Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
piolica spune:
Xor - LA MULTI ANI!
Bun venit noilor burtici: Diana_Lupan si EvaF. Sa aveti o odisee plina de bucurii.
12+
teomaria spune:
Maria, felicitari pentru bebe miscaret!Ti-a spus cat masura???
Nocom, ai grija de tine, stiu ca nu e buna tusea...da' nu stiu cum s-o tratezi; ; eu zic sa stai cat mai mult in pat...am mai auzit de mamici cu dezlipire de placenta si erau obligate repaus la pat.Sa fii cumintica si...fara efort!!!
Bun venit si de la mine noilor burtici: Diana_Lupan si EvaF.Acum v-am zarit.Sa stiti ca mesajele va sunt moderate pana la 10-12 asa incat s-ar putea sa apara cand noi ajungem deja pe la finalul capitolului.Scrieti repede cate o propozitie sa scapati de moderare si sa ne vedem imediat ce ati trimis mesajul...O sarcina usoara s-aveti!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
piolica spune:
Claudinna, 13+ inseamna saptaminile de amenoree, ceea ce inseamna 11+ de sarcina (cel putin sa mi-am dat eu seama la tine luind in calcul U.M.) Banuiesc ca tickerul tau ia acele 13+ ca fiind saptamini de sarcina.
sau poate ma insel eu....
eu stiam ca luna a 3-a reprezinta:
saptamini de sarcina: 9-10-11-12-13
saptamini de amenoree: 11-12-13-14-15
http://www.monbebe.com/rubrique/grossesseparetape/
12+
alinushca spune:
Am apucat sa va zic ca m-am "bucurat" pre devreme ca nu am greturi? Au aparut de vreo 3-4 zile. Asta ar trebui sa fie un semn foarte bun nu? De multe ori m-am gandit "am greturi, nu am avut la prima sarcina, deci o sa fie bine".
Nocom, mi-am amintit. Eu m-am chinuit multe zile cu sucul ala de ceapa... ca nu vroiam sa iau nimic si totusi tuseam rau. Nu mi-a ajutat din pacate si apoi am luat 2 zile patlagina si mi-a trecut instant. Am citit ca nu ar fi contraindicat. Am mers mai mult pe instinct.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
maria2004 spune:
Teomaria, are 4.97cm si 51 g...suntem mari ce mai
Multumesc la toate fetele pentru felicitari!!!
+11+puiutul Maria (23.12.2004)
andy_galro spune:
quote:
Originally posted by maria2004
Teomaria, are 4.97cm si 51 g...suntem mari ce mai
Multumesc la toate fetele pentru felicitari!!!
+11+puiutul Maria (23.12.2004)
la 11 saptamani are deja 51 grame???? Eu peste tot am vazut ca in saptamana 11 de sarcina are cam 10 grame maxim. Nu cumva ai vrut sa spui 5,1 gr?
10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
bitza2008 spune:
Piolica, sar'na!.
Maria, felicitari pt bebe mare si sanatos!
Eva, bienvenue!!Felicitari pentru fetita!Sa fiti sanatoase si sa va vedeti fericite peste 28 sapt!
Alinush, bafta azi la eco! RelaX! Totul va fi bine! Vei vedea! Eu am facut 2 eco(la 6s6z si 12s)si nu am auzit deloc inimioara doar se vedea cum palpaie; pe fisa a scris doar activitate cardiaca prezenta atat. Nu stiu cate bpm.
Nocom sa-ti treaca tusea!
Teomaria, cand intru eu nu mai e cafea!
13+
bitza2008 spune:
Acum am vazut la sfarsitul cap 17. pe Preety, o burtica mica de 6+. Bun venit!! Primele 12 mesaje le vedem cu mare intarziere ca sunt moderate asa ca scrie-le repejor sa putem vb in direct!
13+
ilia_99 spune:
salutare, fetelor. mie mi-e si foame si greata in acelasi timp. nu e foarte rau, de ce sa mint, da' nici vreo stare grozava nu am.
6+