Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
NUSHAAAAAAAAAA FELICITARI!!!!!!!!!
Podisee frumoasa iti doresc si un bb sanatos....Doamne ce ma bucur

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
claudinna spune:
quote:
Originally posted by claudinna
nushulica, bun venit mamico! si sarcina usoara sa ai!! (esti mai mica decat mine cu o zi!)
hai ca o facui, nushulica!!
pai daca tu esti pe 11 si eu pe 12...inseamna ca eu sunt mai mica decat tine cu o zi....deh, gravideala asta...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+
voicu_bebi spune:
nushulica
felicitari mamico ...ma bucur ca totul e bine cu bebe..si ca i-ai auzit si inimioara..sunt eu emotionata acuma ,nu mai am stare pana joi cand merg si eu...o sa fiu mai increzatoare ca totul e bine cu sarcina si cu bebitzul meu...nushulica,trebuie sa ma imbarbatezi sa prind mai multa incredere,ca sunt cam fricoasa pana nu vad ca totul e bine cu bebele..te pup

july
important e sa stai linistita in patut si sa urmezi sfaturile doctorului si sa pui utrogestanul si sa iei acidul folic si elevitul...si stai linistita! te pupic si ai mare grija de tine si de bebic
Anca..viitoare mamica 

nushulica spune:
ramonel
nu pot sa cred ca deja o tii pe bea in brate!!!
e o frumoasa dar nici maica-sa nu-i mai prejos
merci de urari ...va fi bine pentru ca asa trebuie am vorbit eu cu Doamne Doamne![]()
ancutza m-ai gasit
pe mariuca am tot laudat-o si din primele zile de viata am zis ca iti seamana leit dar pe masura ce creste se vede tot mai bine asta! am vazut pozele de la botez si tortuletul tot!!!
sa va traiasca !
claudina
tu ca tu da eu???! si eu am zis la fel ca tinee
deci...oricum avem scuze amandoua asa ca nu mai conteaza
deci io is mai mare da??!!!
bebelushul
nushulica spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
nushulicafelicitari mamico ...ma bucur ca totul e bine cu bebe..si ca i-ai auzit si inimioara..sunt eu emotionata acuma ,nu mai am stare pana joi cand merg si eu...o sa fiu mai increzatoare ca totul e bine cu sarcina si cu bebitzul meu...nushulica,trebuie sa ma imbarbatezi sa prind mai multa incredere,ca sunt cam fricoasa pana nu vad ca totul e bine cu bebele..te pup
julyimportant e sa stai linistita in patut si sa urmezi sfaturile doctorului si sa pui utrogestanul si sa iei acidul folic si elevitul...si stai linistita! te pupic si ai mare grija de tine si de bebic
![]()
Anca..viitoare mamica
ancutza deci vezi ca te croiesc imediat!!!
stii bine ca te-am incurajat si inainte sa ai confirmarea medicului si o sa te sustin oricum pana vom naste, vrei nu vrei!!!
hai stai linistita simptomele le ai deci bb e in cresterebeyy sotul meu s-a uitat la pozele cu bebicul nostru si a zis ca seamana cu o maimutzica

stati linistite chestia asta l-a costat spalatul vaselor

bebelushul
voicu_bebi spune:
nushulica, asa e mama..hai ca ma simt ceva mai bine si imediat ma gandesc la bebitzul meu din burtica ..cand te aud ca ma sustii asa ma bucur asa de mult si imediat imi revin sunt fresh
![]()
auzi nushulica..tu mananci mezeluri,ca am auzit ca nu ar fi bine sa mancam din astea , asa e? nu stiu ce sa mai mananc ..mananc intruna asa foame am,epuizez frigiderul![]()
![]()

m-ai facut sa rad la faza cu sotul..

...al meu e la bucatarie se ocupa cu sucul..o combinatie de diferite fructe..hihi..as bea intruna![]()
![]()
Anca..viitoare mamica 

RAMONELLA spune:
Nushule mersi mult!

Stai linistita,al meu luni intregi zicea ca e mormoloc.De fapt la toata lumea el zicea ca am un mormoloc in burtica.
Sa-l vezi cand a inceput sa miste,zicea ca am un monstrulet in burta.A vazut dupa aceea ce monstrulet era.Acum e topit dupa ea.
Ei,taticii astia...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
claudinna spune:
RAMONELLA, ancadragoman, pupici multi!!
va ajungem noi din urma:)) cand or creste si "mormolocii" nostri:)
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+
musettepink spune:
Ilia merci pt raspuns,si eu iti doresc sa nu ai parte de contractii decat la momentul nasterii!!!!!!!!!!!![pupic]
Maria un [pupic] si pt tine!
July imi pare rau ca ai probleme cu sarcina dar va merita ai sa vezi ce bebe minunat vei avea!Sanatate multa![pupic]
Oana pe unde umbli?[pupic]
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
nushulica spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Nushule mersi mult!
Stai linistita,al meu luni intregi zicea ca e mormoloc.De fapt la toata lumea el zicea ca am un mormoloc in burtica.Sa-l vezi cand a inceput sa miste,zicea ca am un monstrulet in burta.A vazut dupa aceea ce monstrulet era.Acum e topit dupa ea.
Ei,taticii astia...
Ramonel,mami deBea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

hai ma
mormoloc!!!mostrulet!!! ooo...pai al meu cu maimutza e chiar "finutz"
offf...ei oricum sunt topiti cand isi vad comorile asa ca degeaba rad de noi acumanca sincer azi mi s-a facut chef asa deodata sa mananc (nush daca am voie sa zic sa nu pofteasca fetele) oricum un preparat din asta din carne de porc
daca vrei sa papi bun non stop da o fuga la piata vezi ca e spanac verde ia muulte legaturi
fetelor imi cer scuze promit sa nu mai pomenesc de papa ca stiu ca multe poftiti si poate nu e asa simplu sa procuri la orice ora ceva

bebelushul