Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Stiu ca stodal este homeopat si se poate lua, dar eu de cate ori i l-am dat baietelului meu nu a avut absolut nici un efect, si decat sa-l iau degeaba.... mai bine nu-l mai iau.

Dar creed ca o s aincerc macar sa vad, poate la mine are efect... eu nu sunt racita, nu am febra, nas infundat sau alte simptome, doar ma racaie pe corzile vocale asa de rau, ca tusesc non stop!!

Va multumesc pentru raspunsuri dragele mele dragi..

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata dragele mele!!
Am venit acum de la ecografie si sunt tare fericita..l-am vazut pe bebe...e bine, marisor, chiar mai mare decat varsta sarcinii cu cateva zile, bataile inimii 164bpm, iar pliul nucal 1.3mm..ceea ce mi s-a spus ca e f. bine. Era foarte vioi si chiar mi-a facut cu manuta...m-am topit toata.In rest toate bune si frumoase prin burtica..col inchis. De sex nu mi-a putut spune nimic...deci nu am aflat inca ce voi avea, sper insa la urmatoarea ecografie.
XorLA MULTI, MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI SI CU UN BEBE DE NOTA 10
alinushcaBAFTA MULTA AZI LA ECO..TE ASTEPTAM CU VESTI
Nocom, Oana,andreeaUK,musettepink si toate burticile de aici un pupic mare de la mine si o saptamana f.f.f buna

+11+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nocom, homeopatele sunt facute din toate dubiosheniile pamantului. N-au legatura cu medicina naturista. Nu stiu de ce le tot recomanda medicii pentru ca ei in primul rand habar nu au din ce sunt facute... si cand le zici ca nu sunt din plante raman asa foarte... surprinsi... n-as baga asa ceva in mine oricat de safe zice un medic - care nu stie din ce sunt facute - ca sunt.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

hei fetele.

musette, nici eu nu ma simt insarcinata. Da' las' ca avem destul timp

nocom, imi pare rau pentru tuse. sper sa treaca

XOR LA MULTI ANI, un bebel sanatos si la termen. Si lui mami si tati multa sanatate

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nocom, la mine tusea a trecut uimitor de repede cu ceai de ceapa si nuci; dupa ce Stodalul, de asemeni, nu a avut nici un efect. Merita incercat!

10+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

XorLA MULTI ANI!!..iti doresc sa ai in continuare o sarcina usoara si frumoasa..si un bebel frumos si sanatos , si mami si tati sa aiba parte de multa iubire si fericire ! te pup dulce
Nocom imi pare rau k esti bolnavioara...pupici s ate faci bine cat mai repde,ai grija multa de tine!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

o saptamina minunata la toate fetele!

Bitza, in ceea ce priveste gingiile inflamate, asta este nomal, insa se poate 'trata'. eu am fost la dentist saptamina trecuta, mi-a zis ca totul e ok, mi-a facut iun detartraj, iar pentru gingiile umflate mi-a sugerat sa schimb periuta de dinti si sa ma spal din cind in cind cu un gel special pentru gingii sensibile, acest gel fiind dat persoanelor care sufera de paradontoza.
o sa-ti trimit un mesaj PM sa-ti spun despre ce este vorba.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nerantula, cums e face ceaiul de ceapa si nuci. Ala de ceapa stiu, dar cu nuci?!? nu am mai auzit. Pun acolo la fiert si miez de nuca sau cum?? Sa nu razi de mine!!!

Voicu - PUP si eu sper sa treaca ca v-am zis ca mie teama sa nu mi se desprinda mai mult placenta..

Incerc orice este voie, oricat de groaznic ar fi gustul... caci de oricum

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Maria2004 felicitari pt bebe!!!!!!!!!!Abia astept sa afli ce este!bine ca e bebe bine!!!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maria felicitari pt bebe sanatos!!!
xor La Multi Ani cu sanatate si fericire alaturi de noul membru al familiei!
io sunt cam busy...da va citesc

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput