Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

alinushca eu am facut la 13 saptamani, ieri adica. Si am facut la Diagnosis la dr Pop. Din pacate nu stiu daca o sa gasesti programare la el. Poti sa incerci sa suni, eventual daca a renuntat cineva .. ca altfel cam greu. Mie el imi explicase ca se face intre 13-14 saptamani. Deci ar mai fi timp.
Alta recomandare de dr f bun si la care sa si gasesti sincer nu am. Ar mai fi Iosup, Herghelegiu.. La ultimul stiu sigur ca nu gasesti. poate mai au si fetele alte idei. Dar vrei neaparat la un "nume" ?

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai vreau un om cu experienta multa. Sa ma lamureasca si pe mine o data daca e totul OK pe acolo sau nu. De Pop sa zic ca am auzit mai multe lucruri bune decat de ceilalti doi. Pana la 13 saptamani insa sigur mai caut pe cineva care sa fie meserias si sa isi dea cu parerea. Merci

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nushulica, bun venit mamico! si sarcina usoara sa ai!! (esti mai mica decat mine cu o zi!)

pup toate fetele, fara exceptie!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piolica

sincer, scuze pentru ca ti-am spus eu ce si cum, fara sa ma documentez inainte.

12+

stai linistita, ca nu-i bai! ideea era sa ne lamurim, dar nu vezi ca dupa toate site-urile astea e tot ca-n tren?!
sanatoase sa fim noi!

fff important!!
totul pentru bebe
13+

Mergi la inceput

Xor, LA MULTI ANI!! pt ieri si-mi cer scuze ca abia azi m-am trezit si eu:) sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri de el!!

felicic, LA MULTI ANI!! sa ai parte numai de bucurii si bebe printre ele, sa-ti aduca lumina in viata!

fff important!!
totul pentru bebe
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

alinushca eu ti-l recomand pe Pop cu mare caldura, e unul dintre cei mai buni ecografisti. Insa evident ca e problema cu programarile. Incearca sa suni totusi la Diagnosis, insista, suna de mai multe ori, explica-le ca vrei neaparat la el si poate iti gasesc un loc .. Alt sfat nu prea stiu sa-ti dau.

Mi-a mai venit o idee: la Medlife. Poti incerca la Pelinescu sau la Radulescu - Botic (parca asa il cheama)

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicic LA MULTI ANI!
sa ai parte numai de bucurii!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetitelor, va pup!

Sa aveti o super seara!

Delphi, te asteptam cu vesti!

9+
Bebe mic

Mergi la inceput

fetelor, va rog mult, dati-mi si mie un model de scrisorica din aia prin care anunti la job ca esti gravi!! as vrea sa le-o bag sub nas maine:)

daca ati putea prin mail

fff important!!
totul pentru bebe
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc pentru primire sunteti toate niste dragutze

teomaria dap si eu te stiu de la aspirante si te urmaresc de cand ai intrat aici la odisee de fapt pe toate v-am spionat si am stat si eu cu sufletul la gura o data cu voi si m-am bucurat pentru fiecare intalnire cu bbei jucausi acum sunt la dna dr dumitrascu irina are cabinet la billa cu dr onofriescu...ce sa zic o profesionista si o femeie deosebita!ma bucur ca am ajuns la ea

alinusha am stat tocmai ca sa aflu ce era mai important si anume activitatea cardiaca stii si tu cu ce suflt strans am stat dar acum va fi bine stiu asta

claudina da si eu am obs din listutza ca sunt fix cu o zi mai mica ca tine numai bebeii nostri vor fi cam la o luna diferenta nu-i bai sanatosi sa fie! ca frumosi sigur vor fi

mie mi-a facut dr o planificare pe toata sarcina cu ce ecografii trebuie sa fac de toate ar fi 7 si sunt impartite cam asa:

la 8 sapt(asta pe care am facut-o azi un pic mai devreme), la 12 sapt si scrie in paranteza "masurare pliu nucal",la 15s morfologie precoce si triplu test, la 21 s morfologie fetala, pe urma 28,34 si 38 saptamani ultima.

acum nu stiu eu in paranoia mea cat voi reusi sa respect aceste programari deja i-am zis ca pana la 12 sapt vreau sa=l mai vad o data si mi-a zambit si a zis sa vin la 10s sa fac 4d ca sa imi dea si cd cu filmulet sa ma uit la el cand ma apuca nebunia

oricum pentru cel putin o saptamana m-am linistit de acum asa ca sunt in stare sa mai incurajez alte mamicutze daca e nevoie

bebelushul

Mergi la inceput