Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Vazut si pui de randunica sexy...mai m-au apucat asa niste emotii de la fetitele voastre....

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Felicitari Claudia pt bebe Bogdan!!!
Felicitari mamica Naty fericita!!Cata dragoste!!
Clau,am vazut comoara ta mica si frumoasa!!Este o dulceata!!Sa-ti traiasca comorile!

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

felicitari claudia99

deci asta e smecheria...se naste pe ascuns, ca nu cumva sa iti fure careva barza. am luat aminte.

clauclau pe cand ai nascut tu am aparut si eu. mai bine mai tarziu decat deloc. felicitari pt printesa. trebuie sa imi dai reteta. ca daca si la al doilea ii fac baiat la sotul...asta ma scoate in drum. ii trebe musai fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Plec la fetita. Pt cand terminati aicea de scris: CAPITOL NOU

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

m-am intors din parc...
am vazut pozele cu rebecca, e o dulceata! si cu iulia, care are falcutze!!
bitza, am comandat de pe site-ul asta: http://scriptump.ro/, la "produse" primul pachet...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, cam slabutza miscarea pe crengutza!
Bafta la bebe control Kya, Luny, Nicoleta, sa veniti cu vesti bune!
Elara, nu sunt modesta, fasolica a facut-o randunelu' mai mult, eu eram cu indicatziile, pune de-aia, nu pune acum de-aia...

Oricum, cand sunt singura acasa n-am chef de nimic, am bagat totusi inca un rand de rufe la masina si am sortat hainutzele de bebe ca sa le spal si pe ele, si sa vad ce mai imi trebuie. I-am luat destule hainutze, gata, mai cumpar si dupa ce nasc. Urmeaza capitolul cosmeticale si farmaceutice si patutzul si m-am linistit. I-am aratat lu' randunelu' ce pompa de san sa-mi ia, daca o fi nevoie. Am vazut pompa manuala Isis de la Avent in Carrefour la 195 de RON, in alta parte o fi mai ieftina? Ce stiti, fetelor?
Aaa, am luat si eu stickere pentru perete cu printese, sa lipesc si eu pe partea de zidarie, ca-n rest la mine e lemn.

Claudia99, felicitari pt. bebe Bogdan grabit, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!

Naty, ce dulcica e Iulia si ce-i place ei la mami in brate, zambeste strengareste!
Am o rugaminte: cand ai timp adauga si la mine in listutza, in paranteza, Medlife, dr. Luis Mendez. Ca, daca totul merge bine si nu nasc prematur, nasc la Medlife fara doar si poate.

Clau, ma bucur pentru Rebecca papacioasa si frumoasa si pentru tine, ca n-ai probleme cu sanii si mersi ca ai zis de bagajel, ca nu stiam ce sa-mi iau la mine, desi am intrebat-o pe infirmiera cand am vizitat maternitatea, dar nu mi-a zis mare lucru. Ai avut cana si tacamuri la tine sau nu e nevoie? De pompa de san ai/ai avut nevoie?

Cristina32+

http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Clau merci de raspuns....acum mai vreau unul......
am vazut pozele cu puiuta mica...sunt superbe.....si mi-a placut mult de tot paturica alba,....de unde ai luat-o si ce pret...ca asa ceva caut si eu...este drept ca nu am cautat in toata magazinele dar in cele in care am fost nu am vazut.
Si patutul mi-a placut....pe ala de unde l-ai luat si tot asa ce pret.???scuze daca ia mai scris si eu nu am fost pe faza!!!!

IRINA
+33
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

M-am apucat si eu de spalat lucrusoarele fetei ca de, mai avem putin, le calc si cred ca le pun in pungi de plastic ca noi tot n-am terminat cu zugraveala.

Ce-o fi de cateva zile de nu mai intra fetele decat rar???

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

hello fetelor, eu n-am nascut, nici nu-mi doresc acum...atat ca nu ma simt gtozav, sunt f obosita si nu prea ma mai mobilizez asa usor...

cu produsele de ingrijire pt bebei, eu am luat mustela ... acum parca imi pare rau, ca am vazut ca au in componenta parabeni ... si asearam-a abordat o tipa in cora si mi-a zis de parabeni astia ca sunt cancerigeni...apropos fetelor care aveti sanosan, ia uitati-va, contin parabeni? mie mi-a recomandat mustela, dr. dermatolog (nu v-am zis, mi-au aparut niste chestii pe piele, le-am pus pe seama iritatie de la fe, dar se pareca e ceva mai mult...nu e grav, bebe nu pateste nimic, dar trebuie trata...)

naty, de dimineata ma gandeam...sa vezi ca data viitoare cand ne anunta naty de greutataea IUliei, o sa fie ceva cu 1700 ... si uite ca am avut dreptate...eu zic ca pe cand ma voi intoarce eu cu Hiney acasa, tu vei fi deja cu pitica ta in casutza personala...asa simt eu! Pupe multi si dulci!

felicitari claudia pt bebe tau mic! sa fie sanatos si papacios!asteptam detalii despre nastere!

simonette,
pupici grasunului cel voinic!

Doar 6 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +34 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by gecko

m-ati omorat cu sfaturile voastre de defrisare. oricum, elara, bun mod de a incepe o discutie.

Reeeeaaaaoooo

Eu continuam o discutie inceputa de dimineatza cand am salutat pe toata lumea si am si anuntat ca am adaugat poze noi, cu costumas pt bebelina. Dar probabil ca nici nu ai citit.

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput