Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Vesti bune. 6s 4z, 115 batai. O sa mai cresca numarul?http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Alinushca, o sa mai creasca numarul batailor inimii: la noi, bebelina avea 169 BPM in saptamana a 9a, si 162 bpm in saptamana 12 si 4 zile. Cert este ca nu e o regula, dar bataile inimii sunt intre 150 si 175 pe minut.

13+
alinushca spune:
Delphinas, trebuie sa fie bine! Poate nu e aparatul bun sau poate nu e doctorul prea maiastru. Daca totul a crescut bine trebuie sa fie bine! Sanatate multa! Ce harnicutza ai fost tot uichendul!
oanasm, mercic! dorm bine la noapte.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Delphinas spune:
saru`mana oana pt incurajari. se pare ca eu nu fac parte din tiparul femeilor normale, care au o evolutie normala. eu sunt ceva mai aparte. am vb cu vara mea si maine merg la alt medic caruia sa nu-i spun de problemele mele, pur si simplu sa fac un control si sa vad parerea lui. vreau sa va spun ca habar nu am pe ce lume traiesc. as face orice si as merge oriunde numai sa stiu ca mazarica va fi bine. ma chinuii din rasputeri sa nu plang, dar cu greu ma abtin. stiu ca asta ii face si ei rau, dar nu mai pot. simt ca ma doare carnea pe mine de durere. nu stiu daca as suporta sa mai pierd un copil.
poze
Xor spune:
Multumesc din suflet pentru urari burtici si va doresc si voua din tot sufletul tot binele din lume....pupici
teomaria spune:
Alinush, felicitari pentru bebe miscaret...cred ca te-ai mai linistit un pic
Boo, mi-a placut filmuletul (chiar daca e asa scurt)...si pozele...la mai mare!!
Delphinas, ma bucur enorm ca e bine ...la mine la 5S si 6Z avea 3,2mm si inca nu se vedea inimioara.Din citite stiu ca trebuie sa aiba peste 4mm ca sa se vada inimioara.Daca e sa ma iau dupa UM (25.12.2007)se pare ca esti cu 2S in urma si ai avut o ovulatie tarzie.
Leah,preety bun venit printre noi si sarcini usoare!!
Eu am intalnire cu bebe maine la ora 10.Nu cred ca mai apuc sa fac cafeluta
, dar asta nu inseamna ca n-am sa beau una cu voi cand vin...Oana , stiu esti cu un pas in spatele meu(glumesc
)ce zici??Te prinzi??
Pupici de noapte buna 
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
alinushca spune:
teomaria, poti sa mai zici o data!
somn usor!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
freshanana spune:
bun venit noilor burtici
oana si delfinas bafta maine la eco. va tin pumnii
anis am si eu o intrebare : la a doua sarcina ai simtit bb miscand pe la cate saptamani ? sunt curioasa....mi-ai facut pofta de varza murata. eu am acasa varza calita cu carne, sper sa compenseze :-)
noapte buna 
13+
puiutz
pui
monica_dicut spune:
Alinush, ma bucur enorm pentru tine. AI vazut ca e totul bine? SI Doamne Doamne o sa aiba grija sa fie si de acum inainte 
Delphinas, si eu zic ca daca bebe a crescut inseamna ca e ok. 
Oana 
Si pe toata lumea 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
freshanana, te-ai lamuurit cu concediul?
Eu am citit legea. Ideea este sa-ti lasi pentru dupa nastere minim 40 si ceva de zile. Restul il poti lua pe tot inainte. SI mai ai voi la 90 de zile de medical, iar in cazul in care sarcina este cu probleme doctorul iti poate da chair mai mult. Deci da-le cu legea in cap 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
12+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Ankussa spune:
Deplhi of slava Domnului ca esti ok, ai pus toata odiseea pe jar. Mai n-are cum sa nu fie bine daca bb a crescut. Nu-ti mai face sange rau, si sunt sigura ca Doamne Doamne nu te lasa. Apropos de manastiri, mi-e dor sa intru intr-una sa mai stau la taclale cu DD cum faceam.
Fii tare ca doar esti moldoveanca de-a mea si ai sa vezi ca o sa te bati pe burtica in a 40a saptamana.
Pupici si fara stres.
9+