Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

nusha: felicitari iubita!!! ce ma bucur pentru tine!!!! ai incredere ca de data asta va fi bine si iti vei tine bebeul in brate

bubuleana
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor ,

Am auzit ca daca stai in concediu medical,pana intri in prenatalul propriu-zis, nu ti se acorda indemnizatia pt cresterea copilului,cea de 2 ani.Sincera sa fiu,nu cred....Voi ce stiti despre asta?

Sa ma treceti si pe mine pe lista:
DN 05.09.1983
UM 12.01.2008
DPN 28.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alinush, iubita, la Iosup sigure reusesti sa gasesti loc pt eco atunci cand vei avea tu 12-13 saptamani. POti incerca la cabinet la fortis (0724 46 46 46) sau la CMU in unirii cauta pe site-ul lor ca gasesti numarul .
Eu la el am fost si a fost super ok. Este unul din tripleta de aur. Si eventual daca te duci la Fortis vezi ca acolo e si Tutunaru, si ca ginecolog e super (poate reusesti sa te vada si el)

Felicic LA MULTI ANI!!!!!!!!! tot ce iti doresti, un bebel sanatos si la termen.

Va dulce pe restul fetelor

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by bubuleana

nusha: felicitari iubita!!! ce ma bucur pentru tine!!!! ai incredere ca de data asta va fi bine si iti vei tine bebeul in brate

bubuleana
20+

he he zambareatzo!!! mi-ai luat-o inainte n-am stiut ca nu am mai intrat pe la odisee din motive lesne de inteles ...soooo ...FELICITARI DIN TOT SUFLETUL !!!MA BUCUR ENORM PENTRU TINE SI PENTRU TOATE FETELE CARE RAMAN !!!sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara!!!

anculet vad ca ai um cu o zi dupa mine dar dpn mai incolo...cum ai calculat?sau asa ti-a zis medicul?oricum sarcina usoara si zi-mi cum stai cu greturile ca eu nu prea stiu ce-s alea

bebelushul

Mergi la inceput

Nushulica,

N-am greturi,mananc orice,mi s-au marit sanii si dorm cam greu pe burta (asa dorm de obicei),si am o permanenta stare de somnolenta. Medicul ginecolog mi-a spus ca aia ar cam fi data nasterii.
Sarcina usoara

Legat de intrebarea mea stii ceva?
"Am auzit ca daca stai in concediu medical,pana intri in prenatalul propriu-zis, nu ti se acorda indemnizatia pt cresterea copilului,cea de 2 ani.Sincera sa fiu,nu cred....Voi ce stiti despre asta? "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Eh, acu ca m-am trezit si eu, sa va zic ce-am patit.... daca va intereseaza
Joi dimi m-am trezit cu hemoragie destul de puternica, ceva mai mare decat la menstruatie. Mi-am sunat doctorul si m-a trmis la Polizu la urgenta. Si uite asa, am ajuns internata, cu diagnostic de decolare (dezlipire) de placenta. Am stat pana ieri. Dureri nu am avut deloc si se pare ca decolarea a fost micuta, bebe nu a fost afectat. Am primit tratament, utrogestan 6/zi si no-spa. Concediu medical 3 saptamani incepand de ieri, nu am voie sa ma dau jos din pat sub nici o forma momentan, control cu eco in fiecare saptamana. Duoa astea 3 sapt, daca totul merge bine, tot va trebui sa fiu extra cumintica toata sarcina, nici cel mai mic efort. Si peste 2 saptamani ma mai asteapta si amnio... offfff, copilu' asta sper sa fie super cuminte cand s-o naste, la cate chinuri ma supune . Glumesc, evident, desi restrictia asta la pat o sa ma omoare cu zile. Da' macar is acasa si nu la spital!.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa in continuare.

nushulica bine ai venit, felicitari pentru inimioara, de acu' ai trecut un hop important. Bun venit printre paranoice, sunteem cateva adunate pe aci

_
Our future determines our past
Fasolica de S14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

Eh, acu ca m-am trezit si eu, sa va zic ce-am patit.... daca va intereseaza
Joi dimi m-am trezit cu hemoragie destul de puternica, ceva mai mare decat la menstruatie. Mi-am sunat doctorul si m-a trmis la Polizu la urgenta. Si uite asa, am ajuns internata, cu diagnostic de decolare (dezlipire) de placenta. Am stat pana ieri. Dureri nu am avut deloc si se pare ca decolarea a fost micuta, bebe nu a fost afectat. Am primit tratament, utrogestan 6/zi si no-spa. Concediu medical 3 saptamani incepand de ieri, nu am voie sa ma dau jos din pat sub nici o forma momentan, control cu eco in fiecare saptamana. Duoa astea 3 sapt, daca totul merge bine, tot va trebui sa fiu extra cumintica toata sarcina, nici cel mai mic efort. Si peste 2 saptamani ma mai asteapta si amnio... offfff, copilu' asta sper sa fie super cuminte cand s-o naste, la cate chinuri ma supune . Glumesc, evident, desi restrictia asta la pat o sa ma omoare cu zile. Da' macar is acasa si nu la spital!.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa in continuare.

nushulica bine ai venit, felicitari pentru inimioara, de acu' ai trecut un hop important. Bun venit printre paranoice, sunteem cateva adunate pe aci

_
Fasolica de S14+

Te inteleg perfect...eu am un hematom prezent in uter,langa sarcina,de ieri sunt internata ambulator,iar de joi,am 21 zile de concediu medical.Nu am voie sa fac nici cel mai mic efort,stau numai in pat,dar pe la 16 ma dau jos,si deschid calculatorul.Si mie mi-a dat 6 tablete de utrogestan pe zi,+ 2 tablete de acid folic,+ 1 tableta de elevit.
Sper sa trecem cu bine peste aceste probleme.Sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Anculet

Nushulica,

N-am greturi,mananc orice,mi s-au marit sanii si dorm cam greu pe burta (asa dorm de obicei),si am o permanenta stare de somnolenta. Medicul ginecolog mi-a spus ca aia ar cam fi data nasterii.
Sarcina usoara

Legat de intrebarea mea stii ceva?
"Am auzit ca daca stai in concediu medical,pana intri in prenatalul propriu-zis, nu ti se acorda indemnizatia pt cresterea copilului,cea de 2 ani.Sincera sa fiu,nu cred....Voi ce stiti despre asta? "

nu este adevarat asa ceva!!! cine ti-a zis prostia asta??!! off toti vor sa se fofileze de la plata banilor astora de parca ar fi o avere

stai linistita nu scrie nicaieri in lege asa ceva zice f clar ca daca 12 luni inainte de data nasterii gravida plateste cas-ul atunci i se cuvine aceasta indemnizatie(de 2 lei as zice eudar asta-i treaba)

in rest legat de simptome suntem fix la fel amandouanici eu n-am greturi mananc orice si mananc nu ma incurc si cam atat

julymorning pup mamica paranoica toate suntem asa mai mult sau mai putin si cred eu ca avem si de ce: avem niste comori in burtica si e normal sa ne facem griji pentru ele

ma bucur mult ca ai trecut cu bine peste acest hop sunt sigura ca bb e bine ti-a doar un pic de emotii asa sa nu te lasi pe tanjeala stai cumintica in pat baga 6 utrogestan si respecta strict sfatul medicului ca stie ce zice si vrea si el sa aduca pe lume un bb sanatos tin pumnii si la amniocenteza am citit din urma , dar sigur, sigur sigur bb tau e bine ...asa trebuie sa gandesti si asa va fi

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

nushulica iti dai seama ca la cat am tras de bebelica nu pot sa cred ca o iasa prost amnio. Sunt increzatoare, alta varianta nu exista :) Sunt suparata ca probabil o sa fie un rasfatat de copil, deh... noi sa fim sanatosi.
Ma imaginam o gravidoasa activa, aveam planuri de vacanta, de diverse activitati da' probabil asta e un preview cum viata mea nu va mai fi centrul atentiei, sa ma invat minte.
Cre'ca ma apuc sa ma uit la telenovele, mai invat si io o limba straina

_
Fasolica de S14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Nushule,ce-mi vad ochii????????Felicitari!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!!Ma bucur tare mult pentru tine!!!!!!De data asta va fi bine!!!!!!Doamne Doamne te va ajuta!!

Vad ca tot mai multe dintre vechile aspirante au venit in sfarsit la odisee.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput