Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Delphinas spune:
si cum nu aveam destule pe cap....mai imi vine un gand tampit....eco atat de dese oare nu afecteaza pe bb? dar sincer sa va spun simt ca ma lasa nervii daca nu stiu ceva sigur legat de mazarica mea. azi cred ca o sa mai fac una, la dr asta la care merg. simt ca o sa innbunesc inainte de termen.
poze
ilia_99 spune:
mai delphinas, lasa gindurile negre deoparte ca nu ajuti mazarica deloc. echo nu afecteaza bb, stai linistita.
eu cred ca pur si simplu nenea dr la care ai fost nu e unul prea grozav, doar am auzit toate atitea povesti despre dr de groaza.
asa ca, fruntea sus ca se seupara bb..
6+
Delphinas spune:
ilia miercuri am facut eco, ieri am facut eco, azi tot eco o sa-mi faca ca inca nu au dr UV sa vada prin noi ce si cum e prin burtica. de asta mi-e cam groaza mie, sunt cam dese totusi.
poze
teomaria spune:
buna , fetelor!
Noi suntem bine, dar..n-am facut eco
Nenea dr. ne-a consultat pe masa si-a zis ca suntem bine, colul e perfect.I-am zis ca ma balonez de la prima inghititura si mi-a pipait abdomenul si-a zis ca-s plina de gaze
; a vrut sa stie daca m-a durut jos (nu abdomenul), adica daca am avut contractii.I-am zis ca nu (nu cred)si-a zis ca nu crede femeile pe cuvant
, m-a scotocit inauntru si-a zis ca am avut dreptate, nici urma de contractii(cum si-o fi dat seama??!!)Si ca sa nu-mi ia bani degeaba azi pentru eco, m-a trimis la un cabinet unde se face eco morfofetala(in maternitate nu-s cine stie ce)si mi-am facut programare pe 19martie la ora 5,30.De-acolo stiu sigur c-o sa vin si cu filmulet si cu poze.Abia astept!
felicic, 
si de la mine , sa fii fericita , iubita si implinita!!!
cicicuta felicitari pt inimioara si la mai mare!
codrutza, faine poze, frumoasa nasica!!
Pupici
dulci la toate fetele!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
zambetmic spune:
teo, felicitati pt vestile bune
feli LA MULTI ANI FERICITI SI CU MOGALDEATA SANATOASA!
delfinas, lasa ca dupa ce te linistesti faci o pauza mai mare, sa stii ca eu am intrebat medicul de familie si a zis ca nu e nicio problema cu ecografiile
a zis ca sora ei care are un bebe de 2 luni crede ca a facut 200 eco, cum se scula dimineata pe alta parte (e tot medic si sora) ... sum fuga la eco
as aca ... paranoia e mare si in flaore, nu suntem singurele, iar eco nu face rau
te pup si astept vesti
guguloi 8+
Codruta27 spune:
Delphi, lasa paranoia!!!!
Teo, ma bucur ca bebe e bine! Stie el nenea dr. ce face!
Anca, la mine s-a vazut la echo bb la 6s si 2z. E drept, la o echografie transvaginala!
9+
Bebe mic
musettepink spune:
Fetelor am vazut ca vorbeati de contractii.Cum stiu eu cand am contractii?ce trebuie sa simt?o durere am inteles dar cum se simte stie cineva sa ma lamureasca si pe mine???Va rog!!!!!!!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
ilia_99 spune:
[b]musette[/b, ar trebui sa simti, la virsta asta a sarcinii, dureri de mijloc, burta intarita si o eventuala presiune n bazin. Nu cred ca durerea poate fi foarte mare acum, doar daca, Doamne fereste, se intimpla ceva.
sper sa nu simti nicio contractie pina in saptamina 40!
te pup.
nushulica spune:
salutare fetelor!
vin si eu cu o bobita mica de 1.3cm am vazut-o azi la eco 
avem si activitate cardiaca
tot ce trebuie!!!
n-are sens sa mai zic cat sunt de fericita mai ales ca-l astept de mult si am mai avut si niste probleme!
vreau sa o incurajez in mod special pe delphinas nu-ti mai fa ganduri negre si oricat de greu ar fi (ca stiu si eu ca este) cauta-ti o alta preocupare si nu te mai gandi ca bb nu e bine....eu azi am fost la a2a eco prima a fost la 5s si 4 zile s-a vazut dar inca nu aveam inimioara si mi-a fost frica sa ma inscriu pe lista ...trebuia sa mai merg la eco la 8sapt si m-am dus azi la 7sapt si 4 zile tot din grija si paranoia ca si multe din voi, si i-am zis dr temerile mele si mi-a zis f clar ca gandirea pozitiva ajuta f f f mult!!! deci delphi capul sus si gandeste pozitiv!!!
bb tau e bine sigur!!!
vreau sa o salut si pe anis
cu care am fost colega de odisee dar pt mine atunci n-a fost sa fie. Fetitele sunt superbe!!!
eu ce sa zic, greturi am avut un pic saptamana trecuta dar doar seara si trecea cu muraturi
sanii nu mai sunt atat de durerosi cum erau sapt trecute si mi-e somn, dr a zis ca sunt o fericita~!![]()
aaa...si bb a iesit la masuratori un pic mai mare anume de 8sapt si 3 zile
deci datele mele pt listutza ar fi
dn 11.06.1979
um 11.01.2008
dnp 16.10.2008
DOMNE AJUTA SA AVEM O ODISEE FRUMOASA FARA PROBLEME SI SA AVEM BEBEI SANATOSI!!!
------------------------------------------------
Anculet spune:
Buna fetelor
Imi puteti spune cat costa la Insitutul Cantacuzino urmatoarele analize (ca sa-mi fac o idee despre bani):
- mycloplasma
- ureaplasma
- listeria
si inca o intrebare: sunt analize de sange?
6 sapt si 5 zile