Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
Codruta27 spune:
Ma tin de cuvant cu pozele!
Poftiti, va rog!
http://good-times.webshots.com/photo/2909034140102823736Wuxxdp
9+
Bebe mic
musettepink spune:
Codruta ce frumusica ai fost!!!!!Si mi-au placut f mult lumanarile de cununie,f interesante ,nu am mai vazut asa!Sa fie intr-un ceas bun!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
Delphinas spune:
buna dimineata si de la mine fetelor, desi m-am trezit mai devreme un pic, dar lenea asta nu te lasa sa te dai jos din pat.
va multumesc din tot sufletul meu pt grija pt mine. sincer mi-au dat lacrimile. va multumesc tare mult. eu abia la ora 17 o sa merg la dr. mi-a facut vara mea programare la cabinet.
nu mai vreau sa merg la dr la care am fost pana acum la vaslui pt ca mi-a dovedit ca nu e la curent cu actualitatea si nu le are cine stie ce cu sarcinutele mici si cu probleme. iar la iasi voi merge abia miercurea viitoare. azi voimerge la un alt dr de la care sper macar sa-mi spuna cate saptamani am. vreu si eu un lucru concret. eu m-am bucurat foarte mult ieri cand am vazut ca mazarica a crescut si avea 3,6 mm, dar dr era ingrijorata ca nu vedea activitate cardiaca. ma gandesc eu in sinea mea, poate nu am 6 sapt, poate e mic mic, poate se dezvolta mai greu, e mai lenes....nu stiu. important e ca am greturi si in sufletul meu cred ca va fi bine.
v-am spus din analize totul e mai mult decat ok, dar la eco....mazarica e mai mica.
felic LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita, sa ai bb sanatos, sarcina fara probleme si sa te bucuri de tot ce-i mai frumos pe lumea asta.
eu mai am de citit din urma, asa ca.....revin.
poze
Cicicuta spune:
Buna gagici,
cine stie sa ma ajute si pe mine cu privire la o dilema, poate parea stupida intrebarea dar de, asa e cand nu te pricepi...pe timpul sarcinii e contraindicat sa te vopsesti? (par, sprancene)
am uitat sa intreb cand am fost aseara la dr., apropopo i-am auzit aseara pentru prima oara inimioara batand, mai incet ca era inca in formare dar am auzit si e o senzatie extraordinara 
va
Delphinas spune:
codruta am uitat...ai fost o nasa foarte sexy si foarte frumoasa. sa va traiasca finii si sa va respecte.
poze
Codruta27 spune:
Cicicuta, eu mi-am vopsit parul cu vopsea fara amoniac. Dr. mi-a dat voie, zicea ca de max. 3 ori in timpul sarcinii.
Delphi, te pup! Mazarica e bine, o sa vezi! Tin pumnii strans-strans!
Cicicuta, te botezasem, scuze! Dau mielul, ca si asa vine pastele!
9+
Bebe mic
musettepink spune:
Cicicuta eu am intrebat medicul si mi-a dat voie cu vopsea fara amoniac.Dar eu am hotarat sa astept sa trec in trim 2 si abia apoi ma vopsesc cu vopsea fara amoniac.
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
andy_galro spune:
va salut si eu un pic cu untarziere dar sper ca se accepta si asa. 
alinush felicitari pentru bebe jucaus si d-ne ajuta in continuare
felicic76 La multiani, sai parte numai de fericire si iubire si de un bebe sana tos si frumos
delphinash valorile sunt bine, bebe a crescut asa ca fii mai linistita si nu te mai stresa ca nu face bine
Fetele care sunteti racite aveti mare grija de voi ca la cum e vremea asta acum asa schimbatoare ,noi gravidutele putem raci foarte repede si chiar nu avem nevoie de alte probleme in plus. Pupici multi pentru voi si sa va faceti bine repede.

10+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Cicicuta spune:
multumesc mult fetele
asa ma gandeam si eu ca e mai bine sa astept, conteaza in primul rand bebe si pe urma fandoseala![]()