesc, nu? Am mai pus poze aici: http://good-times.webshots.com/album/562671212zzNzFk Sunt poze facute de cumnatul meu, pe cele profesioniste inca nu le am. Felicitari si celorlalti crestini micuti: Matei de Ereena, Ana de Alina, Saara de Miki, Stefania de Natalia, Andrei de Lala,
Am vazut poze de Ereena, Ellenuta, christina_m, Irlandeza, Greta si rlc Sandor, LalaD, Honey, Jelimoni, Ramonab, LaLa20, Louisa si am mai vazut dar am uitat... avem cei mai frumosi clopotsei!!!
Thea de Laura Ioana, Pati de Irlandeza si Stafan Cristian de ancasoare, felicitari pt cele doua lunitse!! Laurici sper ca e mai bine iubita mica!
Botezul nostru a iesit super. A fost o zi frumoasa si insorita, slujba a fost super - doar ca Pupi a urlat intr-una ca din gura de sarpe, am plecat cu el de acasa isteric pt ca nasa l-a infofolit ca pe urs cu body, camasuta, salopeta si polar, abia l-am scapat de a doua caciulita si de ciorapii lungi in conditiile in care el sta in casa in body si pantalonasi si atat, ramonab il tin fara caciulita, doar dupa baie ii pun o ora.
La local a fost minunat a fost ca o nunta, au fost aproape 100 de persoane plus o gramada in trecere, nu va spun cate telefoane si mesaje de felicitare am primit si ce cadouri minunate. cel mai mult m-au incantat o pereche de adidasi pt 2 anisori Nike. pe bebe l-am tinut intr-o camera a hotelului restaurantului pe care ne-au pus-o la dispozitie si am stat cu el eu si alte 2 prietene de-ale mele, am facut cu schimbul. S-a dansat de la 2 la amiaza pana dimineata la 2. Eu insa am suferit ca proasta cu zambetul pe buze: mama mea nu a binevoit sa vina nici macar la biserica. Am suferit si sufar inca exact ca un caine, ma doare sufletul de mor. Si ar fi trebuit sa imi fie invatatura de mine. daca la nunta nu a venit de ce ar fi putut sa vina la botez?? Cand stateam cu pupi in camera plangeam si ma uitam la el si ma gandeam cum as putea eu sa ma port asa cu copilul meu?
Ieri am facut scaldatoarea si pt prima data nu a plans DELOC. Cred ca dupa baia in cazanul de la biserica unde a fost muiat tot, a vazut ca se poate si ceva mai rau decat baia pe care i-o face tati acasa
Irlandeza, nasa nu l-a imbracat in alb pe Pupi si am fost taaaare dezamagita... a fost marea dezamagire a botezului intotdeauna mi l-am imaginat in costumasul ala alb specific. Asta e, noi sa fim sanatosi!
Cynthia daca nu poistezi mai mult nici nu o sa ajungem sa ne cunoastem. Spui ca noi ne cunoastem intre noi, dar asa am ajuns sa ne cunoastem, postand, or tu daca nu ne scrii... noi cum sa iti raspundem? Si e valabil si pt Darene, pup fetele!!!! Ce poze frumoase aveti, Cynthia!! Aaa, si imi place de mor nick-ul tau!
Ellenuta, ce ghinion pe capul tau cu maseaua!! dar stai linistita ca poti alapta! Puuuup!
Irinouka, Mitsu, nici Pupi nu doarme ziua decat la plimbare, ii place sa socializeze. Ma bucur enorm ca Palugel e mai bine. Cat despre Mitsuuuuu.-....... esti o bunaciuneeeeeee!!!!!
Alinatudor, tb sa fie cineva cel putin tampit sa ii spuna unei proaspete mamici ca e grasa. Si tu nu esti grasa deloc. Eu am 60 de kg la 1,60, stiu ca tb sa mai dau jos dar oricum ma simt super in pielea mea si pur si simplu radiez or asta se vede. Si ca sa vedeti cat e lumea de proasta, merg sapt trecuta la mine la serviciu sa duc invitatii si prietena mea ma lauda cu glas tare ca uite cat am slabit dupa nastere. Si doua madame ca la vreo 50 de ani umflate raaaaaau, cica de la sarcina se uita sceptice la mine si zic: "Mda, a slabit, dar are inca burta!" Ce sa mai zici de asta?
Stancutza, felicitari pt alaptatul fara dureri! Aveti niste poze super! Baba mea a fost ieri
Honey, e normal sa faca kk in timp ce papa si cateodata si la noi miroase prin pampers, insa numai dc iti muta nasul tb sa te ingrijorezi. cat despre regurgitat/vomat se mai intampla, treaba e sa nu faca asta zilnic de cateva ori - la vomat in jet ma refer
Adryana, a luat super in greutate gogoshica ta!
Louisa, imi pare rau ca ai avut scandal. Tot cu mami a ta ai probleme? Pup fata!
Va puuuuuuup apasat pe toate!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Am scris un mesaj luuung si l-am sters habar nu am cum. nici cu undo nici cu back nu l-am mai putut recupera.
Reiau
Eu sunt suparata ca a trebuit sa il dau pe Pupi cu crema cu cortizon pt ca bubitele de la urechiusa au inceput sa supureze si nu am avut incotro. L-am dat aseara in strat ff subtire, azi dim era mai bine si l-am mai dat odata, sper sa fie suficient.
Va multumesc din suflet pt urarile si felicitarile voastre, nu e nevoie sa va mai spun cat de mult va iubesc, nu? Am mai pus poze aici: http://good-times.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=562671212&security=zzNzFk Sunt poze facute de cumnatul meu, pe cele profesioniste inca nu le am. Felicitari si celorlalti crestini micuti: Matei de Ereena, Ana de Alina, Saara de Miki, Stefania de Natalia, Andrei de Lala,
Am vazut poze de Ereena, Ellenuta, christina_m, Irlandeza, Greta si rlc Sandor, LalaD, Honey, Jelimoni, Ramonab, LaLa20, Louisa si am mai vazut dar am uitat... avem cei mai frumosi clopotsei!!!
Thea de Laura Ioana, Pati de Irlandeza si Stafan Cristian de ancasoare, felicitari pt cele doua lunitse!! Laurici sper ca e mai bine iubita mica!
Botezul nostru a iesit super. A fost o zi frumoasa si insorita, slujba a fost super - doar ca Pupi a urlat intr-una ca din gura de sarpe, am plecat cu el de acasa isteric pt ca nasa l-a infofolit ca pe urs cu body, camasuta, salopeta si polar, abia l-am scapat de a doua caciulita si de ciorapii lungi in conditiile in care el sta in casa in body si pantalonasi si atat, ramonab il tin fara caciulita, doar dupa baie ii pun o ora.
La local a fost minunat a fost ca o nunta, au fost aproape 100 de persoane plus o gramada in trecere, nu va spun cate telefoane si mesaje de felicitare am primit si ce cadouri minunate. cel mai mult m-au incantat o pereche de adidasi pt 2 anisori Nike. pe bebe l-am tinut intr-o camera a hotelului restaurantului pe care ne-au pus-o la dispozitie si am stat cu el eu si alte 2 prietene de-ale mele, am facut cu schimbul. S-a dansat de la 2 la amiaza pana dimineata la 2. Eu insa am suferit ca proasta cu zambetul pe buze: mama mea nu a binevoit sa vina nici macar la biserica. Am suferit si sufar inca exact ca un caine, ma doare sufletul de mor. Si ar fi trebuit sa imi fie invatatura de mine. daca la nunta nu a venit de ce ar fi putut sa vina la botez?? Cand stateam cu pupi in camera plangeam si ma uitam la el si ma gandeam cum as putea eu sa ma port asa cu copilul meu?
Ieri am facut scaldatoarea si pt prima data nu a plans DELOC. Cred ca dupa baia in cazanul de la biserica unde a fost muiat tot, a vazut ca se poate si ceva mai rau decat baia pe care i-o face tati acasa
Irlandeza, nasa nu l-a imbracat in alb pe Pupi si am fost taaaare dezamagita... a fost marea dezamagire a botezului intotdeauna mi l-am imaginat in costumasul ala alb specific. Asta e, noi sa fim sanatosi!
Cynthia daca nu poistezi mai mult nici nu o sa ajungem sa ne cunoastem. Spui ca noi ne cunoastem intre noi, dar asa am ajuns sa ne cunoastem, postand, or tu daca nu ne scrii... noi cum sa iti raspundem? Si e valabil si pt Darene, pup fetele!!!! Ce poze frumoase aveti, Cynthia!! Aaa, si imi place de mor nick-ul tau!
Ellenuta, ce ghinion pe capul tau cu maseaua!! dar stai linistita ca poti alapta! Puuuup!
Irinouka, Mitsu, nici Pupi nu doarme ziua decat la plimbare, ii place sa socializeze. Ma bucur enorm ca Palugel e mai bine. Cat despre Mitsuuuuu.-....... esti o bunaciuneeeeeee!!!!!
Alinatudor, tb sa fie cineva cel putin tampit sa ii spuna unei proaspete mamici ca e grasa. Si tu nu esti grasa deloc. Eu am 60 de kg la 1,60, stiu ca tb sa mai dau jos dar oricum ma simt super in pielea mea si pur si simplu radiez or asta se vede. Si ca sa vedeti cat e lumea de proasta, merg sapt trecuta la mine la serviciu sa duc invitatii si prietena mea ma lauda cu glas tare ca uite cat am slabit dupa nastere. Si doua madame ca la vreo 50 de ani umflate raaaaaau, cica de la sarcina se uita sceptice la mine si zic: "Mda, a slabit, dar are inca burta!" Ce sa mai zici de asta?
Stancutza, felicitari pt alaptatul fara dureri! Aveti niste poze super! Baba mea a fost ieri
Honey, e normal sa faca kk in timp ce papa si cateodata si la noi miroase prin pampers, insa numai dc iti muta nasul tb sa te ingrijorezi. cat despre regurgitat/vomat se mai intampla, treaba e sa nu faca asta zilnic de cateva ori - la vomat in jet ma refer
Adryana, a luat super in greutate gogoshica ta!
Louisa, imi pare rau ca ai avut scandal. Tot cu mami a ta ai probleme? Pup fata!
Va puuuuuuup apasat pe toate!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
am vazut pozele de la botez!intradevarser vede ca radiezi!iar pupi e un scump!imi pare rau pt mama ta, nu tiu care sunt problemele intre voi, dar nimic nu justifica lipsa ei la evenimentele cele mai importante din viata copilului;;nunta,botezul!capu sus!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!
gugushtiuc spune:
Neatza zuzici!!! Vad ca s-a mutat "cartierul general" al zuzelor! URAAAAAAAA!!!
Eu nu prea reusesc sa-mi fac timp sa intru pe DC. Ma gandesc serios sa mut calculatorul in dormitorul lui bebe ca asa poate pot sa intru mai des.
Bebeloiul meu creste pe zi ce trece, are deja 2 luni jumate, papa ca spartul si zambeste cu gura pana la urechi. Azi sunt fericita pt ca mi-a dormit de la 11 seara pana la 6 dimineatza, asa ca pot sa spun ca sunt "fresh".
In rest, sper ca toata lumea e bine si fericita (ca nu am citit din urma), zilele astea poate reusesc si eu sa pun niste poze de la botez si petrecere.
Pup la toate mamicile si bebeii lor.
GUGU de LUCA
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
NataliaS spune:
Neata!
Noi am dormit relativ bine azi noapte, asa ca acum sunt fresh...numai bine pregatita pentru o zi ploioasa in care nu-mi pot scoate fetele afara si va fi Show :)
Mersi fetele de aprecieri...ma umflu in pene de nu ma mai incap imediat, dar DA si eu le vad frumoase, stiti cum e cu cioara si cu puiu
Am vazut poze de botez - Matei de Ereena si Mihnea de Christina - felicitari pentru proaspetii increstinati!
BTW Christina si eu sunt din Oradea si am descoperit din poze ca sotul tau a fost coleg de clasa cu fratele meu (Nicu), iar botezul l-ati facut in bisericutza in care am fost botezata eu si in care m-am si casatorit :)
Angi - nu fi trista ca nu pateste pupi nimik de la atata cortizon; si eu i-am dat Anei de mai multe ori cand era bb si pe suprafata intinsa o data, ca i se intinsese pe aproape tot corpul sa se faca bine voinicel. Iar cu mama ta...pacatul ei! La fel a facut si socru-meu...ca-i suparat pe mine :(((, Imi pare rau de sotzul meu, ca pe mine nu ma afecteaza...
Ven - cuscra adevarata! Iti sta super bine cu suvitele!
Irlandeza - eu le-am imbracat pe amandoua in rochita alba, lunga, de botez, cu tichiuta cu dantela traditionala :) si lke-am imbracat direct deoarece aici nu se prea fac botezuri adevarate (prin scufundare) , asa ca n-ar fi avut ocazia sa o schimbe nasa. Iar daca o schimba, atunci cica se iau doua tinute.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
cynthia_ spune:
AngeliquedeS ai dreptate, multumim de aprecieri.
Fetelor ce bine de voi ca ati fost la botez pe mine nu m-a lasat preotul. Sa va explic ce a zis preotul: noi am facut botezul in a 40 zi de viata a lui bebe si eu nu aveam molifta facuta pentru ca , a zis el ca mai intai trebuie increstinat bebe, nu a putut sa mi-o faca nici macar dupa botez(in aceeasi zi) pentru ca la molifta mea trebuie impartasit bebe si nu putea sa-l impartaseasca de duoa ori in aceeasi zi, asta e, s-a respectat datina ca mama nu trebuie sa fie la botez mi-ar fi placut sa fiu acolo. a mai patit cineva ca mine?
http://community.webshots.com/album/562295142teelCm
mamica de octavian- 31.12.2007
laura_dimitris spune:
Buna dimineata si de la mine !!!
Va citesc de vreo ora cu pauze de luat eleni in brate si pus inapoi in scoica, relax, patut...
si eu sunt in categoria celor cu copii cuminti noaptea si... nelinistiti ziua...
a mea a adormit aseara la 22.00 si am trezit-o eu la 4.45 dimineata sa manance...
in schimb, stau cu ea de la 8 si ma rog sa doarma sau sa stea cuminte singurica...
o suspectez ca i-ar fi foame dar i-am dat formula si nu mai pot sa-i dau pana la 11 sa manance.
stau cu ea in brate la calculator pentru ca am constatat ca-i place tare mult si o linisteste muzica pe care o ascultan pe youtube cand era ea in burtica
chiar, intrebare:
credeti ca le face rau apropierea de computer ???
mama ma cearta cand ma vede cu ea la calculator....
am vazut si mi-au placut tare mult pozici:
pupi a fost un scump la botez !!!
octi de cyntia este tare haiosel si parca zambeste smechereste tot timpul!
patricia - dulce ca de obicei !
thea - o printesa minunata ! mi-au placut mult fotografiile in care doarme pe burtica lui tati ! un ingeras ! nu am vazut insa foto de la botez . unde sunt ?
natalia, sa-ti traiasca micuta crestinata !! frumoasa foc nora lui ven !!!
christina, Doamne, ce frumos este voinicelul de mihnea !!!!
Angi, nu pot sa o inteleg pe mama ta si pe cele care mai sunt ca ea....!!! cum Dumnezeule sa nu mergila botezul nepotelului tau ???
ce facea in perioada aceea ? se uita linistita la o telenovela ?sange din sangele tau si nu-ti pasa...
incearca sa nu mai pui la suflet... ai un sot minunat care te iubeste si pentru ea... !!!!!
ii va parea ei rau candva...
Louiza... cred ca esti in aceeasi situatie... incearca sa te detasezi si sa nu mai ai cine stie ce asteptari de la ea ca sa nu mai suferi !!!
ce mai face frumoasa de yasmin ?
a, alta intrebare :
credeti ca are ceva daca ii dau cele 2 picaturi de vigantol amestecate cu picaturile de bonisan ???
mai da cineva bonisan copiilor ??
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze