Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
zambetmic spune:
cu scuzele de rigoare pt toate celelalte fete, azi am intrat cu infrigurare doar sa caut sa vad daca a scris ceva delfinas
vad ca semnele sunt bune si ma bucur din tot sufletul
in rest eu am niste probleme ce nu tin de guguloi, dar ma chinui sa nu ma stresez prea mult tocmai ca sa nu-l stresez si pe el
va doresc o noapte linistita tuturor si sa ne gasim cu bine si cu vesti bune
guguloi 8+
vdrag spune:
Pupici la toate gravidutele!! Nu am mai scris de mult dar am revenit cu vesti bune dupa eco morfofetala de astazi!! Ingerasul meu masoara 6 cm si topaia de zor!! A trebuit sa asteptam un pic pentru a putea masura translucenta nucala dar am fost extraordinar de bucuroasa cand am aflat ca este 1,4mm!! Toate sunt in regula si la locul lor iar dupa eco, rezultatul triplului test l-am primit pe loc, avand in vedere ca saptamana trecuta dupa ecografia de control am facut si un test de sange deoarece am fost de acord cu efectuarea triplului test!! Deci astazi, rezultatul testului de sange era deja primit de catre doctor si dupa cumularea tuturor datelor pe calculator rezultatul a fost nesperat de bun pentru varsta mea 1/7145 pentru sindromul Down si 1/1000000 pentru trisonomie!! Sunt foarte fericita si un pic mai linistita acum, dar sunt sigura ca pana ingerasul meu se va naste voi mai avea "n" motive de paranoia, ca de, asa suntem noi gravidutele ingrijorate din orice!!
11+
anis spune:
freshanana, la prima sarcina primele miscari pe bune au fost pe la 19 sapt ceva gen ca un pestisor..la a doua au fos pe la 15 sapt...de regula din ce am mai vb cu mamici la a doua sarcina e mai devreme...la a 3-a habar n-am
ca nu am mai intrebat..imi pare rau ca ti-am facut pofta...da' eu cum nu poftesc la nimik azi eram fericita ca am si io chef de ceva ![]()
de abia astept sa merg la dr..trebuie sa ii aud inimioara...dar sa va zic uneor cand ma gandesc..3 copii..
cam asa ceva...nici nu imi vine sa cred..cand eu nu visam sa am nici macar unul...cum e si viata asta
pupici pe burtici
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
freshanana spune:
buna dimineata
felicic la multi ani sa ai parte de un bb sanatos si cuminte
monica cu dr de familie mai discut peste o luna si atunci ii voi aduce la cunostinta legea aceasta. nu cred ca va fi foarte incantat mai ales ca toate legile pe care i le-am adus pana acum le-a interpretat cum i-a convenit.
anis multumesc de raspuns m-ai lamurit
teo azi eu am facut ceiutz cald cu paine si unt ( si gem)
o zi buna
13+
puiutz
pui
felicic76 spune:
buna dimineata tuturor burticutelor!
m-am trezit de la 6,30 sa va citesc si sa ma pun la punct cu toate noutatile. Dupa 2 zile de vis la sinaia, cu plimbari lungi pe munte si stat cu burtica in sus, ieri am avut o zi de cosmar, am si scris cerand ajutor. Mi s-a facut rau si am aavut o stare cumplita de ameteala, totul culminand si cu un lesin, asta ptr ca ieri am implinit 6 sapt fix
.Am ajuns cu chiu cu vai acasa si am zacut ca o leguma toata seara.Maine dim ma duc la eco si nu mai am rabdare, dar dupa episodul de ieri, sunt convinsa ca bebe este acolo
Delphinas sunt sigura ca bb este bine si bafta la eco astazi
Alinush: felicitari ptr bb-lus jucaus si sunt bucuroasa ptr ca te-ai linistit
piolica: merci, maine ma duc
freshana: dupa parerea mea, poti ramane in medical cat vrei. modul de calcul al concediilor este destul de complicat: se face media veniturilor realizate in ultimele sase luni de zile, adika 6*venitul tau brut si imparte la nr. de zile lucratoare aferente celor sase leni, de regula sunt 128 zile . se obtine o suma si acea suma reprezinta suma pe care o primesti tu ptr fiecare zi de concediu. Ptr.sarcina si lauzie, suma este suportata de stat. Din ce concedii am avut eu la firme, a reiesit ca daca ai medical iei cam aceeasi bani daca lucrezi.ramane doar sa convingi dr de familie sa ti le dea
bafta tuturor care fac eco si asteptam vesti!
6+
alinushca spune:
felicic76, La multi ani! Faci 21 de ani azi, nu ?

Sanatate multa iti doresc si sa ajungem si noi cele din coada listei repede sa ne linistim ca am scapat de perioada cea mai grea! Sa ai o zi superba! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
freshanana spune:
wow felicic ce tanara esti. mamica la 22 de ani
super
sa ne spui ce afli de la eco. ce face bb (dupa 2 zile la sinaia...ar tbui sa fie super relaxat)
13+
puiutz
pui
musettepink spune:
Delphinas ma bucur ca ai venit cu vesti bune.Daca bebe a crescut sigur e de bine!Tinem pumnii in continuare!!!!!!!!!
Boo si mie imi curge sange din nas dar nu cand il suflu ci uneori asa din senin.Am citit ca in sarcina e normal sa avem nasul infundat.
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
beatrice001 spune:
FELICIC - LA MULTI ANI!!! multa sanatate si fericire si sa ai un bebe sanatos si frumos.

buna dimineata fetelor , bafta celor care merg azi la doctor , va tin pumni . Va doresc o zi buna si plina numai de vesti bune.

9+
preety spune:
La multi ani felicic76!!! Si bafta multa cu bebe mic. 
Eu inca nu sunt vazuta in timp util... dar perseverez cu mesajele si poate poate intru in "direct" cu voi.
Bebe mic e super linistit... nu mi-e rau, nu am greturi, nu am practic mai nimic... doar somn si foame si sanii putin sensibili!!! In rest totul e ok! Abia astept ecografia
ca sa-mi si confirme asta!
Va pup pe toate si bafta!