Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
ilia_99 spune:
salutare, fetelor. ce faceti, cum va simtiti? eu bine, usoare greturi, ma dor sinii, in rest nimic.
intreba cineva la cite sapt simti bb la a doua sarcina: eu l-am simtit la 16 sapt, mai devreme ca la prima, cind l-am simtit pe la 20.
felicic la multi ani, si eu am facut primul bb la 21 de ani. acum are 8 ani!!!
daca va intereseaza, pot sa va spun ca nu mi se pare deosebita sarcina asta, cel putin pina acum, ca simptome, adica la fel m-am simtit si la prima si la a doua. greturi putine, dorinta de acru, adica maninc iaurturi, suc de portocale, mai putine dulciuri. Lasati superstitiile, "daca vrei acru e baiat". Eu si la fata am vrut la fel.
cit despre vopsit, si eu stiu ca e bine sa eviti operatiunea in primul trimestru. noroc ca eu nu ma mai vopsesc de citeva luni.
voi cum sunteti?
felicic76 spune:
multumesc mult pentru urari!
la cei "22 ani" ai mei ma simt foarte bine si cel mai frumos cadou este la mine in burtica! si stiti ce-mi mai doresc? sa ne vedem toate in parc cu bb-ii la anul, pe vremea asta! considerati-o invitatie in avans, 4 martie 2009 , unde altundeva decat "oraselul copiilor"! OK?
va imbratisez cu drag, sarcina usoara si bebelusi sanatosi, frumosi si mai curajosi decat mamicile lor!
6+
din pacate, am o zi crunta la serviciu si trebuie sa ma intorc la munca!
oanasm spune:
salveeeee natiune!!!![]()
bun venit noilor burtici! va doresc o sarcina usoara si la termen!
felicic sa ne traiesti La multi Ani!!!! cu sanatate si muulta fericire!
hey..teomaria am vrut sa fac io cafeaua azi dimineata..dar m-am luat cu treburi la servici si...
tinem pumnii azi la eco!!!!
vdrag felicitari pt bb maricel!!! si pt rezultatele bune la teste!
anis cand mergi la eco? ca n-am inteles
oricum...pumnii sunt stransu si pt voi![]()
codruta super pozele! si nasica la fel 
bebi ehe..vad ca ai intrat din plin in lumea gravidoaselor..adik greturi...las ca trec ele..bb sa fie bien! 
delphi iti tin pumnii azi la 17! Domane ajuta sa fie totul bine!!! sa ne tii la curent plizzz!
cicicuta felicitari pt inimioara lu' bb!!! sa va traiasca!
un
mare la toate burticile!!!!!
Oana
14+ 
o noua viata
filmuletz bb
musettepink spune:
Felicic eu ma bag la intalneala!![]()
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
maria2004 spune:
Va pup pe toate
Si eu sunt in mare fuga pentru ca am o zi tare nebuna aici la munca si nu am timp nici sa respir
FelicicLA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI...SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS
alinushFELICITARI PENTRU BEBE JUCAUS 
teomariatinem pumnii la eco..doamne ajuta
delphinashsi eu zic la fel cu zic si fetele...daca sarcina a crescut inseamna ca totul e ok...iti tin pumnii stransi sa vii cu vesti cat se poate de bune diseara
musettepink[/b],oana,codruta, [b]nocomsi pentru toate fetele un pupic de la mine si o zi frumoasa in continuare.
Ne auzim mai pe seara...fug la treaba
+11
+puiutul Maria (23.12.2004)
voicu_bebi spune:
oanasm
am greturi de 2 saptamani deja..m-am obisnuit
dar ma bucur in acelasi timp
fetele stiti cumva ce se vede la eco la o sarcina de 6 saptamani ? sunt un pic nelinistita dar asta pana nu-mi vaf bebelul ca e bine in burtica si ca sarcina e ok ...paranoia momentan cred ca e normal la inceputul sarcinii o mie si una de intrebari
Anca..viitoare mamica 

bitza2008 spune:
Salutare fetele!
Felicic

. La multi ani si multa fericire iti doresc din toata inima si sa te bucuri de cel mai frumos cadou -bb!!
Delphinas, pupici si tinem pumnii la eco. Sper sa confirme ca sarcina e ok sa scapi si tu de stresul asta!
13+
bitza2008 spune:
Bebi, la inceput toate avem griji si mii de intrebari in legatura cu bunul mers al sarcinii; e si vina hormonilor care isi cam fac de cap!
Eu am facut prima eco la 6sapt6 zile si s- a vazut chiar si inimioara micuta cum batea!
13+
oanasm spune:
maria nasol ca esti asa ocupata la servici...nici eu nu mai am chef !!!
bebi la 6s se vede sacul gestational si sacul yolk...si eventula se detecteaza act. cardiaca, pe prima pagina este un link cu eco 4-13s..cu poze eco si dimensiuni
Oana
14+ 
o noua viata
filmuletz bb