Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicic, sfatul meu ar fi sa te odihnesti. lasa calculatorul si incearca sa-ti odihnesti ochii, insa daca ameteala persista, cred ca ar fi bine sa vezi un doctor.

o seara buna.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Vesti bune. 6s 4z, 115 batai. O sa mai cresca numarul?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

felicic eu cred ca ai o lipsa de fier ceva. iei vitamine ? ti-ai facut analizele ? cum ti-au iesit ?

m-am intors de la dr de fam cu o veste proasta ( pt mine). mi-a zis ca din cele 126 de zile de prenatal se dau OBLIGATORIU 63 inainte si 63 dupa. as vrea daca se poate sa imi spuneti si mie unde este legea care spune cum se pot imparti aceste 126 de zile pt ca eu as fi dorit sa imi iau mai multe zile inainte. dar daca nu se poate ma consolez cu ideea (asa cum m-am consolat si cu ideea ca nu imi va da recomandare de program de 6 ore/zi:-(()

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Freshanana, este vorba de ordonanta de urgenta 158/2005:

Art. 24. -(1) Concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.
(2) Concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele, in functie de recomandarea medicului si de optiunea persoanei beneficiare, in asa fel incat durata minima obligatorie a concediului de lauzie sa fie de 42 de zile calendaristice.

10+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ce fac fetele???

Bai daca va arat burta mea ziceti ca sunt in 4 luni..bine eu la ambele sarcini am avut niste burti imense..

Nu ma simteam f bine ...ma simteam cu stomacul plin desi nu am prea mancat si am descoperit varza murata..........si vai ce bine e

trebuie sa ajung la dr zilele astea..de abia astept!

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Boo, si eu am exact aceleasi probleme- si cu capul si cu nasul.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

seara buna!
alinushuuu meuu felicitari din suflet pt inimioara!!!!! Doamne ca ma bucur pt voi ca e totul bine si bb evolueaza! un pupic mare de tot pt voi!
freshana pe prima pgina a capitolului este "Protectia materniatii la locul de munca" gasesti acolo info necesare cu concediul..du-i l;egea dr de familie..eu asa am facut! ca al meu desi e mai in varsta nu e f familiarizat cu drepturile noastre..concedii...reducere durata de lucru; eu cred ca sapt asata obtin harta de reducere de la8 la6 ore !
bun venit noilor burtici! va urez sarcina usoara! primele 12 mesaje va sunt moderate..deci perseverati

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vai ce harnicute ati fost , exact precum niste albinute ati fost. din pacate nu v-am mai vizitat de vreo 3 zile bune, dar vineri am gatit si eram franta de oboseala, sambata am fost la o inmormantare si la ziua soacrei, duminica am facut un turul manastirilor din jud neamt, iar azi am fost la iasi.
vestice sunt ceva mai bune, mai continuii o saptamana in odiseea aceasta minunata. totusi mai sunt unele semne de intrebare. betahcg a iesit foarte bine, sunt aproape triple valorile, embrionul a crescut fata de miercurea trecuta, azi avea 3,6 mm dar totusi nu se vede activitate cardiaca si asa ma omoara. trebuie sa mai astept o saptamana si apoi iar la control si atunci sa vedem.
cel mai sigur maine voi citi din urma, acum abia daca imi mai tin ochii de oboseala.
va pup dulce pe toate si sa stiti ca mi-ati lipsit tare mult.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

delphi ce ma bucur ca ai scris!!! Doamne ajuta...da eu zic ce e ok..mai ales ca bb a crescut!!! nu avea cum sa creasca daca nu avea o inimioara care sa bata! sa sti ca am citi de cazuri pe alte forumuiri..in engleza..asemenatoare cu al tau...iar bebeului i-au depistat act cardiaca dupa 10s! deci cu speranta delphi draga!!!!!!! te pup tare si pe bb puternic la fel!!!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Vesti bune. 6s 4z, 115 batai. O sa mai cresca numarul?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Alinushca, FELICITARI !!! Ce bine ca bebe evolueaza si are activitate cardiaca. O sa mai creasca numarul batailor inimii: la noi, bebelina avea 169 BPM in saptamana a 9a, si 162 bpm in saptamana 12 si 4 zile. Cert este ca nu e o regula, dar bataile inimii sunt intre 150 si 175 pe minut.

13+

Mergi la inceput