Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, asa este, si eu am mai avut aparatul foto, telefonul si incarcatorul. Reviste mi-au dat de acolo, chiar de la terapie intensiva si m-au intrebat daca vreau si laptop, dar nu aveam nici-un chef cu durerile alea pe mine.

Cu mancarica e o problema, dar cred ca nu si la nasterea naturala totusi. Noi,cu operatie, primele 2 zile am mancat foarte usor si ne era cam foame. In primele 2 dimineti am avut iaurt cu branza de vaci, apoi au mai bagat ou fiert tare si in ultima dimineata au adaugat paine prajita si cascaval feliat, pe langa iaur si branza bineinteles. La pranz , prima zi o supa super chioara, apoi ciorbita buna rau de pui cu taietei si felul doi , frigarui de pui cu legume, alta data gratar din piept de pui. Iar seara, tot asa, ciorbita de pui , apoi fripturica sau peste file tare bun. Si in cursul zilei, ceai la greu. Si bineinteles, daca vrei supliment, ti se aduce.

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Elara, eu nu am secretii, cred ca mi se inflameaza mucoasa nazala si nu mai are pe unde intra aerul... Dar incerc si Nazomerul, multumesc de pont.

Nicoleta 33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Pia nici eu nu am secretii (decat rara cand ies in frig). Tocmai asta e smecheria ca imi inmoaie mucoasa nazala si ma ajuta sa respir mai bine. Acum..nu stiu daca functioneaza si al tine...dar banuiesc ca da. Iti amintesti probabil, de cand mergeai pe litoral, ce eficienta e apa de mare la curatzat nasul (fie ca vrei sau nu)

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Buna, ieri am venit acasa, Bogdan Alexandru a fost foarte grabit si s-a nascut la 36 de saptamani- 27 februarie 2008, suntem bine am avut 3,100, 49 cm, Apgar 9

36 saptamani Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, da, cercelusii i-am pus din maternitate. Tu trebuie sa le spui din timp, dar asistentele o sa-i puna in ultima dimineata, inainte de plecare. Tot atunci le mai face un vaccin in umar si le mai ia putin sange din calcai pentru testarea Guthrie ( parca asa se numeste ). Tot in ultima zi vine medicul neonatolog si vorbeste cu fiecare mamica in parte despre tot ce ai nevoie sa sti si o intrebi absolut tot ce vrei. Este foarte, foarte draguta.

Luny, la buric se foloseste betadina pana cade,dupa care baneocin pudra. Betadina se da din belsug acolo la buricel cu o compresa sterila. Nu doare deloc pe bebe ca eu chiar am intrebat-o pe asistenta si mi-a zis sa dau linistita foarte temeinic.

POZE

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

luny, sa nu uiti ceva extrem de important cand pleci la maternitate!!! echipa de la prima tv:))) hahahhaa! si un plic in care sa-ti puna cei 300 de euro "cadou pt bebe"...

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

da, ma, neaparat!!...o sa-i sun sa-si puna sirenele si girofaru' cand mi se rupe apa, sa ma duca la spital, evident, cu majorete sexy care sa faca galerie!
iar la travaliu, asta sa vad langa mine!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

M-am intors si eu de la epilat.
M-am facut epilat lung si inghinal partial nu total..ca nu am avut curaj. Oricum..ma simt muuult mai bine. Diseara pun sotul sa "defriseze tot" ca mine ma duc la dr.

Acum......va citesc si eu de unde am ramas, dar intre timp mai vreau sa fac si o ciorbitza, sa scot perdeaua din dormitor sa o bag la spalat, sa fac ordine in sifonier si poate sa spal si pe jos daca ma voi mai simti in putere.

Sa aveti o zi minunata. .

Elara36+
AMR pana vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

clau, imi ploua in gura la ce ai papat in spityal, dak ma crezi....betadina si alcool alb a adus Livu de la spital, deci sa iau si baneocinul.
claudia99..sa-ti traiasca puiul!!!!!!!!!!!!felicitari si asteptam sa ne povestesti cand poti!..

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Fetelor, ma apuca emotia, ca s aproprie ora de ecografie...!

Elara si eu trebuie sa-mi adun niste curaj, ca inainte de nastere, vreau sa ma epilez total sus. Vreau sa scap de lama asistentelor

Apropos, ati vazut noile emoticoane:

Kya 34+ cu Sanziana
Pana la AMR 6

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

pup burtici si mamici, fug la control, sa imi tineti pumnii!!

DPN 11.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

m-ati omorat cu sfaturile voastre de defrisare. oricum, elara, bun mod de a incepe o discutie. lama pe intuneric nu folosesc, iar oglinda pas...ca si asa doamna a luat dimensiuni impresionante, daca mai pun si oglinda din aia ce mareste ajung sa pun lacat pe ea si nu ma mai bag la facut si al doilea bb. sot cu lama...si mai pas...nasc, face pruncul 18 ani, intru la menopauza si asta nu termina de defrisat. asta e ca si la vopsitul parului...pana termina el de pus vopseaua pe radacinile de la spate, deja trebuie sa ma vopsesc din nou in fata. cred ca pun benzina pe ea si ii dau foc...scurt si la obiect.
amina...cum e cu gorila aia? ca eu stiam ca maimutele o au ca in palma acolo jos oricum cu ceva mancarime am patit-o si eu. dupa ce ma epilasem, la cateva sapt cand a inceput iar sa cresca, firele scurte intepau tot felul de zone pe acolo...si asa o scarpinare ma manca, ziceai ca sunt creanga dupa caprele irinucai.

apropo, de lene ce m-a mancat, am tras chiulul la cursul de crescut copilul. merg pe instinct. ce pumni in cap o sa imi dau de o sa urle ratonul si eu nu voi sti ce bai are.

adriuta...ce faci mama, nasti? daca da, da si tu un semn...ca sa le bagam pe agitate...ca poate te dilati mai repede.

eu zic ca trimitem barza la bazin cu sovi. ca poate, poate se recupereaza mai repede si incepem si noi sa nastem.

luny, lyvy, puneti-va pe treaba, scari, mobila, barbat ca poate vi se arata...ca sa fortam si noi gardul asta la nasteri.

naty, felicitari pentru pitica papacioasa. exmenul era partea teoretica pentru recunoasterea dreptului de libera practica. 300 de grile, 7 ore de ex, intrebari din medicina interna, chiru, gine, pedi, psiho-pupu si etica. de vis. nu stiu cu cate cunostinte medicale am ramas dupa el...dar e sigur ca m-a lasat cu ceva.....vergeturi....pe buca stanga...de la stat pe scaun. rezultatul il aflu in aprilie, pe cand voi fi deja mamica, si ma va durea la basca de el.
apropo, lyvy, doar de vreo 4 ani mi-am luat oficial pasaportul de ardeal (dupa cum spunea preotul ce m-a cununat).
ma bucur ca mamicile incep sa mai ajunga pe forum...imi da speranta ca nu ma va rupe in doua piticu.
spor la nascut

Mergi la inceput