Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

claudia, felicitari pt bogdan....ai mers pe shestache:))) grabit, dar maricel, pai ce rost mai avea sa piarda vremea prin burtica, cand se putea distra atat de fain afara???

kya, sa ai o intalnire super faina cu sanziana!

stela, neuronu' ....

eu ma pregatesc sa plec la plimarica zilnica care incepe cu ridicat una bucata copil de la gradi, mers in parc, asistat la crize ca nu vrea acasa, apoi cumparat papa si intors acasa...
daca nu voi mai avea timp de intrat pe forum cand ma voi intoarce, va spun de acum , dupa ora 15 am program de ikea, asa ca sa nu plangeti dupa mine si dopul meu:)))e lipit bine acolo.... vorbim mai incolo!

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Luny pai ce paranoia mai ai ca tre' sa nasti, mai bine negociaza cu barza cand si cum...
Ariel bine ca l-ai lipit...dopul...
Mai dar Lyvy n-a mai terminat cu inchiderea aia, sau ne face vreo surpriza???
Naty ne mai aduci poze cu iubita Iulia?

Bafta la eco fetelor sa veniti sa spuneti tot...

Ana 36+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ariel merci mult de info homeopate
unde ai comandat hartie pentur buda??am citit zilele trecute in diagonala dar asta nu am retinut daca ai scris.

Clau de cate ori pe zi te dadeai cu garmastan inainte de nastere????

Claudia99
bine ati revenit acasica si pe crenguta....un mancacios si o mamaica laptoasa iti doresc!!!!

IRINA
+33
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Am uitat...FELICITARI CLAUDIA99 !!!!Bebe Alexandru sa fie sanatos, papacios si cuminte.

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Claudia99, felicitari! Sa-ti traiasca bebe Bogdan Alexandru si sa fie fericit! Imediat te trec in listuta.
Varuna si fetelor, uite poze noi cu Iulia, din week-end; vedeti cum se uita in ochii mei si ce-i place la mine in brate?
http://community.webshots.com/album/562463139DrXWwO?start=12

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Naty, m-a topit Iulia! Am vazut si un zambet strengar. Pup dulceata mica [pup

FELICITARI SIMO!!!

FELICITARI IOANA!!!

Adriutza, tinem pumnii!!! Asteptam vesti.

Laly 37+ Maria Clarinda

AMR 2 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Claudia, felicitari! Sa traiasca bebe Bogdan si sa va bucurati toata viata de el!

Bitza, ma dadeam cu garmastan doar seara dupa dus.

Gecko, imi pare bine de cunostinta. Cred ca ai aparut pe crenguta cand eu eram la nascare. N-o sa te rupa in doua bebe, o sa fii o fericita, o sa vezi!

Kya, succes la doctor!

Luny, tin pumnii la control, probabil este ultimul inainte de nastere?

Am pus poze noi cu Rebecca!!!

Acum fug sa vad poze cu Iulia si apoi la printesa mica, simt ca trebuie sa se scoale caci au inceput sanii sa curga.

Va pup pe toate si mai vin pe crenguta!

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

E cel mai scump bebe Iulia si zambeste asa finut in poza...

Ana 36+ cu Mara Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut poze cu micuta Iulia. E perfecta si este o luptatoare, exact ca mamica ei! Pupici multi pentru amandoua.

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ariel, multumesc frumos de link-ul spre subiectul postat de Luny. Acum m-am lamurit.

Luny, eu am luat garmastan de la o farmacie Dona, cea de la Piata Veteranilor, din Militari, daca iti e de ajutor. Dar am auzit ca in reataua farmaciilor Dona s-ar gasi mai usor. Si la ei a lipsit o vreme, ca eu cand am cerut tocmai mi-a zis ac nu au, dar un coleg i-a spus ca tocmai au primit. Scrie in prospect ca e bine sa il folosim si inainte sa nastem, incepand cu luna a8-a, ca sa inia o pauzam pielea si sa desfundam canalele.Eu inca nu am inceput sa-l folosesc dar am de gand zilele astea.

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput