***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Oana, ati ajuns? Am vazut ca acum stati putin. Cind mai veniti? Pentru ca noi locuim in Florida acum, dar la inceputul lui octombrie ne mutam in Pennsylvania si putem sa venim sa va vedem in Boston.
Sper sa fiti bine. Daca ai nevoie de ceva, orice, iti trimit numarul meu de tel pe PM.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oana si Soso, sper ca ati ajuns si ca sunteti foarte bine. Cand faceti investigatia? Asteptam vesti!

Si vreau si eu pozele cu Soso de cand a fost "in vizita", cand ai timp... Ea e grozav de dulce si are o mamica tare simpatica. Si sa nu uitam bunicuta cea moderna

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Comunitatea "Calatoria vietii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetelor, am asteptat sa intre Oana sa scrie ceva. Vad ca nu a avut posibilitatea pina acum, asa ca va spun eu.
Am vorbit cu ea, au ajuns bine, Sonia e bine. Dar Oana e suparata. Si eu sint. Le-au reprogramat la teste pentru 11 septembrie, deci chiar cu 1 zi inainte de a se intoarce!
Sper sa reuseasca sa ii faca pe-aia sa le primeasca mai repede la control.
Mai multe, poate reuseste Oana sa intre si sa va spuna.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Oana, din experienta proprie, am fost la acelasi spital ptr investigatii anul acesta in februarie, la fel a fost si la noi. Am ajuns in Boston vineri, ne-au internat imediat cum s-a facut loc, adica luni, desi aveam programare facuta din timp, dupa care, am fost programati pentru investigatii abia joi, dar cand spun joi asta inseamna din zorii zilei si pana seara am fost din usa in usa la o groaza de aparate si ptr o gramada de analize. Efectiv eram ca pe banda. Cred ca asta e stilul lor, de-aia eu am incercat sa te pregatesc, prin PM-urile trimise, de ce se intampla efectiv acolo.
Ai incredere ca se vor face toate investigatiile necesare, chiar daca tie ti se pare atat de departe ziua de 11 si este cu o zi inainte de plecare. Fiecare isi face treaba lui si sunt foarte bine sincronizate toate. Nu plecati fara nimic ce ar trebui investigat, crede-ma!
Dupa ziua de joi, am stat din nou in hotel pana duminica, cand aveam intoarcerea in Islanda. Ei si-au luat o marja de siguranta de 1 saptamana, care pare mult pentru noi cei care platim totul.
Multa incredere si bafta!
Un pupic pentru mamica suparata si unul dulce, dulce pentru Sonia!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am reusit sa ranjez pt maine. deci maine e MRI, consultul cu caridologul + chirurgul se va intampla pe 11.

Nana, sa stii ca m-am gandit a tine cand am trecut pe langa Islanda, tare as mai fi facut un popas acolo, ca innebunisem de atata stat in fund.

ce sa va zic... drumul e lung, lung, Sonia nu mai sta nici in carucior, dar in scaunul de avion... tot drumul a avut ceva de comentat, cat a mers Baby einstein, a fost ok, cand a decedat bateria, s-a pus pe tipat si urlat, mai abitir...

aici ne-am obisnuit pana la urma, nu zic ca sunt innebunita dupa America, dar nici rau nu e. e altceva. pt ca e fff cald, si la meteo zicea ca ninge si e viscol iar eu am luat haine pt craciun, am fost si i-am luat 2 tricouri, ca sa aiba ce murdari. si am luat si o carde de cardiologie pediatrica, de la Harvard, ca e un pic mai sus. si azi, dupa ce m-am ceratat cu aia ca eu vin de la mam de diable, si asa ceva nu se poate dom`ne, nu se poa, mi-am luat odorul din dotare si ne-am urcat in green line si pe urma in red line si am mers la plaja. am stat ce-am stat, m-am certat cu pescarusii, ne-am lipait picioarele in apa si ne-am intors. mizer transportul in comun. oribil. e, si cand m-am intors, aveam mesaj de la nea de la Int center, cum ca maine la 12 e programata printesa la MRI.cica sa nu mai manance de la 12 noaptea... poah, iar nervi. sun, ca e gratis 30 min si m-apuc sa boscorodesc in americana mea perfecta. si pana la urma obtin : no milk dupa 4, no watter or clear juice after 7. better. zic eu. si apoi imi hranesc broscuta si cade rapusa de somnic in mijlocul patului. la 4 juma. ziua. deci eu de la 4 sunt arestata la domiciliu, nu pot misca niciunde.

in continuare ma plang ca n-am vazut nici un american de american din mosi stramosi, numai afroamericani, hispanici, arabi, multe chinezoice mici si slabe. da asa de slabe ca stateam cu una la stop si ma gandeam ca daca trece unu cu viteza mai mare o zboara pe saraca.

am vizitat toate spitalele din zona, Birgham & womens, Beth Israel Deaconess Cancer Institute, Joslin Diabet Center, Childrens... ce m-a uimit e lipsa aparenta pt mine de siguranta a sanatatii copiilor. adica il scoate pe unul, plin de tuburi si aparate, cu capul cat un pepene rosu ( de umflat ce era) afara... unde trece orice om cu orice boala pe care el o poate lua infinit mai usor decat un om sanatos... si am gandesc, de ce oare ii lasa sa iasa afara? n-au si ei un regulament cu privire la siguranta sanatatii ?

