Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Codruta27 spune:
Neata fetelor cochetelor!
Bine v-am regasit!
Felici si Xor, LA multi si Fericiti Ani! Sa fiti sa natoase si sa aveti parte numai de bucurii!
Delphinas, o sa fie bine, daca valorile betahcg-ului au crescut, bebelul a crescut, ce mai vrei? Hai, fii optimista, te rog!
Fetelor racite, imi pare tare rau! Eu am tras de o durere de gat pana ieri. Si acum am o oarecare jena, dar... parca e mai bine.Tratamentul meu: Frectii la greu (noroc ca am fost la mama)! Nu am luat nimic pentru gat.AM luat ieri un paracetamol pentru ca incepuse sa ma doara capul!
Va pup, si mai tarziu pun si poze de la nunta, promit!
9+
Bebe mic
musettepink spune:
Codruta,nasica abia astept sa vad pozele!!!!!!!!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
Nocom spune:
Neata burtici, 
Felicic, La Multi Ani!!! sa fi sanatoasa si sa ai un an minunat. Iti doresc multa fericire alaturi de familie si de bebe al tau. Sa fie cel mai frumos, sanatos si norocos bebe pe care il cunosti!!!

Delphi ce ma bucur sa te aud cu vesti bune!!! Dupa ce mergi si astazi la dr o sa te linistesti de tot si o sa te bucuri in continuare alaturi de noi.....
10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
Nocom spune:
Neata burtici, 
Felicic, La Multi Ani!!! sa fi sanatoasa si sa ai un an minunat. Iti doresc multa fericire alaturi de familie si de bebe al tau. Sa fie cel mai frumos, sanatos si norocos bebe pe care il cunosti!!!

Delphi ce ma bucur sa te aud cu vesti bune!!! Dupa ce mergi si astazi la dr o sa te linistesti de tot si o sa te bucuri in continuare alaturi de noi.....
10+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
voicu_bebi spune:
neatza fetele
..ce faceti? eu am un pic de greatza
dar ma tratez cu un suc natural
felicicLA MULTI ANI!!! iti doresc multa sanatate, sa ai parte numai de bucurii si fericire alaturi de cei dragi si de bebe mic din burtica...sa ai un bebe frumos si sanatos! si sa ai griija de tine ! pupici multi

alinush
ma bucur ca totul a fost bine la eco..si ca te-ai mai linistit ca bebe este bine in burtica
delphi
bafta multa azi la eco..eu cred ca tu ai ovulat tarziu si sarcina este mica...ma bucur ca betahcg a iesit bine,iti tin pumnii sa fie totul bine!
pupici multi la toate fetele care merg azi al eco sa-si vada puiutii...eu sper sa fie si bebelinul meu bine in burtica sunt un pic nelinistita dar sper sa fie bine!
Anca..viitoare mamica 

Boo spune:
Felicic 
LA MULTI ANI !!!!!!
Delphi iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune azi
Voi stiti cumva daca la analizele de sange, in special hemoleucograma si glicemia (ca la toxo si cmv stiu ca nu conteaza) trebuie sa mergi nemancata ? Am sunat la Medlife ca acolo vreau sa le fac si aia de la receptie era mai varza ca mine. Habar nu avea ce sa-mi spuna..
Buburuza
asa creste Buburuza
musettepink spune:
Boo la glicemie sigur trebuie sa fi nemancata,daca mananci inainte o sa-ti iasa o valoare mare si nu va fi reala analiza.deci pe nemancate.
Felic la multi ani si de la neuro' meu gravid care acu vazu ca e ziua ta! sa fii sanatoasa si un bebe sanatos!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
preety spune:
Boo analizele gen glicemie se fac pe nemancate. Tot la fel si Beta HCG. Eu le-am facut la Medlife si acolo mi-au indicat strict sa fie pe nemancate.
Sper sa vezi mesajul asta in timp util.
Pup.
Bebe 6+
EvaF spune:
Buna dimineata fetelor!!
Felicic!! Sa fii o mamica sanatoasa si sa ai un copilas minunat!! 
13+ 
JulyMorning spune:
Felic, la multi ani!!!!! multa sanatate, tie si lu' ala mic, sa ai osarcina fara probleme si un bebe sanatos!!
.
Eu mi-am schimbat semnatura deocamdata si revin cu povesti din casa mortilor, sau prin ce aventuri ma mai poarta fasolica...
delphinas mult succes la eco, sper sa vii cu vesti minunate!!. Daca imi permiti un sfat.... incearca sa mergi la acelasi medic la eco, pentru ca exista si oarece diferente intre aparate, dar macar la acelasi ecograf+medic ai sansa sa vezi daca a crescut. Oricum, inteleg ca a crescut, deci e de bine. Tinem pumnii.
P.S. Monica, sa-ti traiasca fetita
. deja sunt invidioasa.... vreau si io tot rooooz ![]()
revin
_
Our future determines our past
Fasolica de S14+