Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
alinushca eu am facut la 13 saptamani, ieri adica. Si am facut la Diagnosis la dr Pop. Din pacate nu stiu daca o sa gasesti programare la el. Poti sa incerci sa suni, eventual daca a renuntat cineva .. ca altfel cam greu. Mie el imi explicase ca se face intre 13-14 saptamani. Deci ar mai fi timp.
Alta recomandare de dr f bun si la care sa si gasesti sincer nu am. Ar mai fi Iosup, Herghelegiu.. La ultimul stiu sigur ca nu gasesti. poate mai au si fetele alte idei. Dar vrei neaparat la un "nume" ?
Buburuza
asa creste Buburuza
alinushca spune:
Pai vreau un om cu experienta multa. Sa ma lamureasca si pe mine o data daca e totul OK pe acolo sau nu. De Pop sa zic ca am auzit mai multe lucruri bune decat de ceilalti doi. Pana la 13 saptamani insa sigur mai caut pe cineva care sa fie meserias si sa isi dea cu parerea. Merci ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
claudinna spune:
nushulica, bun venit mamico! si sarcina usoara sa ai!! (esti mai mica decat mine cu o zi!)
pup toate fetele, fara exceptie!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+
claudinna spune:
quote:
Originally posted by piolica
sincer, scuze pentru ca ti-am spus eu ce si cum, fara sa ma documentez inainte.12+
stai linistita, ca nu-i bai! ideea era sa ne lamurim, dar nu vezi ca dupa toate site-urile astea e tot ca-n tren?!
sanatoase sa fim noi!
fff important!!
totul pentru bebe
13+
claudinna spune:
Xor, LA MULTI ANI!! pt ieri si-mi cer scuze ca abia azi m-am trezit si eu:) sa ai un bebe sanatos si sa te bucuri de el!!
felicic, LA MULTI ANI!! sa ai parte numai de bucurii si bebe printre ele, sa-ti aduca lumina in viata!
fff important!!
totul pentru bebe
13+
Boo spune:
alinushca eu ti-l recomand pe Pop cu mare caldura, e unul dintre cei mai buni ecografisti. Insa evident ca e problema cu programarile. Incearca sa suni totusi la Diagnosis, insista, suna de mai multe ori, explica-le ca vrei neaparat la el si poate iti gasesc un loc .. Alt sfat nu prea stiu sa-ti dau.
Mi-a mai venit o idee: la Medlife. Poti incerca la Pelinescu sau la Radulescu - Botic (parca asa il cheama)
Buburuza
asa creste Buburuza
claudinna spune:
fetelor, va rog mult, dati-mi si mie un model de scrisorica din aia prin care anunti la job ca esti gravi!! as vrea sa le-o bag sub nas maine:)
daca ati putea prin mail
fff important!!
totul pentru bebe
13+
nushulica spune:
fetelor multumesc pentru primire sunteti toate niste dragutze
teomaria dap si eu te stiu de la aspirante 
si te urmaresc de cand ai intrat aici la odisee
de fapt pe toate v-am spionat si am stat si eu cu sufletul la gura o data cu voi si m-am bucurat pentru fiecare intalnire cu bbei jucausi
acum sunt la dna dr dumitrascu irina are cabinet la billa cu dr onofriescu...ce sa zic o profesionista si o femeie deosebita!ma bucur ca am ajuns la ea
alinusha am stat tocmai ca sa aflu ce era mai important si anume activitatea cardiaca stii si tu cu ce suflt strans am stat dar acum va fi bine stiu asta
claudina da si eu am obs din listutza ca sunt fix cu o zi mai mica ca tine
numai bebeii nostri vor fi cam la o luna diferenta
nu-i bai sanatosi sa fie! ca frumosi sigur vor fi![]()
mie mi-a facut dr o planificare pe toata sarcina cu ce ecografii trebuie sa fac de toate ar fi 7 si sunt impartite cam asa:
la 8 sapt(asta pe care am facut-o azi un pic mai devreme), la 12 sapt si scrie in paranteza "masurare pliu nucal",la 15s morfologie precoce si triplu test, la 21 s morfologie fetala, pe urma 28,34 si 38 saptamani ultima.
acum nu stiu eu in paranoia mea cat voi reusi sa respect aceste programari deja i-am zis ca pana la 12 sapt vreau sa=l mai vad o data
si mi-a zambit si a zis sa vin la 10s sa fac 4d ca sa imi dea si cd cu filmulet sa ma uit la el cand ma apuca nebunia

oricum pentru cel putin o saptamana m-am linistit de acum
asa ca sunt in stare sa mai incurajez alte mamicutze daca e nevoie
bebelushul