ajutati ma sa gasesc un dr bun!
sunt insarcinata in 24 de saptamani
si am mai multe probleme de ordin medical-sindrom antifosfolipidic primar,drept pt care fac injectii cu heparina de la inceputul sarcinii,un polip destul de mare pe col,uter cicatriceal,pt ca mai am o operatie de cezariana si acum mi s a dezlipit si placenta.inca de la inceputul sarcinii am mers la dr pacu irina,de la spit pantelimon.prima sarcina mi a urmarit o un dr deosebit,dar care,din pacate,acum a plecat definitiv din tara.dr pacu,desi in aparrenta un dr comunicativ,e de fapt un dr interesat numai de banii pe care i primeste...desi am fost la ea din 2 in 2 saptamani,,ba uneori chiar si saptamanal,am mers la ea la eco de morfologie fetala,si la cea de trim 1 si la cea de trim 2,desi ecografiile facute de ea s au rezumat la privitul in monitor,fara masuratori,asa ca a tb sa mai scot bani din buzunar pt a merge si la alt ecografist competent,tocmai pt ca am o sarcina cu risc...acum o sapt am inceput sa sangerez,m am internat in spital si diagnosticul ei a fost//sangareare din cauza poilpului//am stat 5 zile internata,dupa care,la 2 zile dupa ce m am externat,am inceput sa sangerez si mai tare.am sunat o seara si mi a raspuns vadit deranjata ca ea nu vine la spital si sa merg la camera de garda. a doua zi a venit f tz la mine si asta dupa ce am sunat o eu,disperata ca se facuse 10 30 si nu venise sa ma vada.mi a facut eco si a spus ca placenta si copilul sunt bine,ca sangerez din cauza polipului si n are ce sa mi faca.a doua zi m a externat,desi continuam sa sangerez.disperata,mai ales ca sunt din provincie si fac 2 ore pana la spital,l am sunat pe dr iosup care m a primit imediat la eco.concluzia?decolare de placenta si hematom,iar placenta inserata f jos.exact asa am avut si la sarcina anterioara,dar de la 18 saptamani nu m am mai miscat din pat si totul a fost ok.acum,desi in urma cu 2 sapt facusem eco 4 d la ea,si am intrebat o cum e palcenta,tocmai pt ca existau antecedente,mi a spus ca placenta e ok...
acum sunt disperata,nu stiu incotro s o apuc,as vrea sa merg la un dr competent,care sa ma primeasca la varsta asta de sarcina si care sa fie disponibil pt pacientele sale...ma puteti ajuta?
24+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de
Cris
Poze Cris
Raspunsuri
Magnetism79 spune:
Ti-l pot recomanda pe doct meu daca vrei , vezi ca ti-am trimis pm pt programare la doct POp pe care ti-o pot ceda cu mare placere in Martie dupa 10 cand se intoarce de la congres. Astept resp tau si iti dorim multa sanatate sa ai un bebe sanatos si sa fiti bine amandoi.
monalac spune:
magnetism,iti multumesc pt oferta,dar am reusit acum cateva zile sa fac eco la dr iosup.oricum,daca voi mai avea nevoie,te voi anunta.
scuze pt raspunsul lapidar,dar incerc sa stau numai in pat si mi e f incomod sa scriu asa...multa sanatate si tie!
24+
Mami de
Cris
Poze Cris
alinushca spune:
monalac, imi pare rau sa aud asa ceva. n-as sti sa iti zic daca te-ar putea ajuta vreunul din doctorii la care am fost eu. ca nu am ajuns cu ei la chestii din astea. In materie de doctor de spital, care practic traieste in spital, care mi-a placut cum lucreaza si care are mereu urgente si operatii (deci experienta multa) ar fi Badiu Alexandru de la Municipal. Este si el un dr. f f ocupat. Dar daca l-ai suna si i-ai zice direct problema ta cred ca te-ar putea interna/vedea direct. Daca vrei iti dau nr lui pe PM. Am mai fost la Tutunaru. Dar el pare ca traieste numai la cabinet. Nu stiu cum lucreaza si ce stie sa faca. Si am mai fost la Calomfirescu, care nu-i asa ocupat si fitzos ca primii doi, tot la Elias lucreaza, si care pe mine macar ma face sa ma simt linistita. Nici de el nu stiu cum lucreaza...
Iti doresc multa sanatate si sa o mai duci cu bine asa inca vreo 10 saptamani minim! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
ralualexandrei spune:
Monalac daca doresti te pot pune in legatura ca doctoritza mea,e o persoana extrem de competenta si care nu lasa nici o intrebare fara raspuns,profeseaza la CFR 2,daca vrei da-mi un pm.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
M&M spune:
buna!!!
Mona este in spital, sangereaza, doctorita ei nu a mai venit sa o vada dupa ce Mona i-a zis ca a facut o eco la Dr Iosup si ca acesta i-a spus ca are dezlipire de placenta.
M-a rugat sa va scriu si sa va rog sa ii recomandati un doctor bun . Nu are unde sa se mai duca...Va rog frumos, daca stiti scrieti-mi Pm cu nr de tel al unui doctor bun.Multumesc anticipat
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Fetelor, tot eu...
Am vorbit cu Mona si zicea , daca puteti lua voi contact cu vreun doctor pe care il cunoasteti bine si sa expuneti problema ei. Ii vine peste mana sa sune asa un doctor si sa isi expuna problema. Eu , una , o inteleg...
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
M&M spune:
Olgutzika, Ralualexandrei, multumesc de mesaje...va tin la curent cu ce rezolva Mona.
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
M&M spune:
Am vorbit cu Mona,,,,a vorbit cu un medic de la Municipal( nu stiu cu cine) , care a sfatuit-o sa ramana internata la Pantelimon deoarece problema ei acum nu ii permite sa faca un drum in plus( dezlipire de placenta, existand riscul ca la un drum, oricat de mic, placenta sa se dezlipeasca de tot si sa piarda sarcina)...
Multumesc mult pentru mesaje !!!
Cristina
19+ ,cu
Mihai Daniel
luny spune:
Doamne, incredibil,imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, cica sunt medici...eu nu stiu ce sa-ti recomand, aceeasi panica cu dr care ma lasa balta am avut-o si eu, de aceea am ales un spital privat, Medlife...acolo m-am simtit intr-adevar in siguranta si bebe ingrijit asa cum trebuie..toti medicii sunt superprofi si au grija de paciente!..eu asta ti-as recomanda..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
magdalena67 spune:
ptr. ca nu poate pleca din spital, cineva din familie sa ia legatura cu dr. padeanu de acolo, eu am auzit numai lucruri bune despre el si am inteles ca acum ar fi si sef de sectie.