Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubule, arata mai ciudat ca o secretie....plus de asta, nu are motive sa fie abundenta, ca la analiza de secretie mi-a iesit buna....si pana azi dimineata si dupa, a fost normala...nu stiu ce a fost, raman cu ochii in 4.
ma tenta si pe mine sa pap niste roshii, numai ca nu e nicio diferenta daca le mananc pe alea de la magazin sau decupez vreo poza din revista...asa ca renunt!

stela, esti prin zona? vroiam sa te intreb ce ai mai facut cu "hartia protectoare de wc?"
le-am trimis si eu acum un mail...sa vedem cat de repede rasound si cred ca bag o comanda de un bax de 10 pachete...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ola fetele!!

Adriutza ce poze minunate!! si lucrusoarele ... si ai mare dreptate cuscra... asa e frumos sa fie ginerica mai mare!
Naty sper ca barza a inteles bine indicatiile!
Stelutza nu mamicule, nu ma grabesc cu barza, sa mai sara un pic peste mine! mai avem de dospit un pic!
Pucca si la mai mare! hai ca nu mai e mult si mai scapi de un stres!
Zozelina bine ai venit acasa mamicule! si in sfarsit avem un nume pt bb magic Mihai!! ce dragalas e
Ursuleatza super bancul
Kya bravo de prenatal!
Luny f frumoaze pozicile!
La multi ani puiutza Iulia! Doamne ca a trecut o luna!
Bravo si Rebecca pt saptamana implinita!

So-rely mai baga si tu cateva mesaje sa scapi de moderare!

Stela nu-i bai... si cadita mea e albastra... si ce daca... ca sunt plina de lucrusoare roz!
Elena bafta si sa speram ca va fi bine!
Clau ce frumos povestesti tu despre Razvanel si surioara lui
Naty ce dragutz! Iulia suge cu bibe!!SUPER!!
Simonette ce super vesti ne dai si tu! Yuppy!!! mare papacios ai tu acolo! ... mai ma topiti cand povestiti de dragostea de fratiori...
Adriutza inseamna ca esti pe drumul cel bun! e bine
Ariel bine ca esti ok... ca speriasi crengutza cu disparitia ta!

gata trimit mesajul si ma duc sa mananc ceva ca cere bb de papa!
si revin!

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Gata, am venit si eu de la aquagym.

Simonette, sa ne dai si noua secretul laptelui tau Ca uite numai ce vorbiram de ce-o fi bine sa mancam in timpul alaptarii. Giani era chiar derutata. Felicitari pentru ditai kilu!

Zoze, pup si pe tine si pe Mihai! Ma bucur ca v-ati decis la nume!

Bitza, inca odata, felicitari pt logodna! Unde ati celebrat pana la urma? Sau ai zis si n-am retinut? Asteptam pozici!

Cris, cred ca daca la botez o sa faca hac hac bb Sasha din cauza preotului, sar cu la el! O buna idee ar fi sa il avertizez inainte, ca asta chiar imi permit.

Gudinde, multumim mult pt infos!

Doamna Kya, sa iti fie de bine dichiseala! Si intalnire frumoasa maine!

Luny, ca maine facem dansul berzei si pentru tine :)

Ariel, fructoza e considerata un indulcitor mai sanatos decat zaharul, sau doar o alternativa pt cei cu glicemia? Presupun ca si fructoza e un produs rafinat. Asta e ca la miere, cu diverse calitati, in functie de fructul din care e scoasa?
N-ai arsuri de la ceapa? Eu ultima data cand am incercat sa mananc ceapa cruda, am avut niste acciduzzu in gat... Noroc ca la mine astea se rezolva cu juma de pastila Maalox

Adriuta, e bine si dilatatie 2. Numai sa nu te stresezi! Las ca nu scapi fara sa nasti

Bubu, mi-ar place sa vii cu argumente la votul tau cu graco Sa nu uitam ca celalalt carut era si mai ieftin, si cu maner reversibil(nu e putin lucru), si cu pelerina de ploaie inclusa. doar ca e putin-putin mai greu si poate mai putin aratos/pompos

Mihutza

Naty, ingerasul protector al Iuliei le-a departat putin pe asistente de voi ca sa aveti timp sa va imprieteniti cu biberonul. Eun MARE pas! Felicitari! Ce bine ar fi sa prinzi cat mai des momentul alaptarii. Stii ce mi-ar place sa vad? Daca mai faci poze norutzei, nu pozezi si intreg salonul cu prematuri? Tare mi-ar place.