Oana, iti multumim pt tot, din suflet !

Nana, am retinut ce mi-ai scris pe PM, deja ma uit cu un ochi neprietenos la toate filipinezele sau asiaticele care par asistente rele. o sa vada ele !

va pup si mai intru maine, dupa ce am toate datele de la MRI.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Oana, ma bucur din suflet ca ati reusit sa prindeti programare mai devreme la RMI. E tare nasol acolo cu programarile. Tin minte canici Andrei nu trebuia sa pape nimic cateva ore inainte si mai era si pe steroizi care-i faceau o pofta nebuna de foame. So, cum naiba sa culci un copil nemancat, ca ideal era sa doarma in timpul RMI-ului. Au incercat ei sa-l sedeze, dar nimic iar cand au vazut ca nu sta, l-au scos de la RMI si au bagat pe altcineva in locul lui si ne-au spus sa revenim cand ne vor anunta ei, adica, cand vor mai avea pe cineva ca el care sa nu stea, si deci se va face loc. Asadar tati a iesit plin de nervi si a incercat din toate rasputerile sa il adoarma pe fluturas si in cele din urma a reusit si s-a dus cu tupeu peste aia si l-au bagat la RMI.
Sper sa fie totul ok cu Sonia si sa stea cumintica, ca asta cred eu este cel mai important, RMI-ul.
Ma bucur ca v-ati plimbat, am facut si noi asta dupa ce ne-au externat, adica de vineri si pana duminica, cand am plecat, am iesit cu o prietena care e fiziciana la Harvard iar sotul ei e american, si ne-au dus ei peste tot.
Vroiam sa te anunt ca si la externare trebuie sa te inarmezi cu foarte mare rabdare, la modul ca dureaza o groaza actele de procesat. Noi am fost externati vineri, ni s-a spus pe la 10 ca putem pleca, dar a durat procesarea actelor pana la 19 eram un pachet de nervi, ca am fi facut orice altceva, numai acolo sa nu mai fi stat.
Bafta multa si te asteptam cu vesti bune!
Multi pupici ptr Sonia cea curajoasa!

P.S. E normal sa se plictiseasca, draga de ea, noi am avut noroc ca Andrei avea doar 4 luni, am avut bilete la clasa I si am putut pune cosul in scaun, si asa a stat cuminte tot drumul, plus ca la noi drumul a durat doar 6 ore.

Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Draga Oana multa bafta puiului tau mic.
M-ati impresionat nespus(ca orice caz de aici).

Acum nu am donat cine stie ce, doar 20 de euro insa au fost dati cu cea mai mare dragoste si sincer sper si banii astia sa contribuie la ridicarea sumei de care aveti nevoie.
Si sa vedem un copil cat de cat sanatos si fericit, caci asta conteaza cel mai mult.

Va pup si va doresc multa multa bafta si sper sincer sa se stranga intreaga suma de care aveti nevoie.

si bafta multa

P.S. Poate o sa imi poti confirma pe PM daca ati primit banii.(i-am trimis prin transfer bancar, deci presupun ca o sa ia ceva timp sa ajunga)

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Stiu ca azi aveti zi de investigatii, deci va asteapta o zi lunga. Ma gandesc la voi, sa decurga totul asa cum trebuie si Sonia sa coopereze.
Bafta multa! Suntem cu sufletul alaturi de voi!

Mergi la inceput

Oana, cum sunteti?
Ati ajuns inapoi in Ro?
Cand ai timp, poate ne scrii si noua 2 vorbe despre voi.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am ajuns, nana, iti multumim pentru grija. dar suntem extrem de debuolate cu schimbarea de fus orar.

la discutia cu chirurgul ni s-a spus ca poate fi operata oricand, in urmatoarele 6 luni. totul e ok. dar, suma e imensa, 91.500$. s-a facut o modificare in estimare, deoarce ii trebuie un conduit. pana una alta ma chinui sa gasesc o metoda prin care sa obtin bani.

eu mi-am uitat tel in avion, de la boston la amsterdam, si evident ca a disparut ca prin minune.

va pupam si va mai spunem ce si cum.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput