Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la mine fetelor chiar daca mai cu intarziere!!!
teomaria multumim de cafeluta
xor si multa fericire si iubire si un bebe frumos si sanatos
alinushca bafta azi la eco si nu te mai stresa ca nu face bine la bebe

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Xor La Multi Ani! sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un bebe sanatos!!!!!!!!!

Anis chiar intrebasem de tine,imi pare rau ca fetitele sunt bolnave,sanatate multa!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta!!!!!!!!!

Fetelor voi va simtiti in fiecare zi gravide?Adica aveti simptome mreu sau aveti si zile in care va simtiti usoare si fara nici o problema,azi ma simt f bine,ma simt asa usoara ca un fulg si nici nu-mi vine sa cred ca sunt gravi.Vi se intampla si voua?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Fetelor voi va simtiti in fiecare zi gravide?Adica aveti simptome mreu sau aveti si zile in care va simtiti usoare si fara nici o problema,azi ma simt f bine,ma simt asa usoara ca un fulg si nici nu-mi vine sa cred ca sunt gravi.Vi se intampla si voua?

Sa stii ca asa este si ar trebui sa ne simtim norocoase ca ne simtitm asa!!!! Eu cel putin sunt foarte fericita ca nu am avut nici greturi, nici varsaturi. mai simt uneori acea tensiune in sani si ma mai doare spatele si capul cateodata, dar nu tot timpul.

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Buna ziua burtici!!

Happy Birthaday Xor!! Iti doresc o zii minunata.

Alinushca la mine la 7 saptamani si 3 zile s-au auzit inimioarele. Bafta azi la eco.

Va pup pe toate si sa aveti un inceput de saptamana si de primavara frumos.

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata burticute!!

XOR La multi ani sa fi fericita sanatoasa, atat tu cat si bebe si un an cat se poate de frumos si norocos iti doresc!!![bum]

Musette asa e, cateva zile cu greturi ameteli, dureri de cap, si cate 1-2 bune, fara simptome.... bucurate de ele ca totul este OK!! PUP

Bafta fetelor care merg azi la eco, asteptam vestile!!!!

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Acum dupa ce m-am bucurat de vestile bune de la alte fete, sa va spun si durerea mea: De vineri am o tuse tampita, care nu-mi da pace deloc... Problema majora este ca eu am placenta dezlipita (decolata) pe o suprafata destul de mare (19mm) si mi-e teama sa am ceva complicatii mai mari, sa se decoleze de tot!!!

Stie careva ce se poate lua in sarcina contra tusei??? este uscata, nu productiva, insa nu se opreste si pace!!! INcerc sa ma abtin cat de mult ca sa ii faca rau lui bebe, dar nu prea reusesc...

OFFFFFFF

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nocom inceraca cu sirop de tuse Stodal,e homeopat si cred ca se poate lua si in sarcina,e bun la gust si are si efect la mine a avut.Sanatate!!!!

Andy garlo ,m-am uitat la pozele tale si mi s-a facut un dor de Paris...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

nocom intr-adevar stodal e recomandat in sarcina (mie mi-a zis dr ginecolog ca pot sa il iau) si este bun - are efect

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Xor! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe frumos!

Nocom, parerea mea e sa consulti medicul ininte de a iti administra orice fel de medicament pentru tuse. Incearca sa aflii daca exista vreun tratament homeopat compatibil cu sarcina!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza burtici.

Xor, , adica LA MULTI ANI, sa ai parte de o sarcina usoara, dusa la termen, cu bebel frumos si sanatos!

Musette, si mie mi se intampla sa mai am parte de zile in care ma si ca un fulg, insa faza tine doar in prima parte a zilei... pana seara...

Bafta celor care merg la eco, asteptam sa ne povestiti cum a fost.

9+

Joy`s Joy

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput