Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (118)
Raspunsuri - Pagina 19
lyvy spune:
No, am venit de la servici, am citit din urma, inca nu am nascut!!!
Noaptea asta a trecut destul de greu, am avut niste dureri ingrozitoare de oase la nivelul bazinului, genunchii,umeri, f rau, si-apoi am avut si dureri de burtica, dar tot nici un semn, burta lasata, meduze sau dopuri!!!
Maine am intalnire cu doctorul la consultatie si eco, am niste emotii de nu mai pot, caci maine se va da un verdict!!!Si tot ceea ce am dresat la creieri, s-a pierdut, iarasi mi-e frica rau de nastere!!!
Revin cu scrisorica!!
Livi
+39+6 zile
Iris Miruna
Pozele mele
ariel_7000 spune:
gata, atat mai scriu si am fugit la ikea...si ma intorc diseara:))
mamip, avem si noi parabeni in sanosanele noastre:))) hai sa nu exageram:)))
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (40 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
lyvy spune:
Mere greu forumul!!!
Oana, si eu sunt mare amatoare de rosii cherry!!
Elara, foarte frumosi cercelusii bebelinei!!
Gecko, esti tare rau, faci niste glume de ma pis pe mine de ras!!!
MaryB, Stela, 
Ariel, tot la SPA ii barza aia????
Luny, tocmai am aflat ca a reaparut in depozite Garmastanul, deci in scurt timp tre sa fie si prin farmacii!!
Clau, ai aparut si tu mai mult pe forum , si au si sarit fetele pe tine cu intrebari!!! Pai cine e mamica sexy cu experienta???
Ana, iaca am venit!!!
Naty, am vazut poze frumose de Iulia isteata, ce mult s-a schimbat, e o dragutza!!!
Livi
+39+6 zile
Iris Miruna
Pozele mele
elara spune:
Acum..sa nu va ganditi ca m-am suparat si caut galceava.
Nu-s eu omul acela sa ma supara asa usor.
Doar ca am fost luata in tarbaca, nu mi-a placut, si... cum sunt scorpioanca...am reactzionat rapid fara sa analizez prea mult situatia.
Imi cer scuze daca am suparat cu careva cu mesajul meu putzintel "belicos".
Gecko ![]()
.
Elara
36+
AMR pana vine
Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ancadragoman spune:
Elara unde vad si eu cercelusii?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
ccris_ccris spune:
Randunici, mai scrieti aici sau v-ati dus la crengutza noua?
Eu il astept pe randunelu'; mergem la Medlife sa luam rez. la analize.
Cum mi-a dat bip, cum am fugit.
Lyvy, tu nu esti in prenatal?
Cristina
32+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
lyvy spune:
Cristina, pai sunt in prenatal, dar nu ma pot abtine!!!![]()
Livi
+39+6 zile
Iris Miruna
Pozele mele
varuna spune:
Lyvy tu vrei neaparat sa nasti la munca intre hartii.
Iti spun de acum bafta la doctor maine.
Ana
36+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
Simo27 spune:
Am revenit
...suntem acasa de ieri
!bebe Samuel doarme de la ora12
...ieri cand am venit acasa a dormit tot timpul,doar s-a trezit sa pape ,de la ora12 cand am ajuns pana la 1,30 noaptea cand a inceput distractia
pana la ora 5,30 am tot stat treji...cred ca la el noaptea e zi si ziua noapte..acum doarme iar...si la noapte se trezeste
!dar,este un bebe fff cuminte...eu acum fac comparatie cu David care nu dormea nici ziua ,nici noaptea...nu plange,nu are dureri de burtica(le am eu
-nasol de tot,dar altfel duc eu)...ce sa mai zic:bebe Samuel e ff cuminte,parca nu avem un bebe in casa!La mine recuperarea e mai grea...am un model de "Goblen"f complicat
si e tare greu sa stau in poponet,e greu cand ma ridic,e tare greu totul...mai usor de o mie de ori a fost sa nasc
...sa ma credeti!a,si cu lapticul e dureros ca grasanul meu ma rupe
,are o putere,dar sper sa imi revin!
inca nu am citit nimic,dar promit sa recuperez,promit sa pun poze cu Il BAROSANO(
Cory,vai ce m-am mai distrat
),promit sa va scriu despre nastere ...va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de noi

Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!