Si acum intrebari pt fetele care au fost la curs "first bebe", unde voi merge de pe 14 martie:
Voi ati avut tot 4 cursuri in total?
-cat dureaza un curs?
-se invata tehnici Lamaze la cel gratuit, sau mai bine ma inscriu la cursul optional platit cu 1 milion?

Multumesc

Noapte buna!

sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna seara, dragelor!

Naty, iaca raspund si eu la apel.La ora la care ai facut strigarea ma delectam cu frumoase pozici cu Andreiutz al lui Giani, cu Rebeca de Clau si cu Mihaita al Zolelinei.

Tocmai citeam primele pagini din capitol. Apoi m-am uitat la "momentul adevarului" pe Prima Tv, ca eram curioasa dar nu a fost mare lucru....
Abia astept sa vad maine la ora 20.00 "Prima zi", tot la Prima tv. E p emisiune reality despre sarcina si nastere...adica exact ce ne intereseaza pe noi...

Eu stiam ca Sf. Stelian e ocrotitorul copiilor. Si Sf. Arhanghel Mihail este? Ca eu acum aflu. Si pe sotul meu il cheama Mihai.

Bitzule...felicitari pentru logodna!

Lyvy, inca putina rabdarica...da?

Eu in wk nu am intrat asa ca sunt in urma...am citit doar acest capitol...ca l-am sarbatorit pe tata socru. Asa ca sambata am facut tort de mere (mare parte era pentru pofta mea...cu care m-am trezit inca de pe la 4 diminetaza ) iar duminica am avut mica petrecere in familie uned s-a papat tortul dar si alte multe bunatati.

Azi dimineatza mi-am luat sange pentru analize. Apoi dupa ce am ajuns acasa, am papat am spalat vasele si am tras un pui ed somn ca ma simteam obosita tare. Dupa care am aspirat toata casa, am calcat si schimbat lenjeria. Apoi a venit sotul, am pregatit impreuna un piure, o salata, niste pulpite la cuptor..am mancat si iaca a zburat ziua.
Miercuri s-ar putea sa fie deja gata analizele. Numai bine sa ma duc cu ele la dr. mea, ca am programare seara la 19.00.
Maine ma duc si eu la epilat sa ma fac gigea. Pedichiura mi-am facut-o saptamana trecuta tot la salon, ca nu mai rezistam.

Daaaaaaaar...cea mai si cea mai realizare... Azi i-am luat bebelinei cercelusi! Ma duc acusica sa pun si pozici.

Va pup si fug in pat.

Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Naty, ce uituca sunt! Voiam sa spun si eu ca tare m-am bucurat sa aud ce bine a mancat Iulia din biberon. Cred ca iti e tare greu sa vezi ca acolo "fac legea" asistentele alea..cand ed fapt TU esti mamica ei! Eu sunt o fire mai rebela si accept cam greu autoritatea... si stiu sigur ca mie mi-ar fi tare greu..sa-mi faca altul program ed stat cu copilul meu. Oricum..important e ca ea e bine si evolueaza tot mai bine din zi in zi si in curand o vei avea acasa.

Sovi, hai sa-ti spuyn cum a fost al mine:

Eu am facut 5 cursuri (1. Sarcina, 2. Nasterea, 3. Lauzia, 4. Alaptarea si ingrijirea bebeului si 5. Legislatie).

Cursurile ni s-a spus ca dureaza 1,5 ore.
Neoficial...au durat dupa cum am avut chef noi, participantii si profesorul.... De obicei cu mult peste program...chiar si pana la a se dubla durata.

Nu am facut deloc cursuri lamaze.

Elara36+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Elara, se pare ca le-au inghesuit acum in 4 cursuri, datorita multimii de solicitanti.
Dupa tine, ce zici, cursurile de respirat si impins de le Giulesti sunt suficiente de stiut pt nastere? Sau acelea chiar sunt Lamaze?

Felicitari pentru achizitionarea cercelusilor!

sovi 32+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, si eu am renuntat la rosiile astea de sera, chiar ca zici ca sunt decupate si atat. Dar m-am dat pe rosii cerry sau din alea mai maricele putin decat cherry la ciorchine. Si stii ce faceam? stateam in magazin si miroseam tulpina aia verde , ciorchinele cu rosii si ziceai ca sunt gradina la mamaie la tzara!!! incearca din astea, sunt chiar bune la gust.

Sovicule, mie mi s-a pus pata pe Graco si eu din asta as alege. Chiar daca nu are maner reversibil, e ok si asa. Iar cu carucioarele mai ieftine eu mi-am luatdestula tzeapa, asa ca pas. Ori chicco ori Graco, dai un ban, dar face. Si Hauck sunt la fel de bune, cred. Asta am vazut si eu la prietenele mele care aveau carucioare bune, si erau umplute cosurile la piata la maxim, zgaltzait copilul si mers prin gropi si aratau impecabil. Numai eu ramaneam cu carutul in drum (din ala Mag England-sport am avut si un Baby Care- doua tzepe!!)

Elara, hai cu cercelusii! LMA pt. socrelu'!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Sovi, eu nu prea stiu exact ce se face la lamaze, asa ca nu ma pronuntz. Stiu doar ce ma vazut prin filme...asa fragmentat.

Ceea ce se face la Giuilesti e suficient, dar asta dupa parerea mea (recunosc ca....neavizata). Cerasela e f priceputa si cu experienta. Mai multe stie Roxana Claudia ca s-a pregatit cu ea inca de la prima nastere.

Te pup. Noapte buna.

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Elara super cercelusii! sa ii poarte cu placere bebelina...

Mihaela 37+ cu Andra
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Nu prea ati avut spor la ciripit in dupa-amiaza asta, asa e lunea, nici iarba nu creste.
Felicitari Naty pentru Iulia care a papat la bibe , cred ca a fost un super moment pentru voi!
Stelutza, sar'na pt. indicatie, sa incerc!
Bravo, Simonette, pt. bebe Yannis grasunel. Doamne, da' cand au trecut 3 saptamani?
Kya, sa-ti fie de binept. dichisit, cand vedem si noi cu noul look? Multam fain pt. info, spune-mi, te rog, si la sect. 1 , locatiile pt. declararea copilului. Bafta la doctor, asteptam vesti.
Adriutza, tinrm pumnii si facem galerie in continuare.
GO, ADRIUTZA, GO! Cu dilatatie 2 iti da voie sa stai acasa?
Ariel, bine ca esti bine si ca ai avut o zi frumoasa, ca pusesei randunicile pe jar!
Elara, ce randunica vrednicutza, de unde mai aveti atata energie, fetelor? Eu fac 2 miscari si am obosit.
Luny, felicitari pentru inca o saptamana, s-au si facut 39, cand?
Mi se pare ca acum pe ultima suta, timpul trece mult mai repede. Daca stau sa ma gandesc bine, si eu mai am intre 4 si 8 saptamani, dar ma tem sa pun AMR. Cand voi intra in luna a 9-a, pun si AMR si trec si numele fetei la semnatura.

Eu am fost la Carrefour in seara asta si i-am mai luat lu' bebe un port-bebe-pledulet, ca sa am pt. botez, cum am vazut ca e bine. Am mai luat o pijemalutza si niste costumase, de exterior.
Cand am ajuns acasica am facut mancarica de fasole verde cu pui, iar randunelu' a facut salata de pui cu castraveti murati si ciuperci. Maine am de gand sa fac o salata de fructe si crema de fructoza arsa.
Sper sa am spor, ca singura nu prea am. Cred ca m-am plictisit sa stau singura si din cauza asta.
Va pupic si nu mai stau mult ca vad ca ma cam dosre burtica.

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput