ajutati ma sa gasesc un dr bun!
Raspunsuri - Pagina 2
ccris_ccris spune:
La Pantelimon i se face vreun tratament?
Eu i-l recomand cu draga inima pe dr. Tutunaru, desi pare fitos e un foarte bun profesionist, iar in asemenea situatii conteaza cel mai mult sa rezolve problema, nu sa tina cont de fitele doctorului. Si eu am suspiciune de SAFL si e singurul medic care m-a ajutat sa tin sarcina asta, dupa alte 2 pierdute si 6 medici schimbati.
Mergi la Tutunaru, Monalac, asta-i sfatul meu.
Ar putea spune cineva, atunci de ce nasti la Medlife si nu la Elias. Din cauza spitalului, nu a doctorului. Si, oricum pana nasc, merg in paralel. Pe 2 aprilre avem rendez-vous.
Bafta multa, Monalac, nu dispera, nu te panica. Iti tin pumnii. Vad ca nu ma lasa sa scriu site-ul lui.
Cristina
35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
bubu05 spune:
Cris, Mona a fost la Tutunaru, din cate stiu eu si nu i-a placut de el, sau poate nu a fost destul de clara situatia ei atunci...nu stiu...eu tot pe el as sfatui-o sa-l aleaga! sa-l sune, sa-i spuna ca a fost la el la inceput si ce probleme are acum, nu cred ca ar refuza-o!
Mona, sincer, imi pare asa de rau prin cate treci...Doamne Ajuta sa fie bine!
Oana
35+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
elyanne spune:
In primul rand, tin pumnii sa fie totul bine. Multa sanatate.
Apoi, cred ca ar trebui sa asculte sfatul dr. de la Municipal si sa stea acolo. Ar trebui cautat un dr. la Pantelimon.
Iar eu nu stiu nici un dr. acolo. Poate ar trebui adaugat asta in titlu de catre un moderator.
Ma minunez de unii dr. ... nu pt. ca fac greseli, sa zicem se intampla sa si gresesti... dar care nu acepta si o alta opinie... cum adica sa te superi ca a fost la alt dr. sa-i faca eco. Si in plus, probabil el a diagnosticat-o corect... iar acum ar stii ce are de facut incontinuare.
Dar nu, e mai simplu sa te superi, scapi s ide grija unei paciente cu sarcina cu probleme... si nu te mai doare capul.
Multa sanatate! Si sa auzim vesti bune.
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
natynic spune:
Ce mai e nou despre Mona, stie cineva?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
M&M spune:
Mona este mai bine, nu mai sangereaza, dar este internata in continuare la Sp. Pantelimon.
Mi-a zis ca ii da un antibiotic, dar eu nu am auzit de el Sulfetametazona!!! Cica e cefalosporina!!!
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
crinuta spune:
N-o reclama nimeni pe dr aia ca refuza sa isi vada pacienta? E de necrezut asa ceva.
Imi pare rau ca nu s-a orientat catre un spital mai bun Acum important este sa gasesca un medic bun acolo unde este, care sa ii dea un tratament adecvat.
Cat detest tara asta si sistemul medical!
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
babyname spune:
mona ti-o recomand pe dr bohiltea roxana....stiu c aare garzi si in pantelimon, este fff constiincioasa si draguta....daca vrei iti las nr de tel....anunta-ma....ma rog sa fie bine pt tine si bebelul tau. multa sanatate.
31s
yuyu