Mamici de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by nushulica

anca sincer azi mi s-a facut chef asa deodata sa mananc (nush daca am voie sa zic sa nu pofteasca fetele) oricum un preparat din asta din carne de porc si am mancat dar cu masura

daca vrei sa papi bun non stop da o fuga la piata vezi ca e spanac verde ia muulte legaturi o conserva de ton(recomand riomare in sos natural e f bun) si faci o salata sanatoasa cand vrei tu...mai poti fierbe un outz(daca ai de unde lua de la tara e si mai bine)...mie azi dr mi-a zis sa fiu atenta la ce mananc ca e f importanta perioada asta pentru bb...lapte cu cereale(mi-am mai adus aminte acum)

fetelor imi cer scuze promit sa nu mai pomenesc de papa ca stiu ca multe poftiti si poate nu e asa simplu sa procuri la orice ora ceva

bebelushul

da nushulica asa e..poftesc fetele si mai greu...am sa incerc sa dau maine o fuga prin piata..sa vad ce mai iau de papa...iar mi s-a facut foame,noroc cu saleurile astea care le-am luat in seara asta. va pup,ma bag la un film

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

hop si eu. vestile sunt mai bune. dr mi-a explicat ca nu toate femeile se pot incadra intr-un tipar fix. intr-adevar sarcina e mai mica, are 7 sapt, nu se vede activitate cardiaca inca, dar mi-a zis ca abia dupa 10 sapt se vede. oricum ma simt mult mai bine psihic vorbind. mai merg pe 15 din nou. mi-a cerut sa-i duc maine prin vara mea datele de pe buletin sa-mi faca reteta gratuita cu utrogestan, elevit si ce se mai da la gravidoase. oricum sunt multumita, mult mai multumita. are si ea eco performant si mi-a incadrat valorile de la betahcg.
azi am fost sa vad hainute de gravi, ca cele care le am nu ne mai incap. dar merg maine sa imi cumpar impreuna cu sotul.
greturile astea. simt ca ma urc pe pereti.
va multumesc din suflet pt grija si va imbratisez cu drag.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Delphinas,ce vesti bune!!!Se simte ca ti-ai mai recapatat increderea!
Capu' sus si multa credinta in Dumnezeu si vei vedea ca mazarica va fi bine! O mazarica luptatoare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by claudinna

RAMONELLA, ancadragoman, pupici multi!! va ajungem noi din urma:)) cand or creste si "mormolocii" nostri:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+

Daaa!!!Sa vezi ce repede va trece timpul.Numai o sa vezi ca se apropie data nasterii.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Fetelor am si eu o intrebare...voi faceti dry testul????
Delphinasma bucur mult pentru vestile bune cu care ai venit...ai vazut ca totul e bine...Doamne ajuta in continuare

+11+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Maria, eu am facut la 12 sapt test combinat, azi mi-au luat 7 recipiente de sange pt analize. Cred ca pana la morfofetala de 20 sapt nu mai fac nimic; am si ametit complet cu atatea teste, nici nu mai stii ce sa faci. Tu faci drytestul?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

I pup U!
azi fac 14 saptamani!!
sa-mi tineti pumnii, ca am zi de foc la serviciu! m-am trezit de la 3...nu mai sunt in ale mele...
sa avetzi o zi frumoasa!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

neataaa , burtici!V-astept la (cioco, cofi, ceai...) fierbinte!...pe final de capitol.As face cap. nou , da' nu ma pricepPoate ne ajuta o burtica cu experienta??!!
maria2004, nu stiu ce e testul ala...da' daca mi se cere il fac
Delphinas ,mai incearca o eco saptamana viitoare, cu siguranta se va vedea inimioara bebelusului(iti doresc sa te linistesti cat mai repede).Am fost ieri la Hala Centrala (etj.II) si erau niste haine dragute pentru gravi, nu ff. scumpe
voicu_bebi, scrie la semnatura cate saptamani ai ca sa putem asocia ce spui cu varsta sarcinii...si stai linistita ca bebe e bine
JulyMorning, ai mare grija de tine, sa faci ce-a zis nenea dr. si sa stai cumintica in pat
musettepink, in legatura cu contractiile la varsta asa mica nu stiu cum sunt (si nici n-as vrea sa aflu), le stiu doar pe cele din timpul travaliului...
Nushulica , eu merg la Dr. Pintilie (clinica IV), maternitatea Cuza-Voda; pana acum sunt multumita...

Pupici dulci la toate fetele si s-aveti o zi superba!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim
anculet si july stati cuminti in pat chiar dc va vine sa va urcati pe pereti . bb merita
delphi ma bucur ca ai ajuns la un dr care sa te linisteasca si sa iti ridice moralul. spor la shopping de haine de gravi
maria eu nu am facut dry-test , ci bi-test ca asa mi-a recomandat dr ginecolog. am vaz si de la celelalte fete ca maj drilor au recomandat acest test, plus triplu-test mai tarziu etc etc (nu mai stiu cine spunea de 7 flacoane de sange - cred ca as fi lesinat)
celelalte burtici
o zi buna

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neata burtici!!!
uff..ca mult ati scris! ca sa raspund iar asa..frumos nominal..voi scrie din nou un roman
sau mai bine merg sa fac un capitol nou..nu!?
bun..ma apuc de treaba si cand e gata capitolul vin sa va zic!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput