Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
beatrice001 spune:
anculet la institutul Cantacuzino sunt mult mai scumpe analizele decat in alta parte..........eu le-am facut la IDS LABORATORIES....vezi ca au preturile afisate si pe site.
9+
preety spune:
Buna fetelor.
Mai aud si eu pe cineva ca nu prea are simptome (nushulica). Nici eu nu am, dar la mine bebe e mai mic. Oricum fara simptome (doar somn) stau cu grija ca daca bebe e bine asezat si alte tampenii care-mi trec mie prin cap!!!
Si inca nu am fost la ecografie! Abia vineri
. Ma rog la Dzeu sa fie bine ca e un bebe f f f f dorit!!!
Va pup inca o data si sper sa reusiti sa vedeti mesajul meu cat de curand
(sunt inca la primele 12).
Bebe de 6+
Anculet spune:
quote:
Originally posted by beatrice001
anculet la institutul Cantacuzino sunt mult mai scumpe analizele decat in alta parte..........eu le-am facut la IDS LABORATORIES....vezi ca au preturile afisate si pe site.9+
un greieras mic
Beatrice, as vrea eu sa ma coste cat mai putin,dar dr ginecolog,mi-a spus ca in Institutul Cantacuzino are foarte multa incredere
beatrice001 spune:
probabil te-a trimis acolo ca acolo are cunostinte, asa se face......dar suna la ei si intreaba ca sa nu ai o surpriza , ca au am avut pentru trei analize imi cerea cu aproape 1.5 mil mai mult ca la ids laboratories
9+
teomaria spune:
nushulica

din tot sufletul iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!Te stiu de pe vremea cand scriam la aspirante(amandoua dupa o sarcina pierduta cam in aceeasi perioada)...dar n-ai mai vrut sa intri (au fost discutii aprinse...spuneai tu ca nu te mai regasesti printre mesaje - mi s-a-ntamplat si mie).Ma bucur enorm pentru tine (mai ales ca esti si din Iasi.Stiu ca ai schimbat ceva dr., dar pana la urma ai reusit...Multa sanatate si sa dea DD sa fie o odisee frumoasa pentru toate.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
bitza2008 spune:
Codruta, ce nasa sexy ai fost! Sa va fie de bine!!
Nushulica, draga, bun venit! de data asta totul va fi bine! Trebuie sa fie bine! Pentru noi toate!
Anculet, Institutul Cantacuzino cu siguranta e mai de incredere, probabil de aia e si mai scump.
Fetele, dar parca zilele trecuse se mai anuntase (Eva parca) un carucior roz si vad ca nu e pe lista!
13+
Codruta27 spune:
Fetelor, de abia astept sa vad si eu ce se ascunde in burticuta!!! Sunt asa de curioasa!!!!
9+
Bebe mic
alinushca spune:
Nushulica, ma bucur pentru tine, bine ai venit. Ti-a luat ceva sa te hotarasti
. Presupun ca ai asteptat sa vezi ca e totul bine mai intai... cam asa e dupa o pierdere. Sarcina usoara si la termen!
Ma ajutati si pe mine sa imi fac o programare la morfofetala? As vrea un ecografist f bun care sa ma lamureasca si pe mine o data pentru totdeauna cum e uterul meu. Ca am eu un doctor care ma tot pricoseste cu diverse malforamatii de fiecare data cand ma duc la el. Ma gandeam ca poate are el o pasiune pentru astea si ma vede de fiecare data altfel in functie de ce a mai citit in saptamana respectiva. Deci, la care din maaaarii doctori am sanse sa gasesc un loc pentru 11 saptamani? Atunci se face,nu ? Sau mai incolo ? Numere de telefon, ceva ? ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+