Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 8
ariel_7000 spune:
gata fetelor, am aparut!!! imi pare rau ca v-am dat palpitatii:))) pai daca asa faceti la o meduza, cum veti face la balena???:))
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (42 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Lyvy,te-am auzit!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
adriuta spune:
ariel bine ca nu-i nimic ingrijorator si tu esti bine :)
naty felicitari pentru progresele Iuliei. Ambitioasa fata, vrea ea sa fie prima la toate.Nu m-am uitat pe lista ai pus randunica moderata de la Arad?
simonette ce bebe papacios si somnicios aiiii... rasfatat-o vezi ca acush o detronezi pe Bubu din top.
Ela zi si tu un bau sa putem sa te felicitamin direct. Oricum felicitari pentru nume, si pentru puiul tau magic.
Luny e cu Tv-ul
Lyvy face munca patriotica....
Nicol e busy cu renovarile...
apropos de Arad.... Blanca ce-o mai face?
Bate vantul pe la noi prin pom de numa...numa'
Noi avem dilatare 2 cm :))))))))) acum 2 saptamani era 1 cm stiti ce i-am zis la dr?
Goooddd....daca o tinem tot asa prin septembrie reusim sa ajungem la 10 :))))

Oricum curand o sa se intample. Cand.... nimeni nu stie exact.
Ma duc sa bag ceva la ghiozdan apoi fac o baie in cada si ma culc. Lenesu' asta mic nu vrea si pace.![]()
Si nu uitati: Grija la burtici si la bebici

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
Mami si
Adrian sunt pregatiti de marea intalnire...
ariel_7000 spune:
nu stiu ce dop/nedop a fost chestia aia meduzoasa...habar nu am cum arata un dop
...meduza mea era mai mica decat nuca voastra...avea cam 1-1.5 cm diametru (trebuia sa o masor ca tot aveam toate sculele la baie:))) si semana la consitenta si culoare cu "laptele doina", daca si-l mai aminteste careva:)) imi pare rau daca v-am panicat, dar si eu sper din tot sufletul sa nu fi fost dop...am vorbit cu dr. la tel. si mi-a zis ca e posibil sa inceapa sa se elimine putin cate putin...ca e semn ca poateincepe travaliul atunci cand este roz, cu striatii...
de durut burtica, m-a durut putin toata ziulica:)), "da' de la ce" nu mai stiu...ligamente, os pubian, matze, vezica, etc....chiar nu mai fac diferenta...
am disparut ca magaru' in ceata ca am fost sa o iau pe alexutza de la gradi si m-am oprit cu ea in parc, la joaca, apoi la posta, ca asteptam un colet de la yves rocher, apoi la mama, ca-si cerea burta drepturile....si apoi m-a palit un somnnnnn!!! dar am stat cu mama la o sueta, m-am jucat cu nepotelul meu si am "socializat" cu mamica lui, am facut planuri de mers la ikea cu ea pt maine (deci voi lipsi si maine dupa amiaza:))) , apoi mi-am intalnit colega cea dragutza pe care o iubesc de-a dreptul ca a venit cu vesti bune (prima de 8 martie si invitatie la restaurantul mc monis pt angajate....numai ca eu nu cred ca voi merge, cu toate ca tare imi doream
, pt ca voi avea tot atunci - joi - serbare la gradi, pe care de data asta nu o voi rata pt nimic in lume!!!). am mai stat la mama si am insirat toate hainutele de la alexutza, pe care mi le-a adus de la tzara, ne minunam cat de mici sunt si dragalase!!!
seara m-am mai "jucat" putin in parc la leagane si iaca am venit acasa!!!
si acum sa raspundem:
naty, iulia a facut chef de ziua ei??? a sarbatorit cu laptic din bibe!!! si a mai crescut putin!!!
nico, si pe mine ma "chinuie" Bocanila:)), mult mai mult decat alexutza, dar ma bucur mult ca face asa, ca-mi dau seama ca misca:))
cris, fructoza caramelizeaza, iar crema de "fructoza arsa" e dementiala...atentie la masura!! fructoza indulceste de 2.5 ori mai mult decat zaharul.
sovi, imi place muuuult caruciorul portocaliu:)))
zoze, tare dulce e mihai!!! si ador si numele (e sub protectia Arhanghelului Mihail, protectorul copiilor) - eu am promis ca-l va chema asa pe puiul meu, chiar inainte sa raman graviduta...am zis Teodor, ca asta si e, un "dar de la Dumnezeu" care va fi protejat de Arhanghelul Mihail, cu toata suita lui de ingeri:)) Doamne ajuta!
lyvy, tu chiar vrei sa nasti la servici???
34+
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
luny spune:
bubu, papat bunatati facute de sot drag, yammm!![]()
Ariel, bravos, bine ca esti pe craca!
Adriuta, wau, 2 cm...maine or fi 4 si gata epidurala!
..
ma bag si eu la nani!
LUNY
,
in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
adriuta, dar tu ce cauti acasa??? nu aveai treaba pe undeva??
34+
TEODOR
POZE
bubu05 spune:
Mamaaa, am mancat de nu mai pot! si tot basculez gogosi, sunt bestiale! mai bine iau o pauza si pap mai incolo...
Adriuta, pai hai ca nu mai e mult! Dar contractii inca nu ai, nu?
Randunelul meu e la fotbal, ca e luni, iar trebuie sa ma lupt singuta cu piticul la baie...Uf...si burta plina si mareee, cam greu!
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
aaaa, am uitat sa va zic ca ma dor sanii foarte tare!!! cam ca la inceputul sarcinii...imi aduce aminte de perioada de dinaintea menstruatiei....hmmmm. la cata cioco am bagat in mine zilele astea, cred ca am inceput sa fac deja cacao cu lapte:)))
si am inceput si eu cu poftele, ahhahhaa, imi era iar teama ca termin inca o sarcina fara pofte:)) dar tot d-astea "de la tzara"...azi am poftit la ceapa!! si am luat o ceapa mare de apa, am mancat-o cu pofta cu paine, miam miam...se uita mama saraca la mine:)))
34+
TEODOR
POZE
bubu05 spune:
Sovi, si eu votez pt. caruciorul Graco, fara discutie!
Ariel, poate era doar o secretie mai abundenta. Ce te-ai mai distrat azi! Si eu aveam in plan azi de mers la Ikea, dar am amanat pt. joi, cred...
Luny, sa va fie de bine! Poate fac si eu maine la pranz, ca d emaine e si sotul in concediu o saptamana si sa ne rasfatam putin(printre praf si demolari
)
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Ariel, esti mortala! Am avut si eu o perioada cu ceapa de apa, dar cu branza sau sunculita si rosii, nu cu paine goala...ha ha...de atunci nu lipseste ceapa rosie din camara, ca nu se stie...![]()
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze