***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Doamne ajuta. Cam cati banuti vor fi necesari nu zice americanu, sa-i dea si lui Dumnezeu sanatate ca tare buna veste ne-a dat?

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

americanii nu stiu cati bani vor, dar eu sper (DAAAA!!!, sper) ca nu mai mult de 100.000 $ initial. ca sa aiba de unde sa creasca sper 200.000... daca va intrebati : nu, nu stiu de unde o sa fac rost de banii astia. n-am nici cea mai vaga idee. daaar, ce e bine e ca in sfarsit cineva imi da o veste buna ! nu e mai usoara operatia, dar au ei alte tehnici. adica tot o op extrem de complicata ramane.

oricum o sa merg in continuare la conroale in Germania, ca pana nu pun piciorul in children`s hospital si nu mi-o accepta scris sa vad eu ca zice yes, I`m not getting my hopes high !

va pup si ma duc sa visez frumos ! prima noapte de 2 sapt cand ma culc nainte de 3-4 !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Kay, draga mea, mii de de la mine! Si pentru Sonia mii de . Am citit aseara toata tragedia voastra, am vazut-o pe micuta Sonia si am plins in fata monitorului pentru ca mi s-a rupt inima in doua, cealalta jumatate fiind la micutul Silviu. De fapt, asa am si aflat prin ce treceti si voi. Eu nu intru la umanitare, pentru ca nu sint inca in situatia in care sa ajut, nu lucrez si ma simt vinovata ca stau aici cu miinile in sin, fara sa pot face nimic.
Deocamdata va trimit gindurile mele cele mai bune, dar am citit ca a fost acceptata pentru o operatie la Boston! Imediat ce-mi permit sa rup citiva banuti, ai vostri sint! Sper sa fie totul bine si cu voi! Tie iti doresc sa ai forta sa mergi mai departe si sa ajungi sa-ti stringi in brate fetita sanatoasa tun!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

nelia, iti multumim ! pupam si noi puiutii tai frumosi !

acum e we, asa ca n-am primit nimic inca. astept.

Sonia e pusa pe sotii... i-am facut vaccinul de 1 an sapt joi si n-a avut ca reactii decat o respiratie mai accelerata care inca n-a trecut total. eu o tot bombardez pe dr cu telefoane, ascultat cum respira cupilu la tel... Ieri a fost petrecerea de 18 ani a fratelui meu si am plecat cu catel si purcel acolo.. si intre 20 de pusti de 18 ani eram si noi mot ! Sonia s-a distrat pana a adormit plimbata de mine pe strazile copilariei mele, si a dormit pe metale date asa de tare ca am zis ca daca nu reduc volumul, chem eu politia ! si cadoul meu pt frati`miu a fost o piscina de 3 m in care s-au aruncat 20 de copchii dilii de ma injura mama ca o sa o mustruluiasca parintii ca au facut odoarele pneumonie... pai eu i-am pus sa puna apa la 8 seara? a fost frumos, ne-am dantuit si am cantat, Sonia a strigat si ea fascinata de poporul ce-o inconjura.

ce mai face ea? paaai... merge tinandu-se de ce apuca, si-a facut traseu prin casa, se mai lasa in fundulet, se mai ridica, ami goleste masa, schimba canalele pana ajunge la desene, coloreaza si deseneaza "artistic" rau de tot, s-a prins cum e cu mancatul singura si isi mai articuleaza niste mancare prin par, urla din toti plamanii daca o lasi singura, merge in 4 labute si se aude numai trop-trop de parca-i un calut naravas, papa bine, analize bune,sat 79% in sangele neoxigenat, 92-93 % la aparatu lu mama (adica eu ), zice TA (da atat) si boscorodeste ceva in bebeluseasca de ma umfla rasu ascultand-o. e ceva de gen (tzu-pu-na-ba-da-rrra-sa-TAAAA) asta strofocandu-se sa se catere/ridice/ajunga unde vrea ea. e fascinata de laptop, apasa tacticos pe butoane si se catara pe el deschizand niste "cotloane" care mie nici in vise nu mi s-ar fi arata ca ar exista... face turul patutului dimineata si daca face kk imediat e in 2 picioare, ca n-o sa stea ea pe asa mizerie !!! pai e don`soara cu pretentii ! se piaptana, daca vede un inel imediat il vrea si si-l pune pe degetel si isi admira mana, isi probeaza in oglinda ipostazele cu si fara suzi, mananca paine, biscuiti, frucete intregi, adica le suge/roade pana apuca si ea ceva de mestecat. are 8 dinti si pleznesc gingiile la mai toate maselele... ce sa va mai zic? de toate pt toti ! m-astept la ce e mai rau de la ea, tinand cont de mostenirea genetica pe care o are de la mine

ne-am propus ca sapt asta sa mergem la mama in curte sa o pun in piscinuta ei sa se balaceasca, sa o mai scot si pe ea din casa, ca s-o fi saturat saraca de atatia pereti. nu mai zic eu.

eu... eu am treburi urate de facut, ma preumblu pe la notari si avocati in legatura cu succesiune tatalui meu. ce aiurea suna. ce aiurea ma simt.

pe 2 august vrem sa plecam 1 sapt la mare.

cam atat. in rest sunt foarte

va

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

cornelia, vroiam sa-ti spun ca puiutii tai nu sunt frumosi. sunt superbi ! sa fie sanatosi !

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

tot eu, ca m-am tot fatait pe net pana am primit raspuns de la americani (ei oare de ce muncesc duminica???)

Dear Mrs. Geambasu

Sonia is a good candidate for a two ventricle repair with a Mustard, closure of VSD and right ventricle to pulmonary artery conduit. This procedure can be performed at any time but probably should not be delayed more than a year or so as she will eventually outgrow her current shunt. If she were coming here for surgery, we would repeat her echocardiogram and probably perform and MRI study to image her ventricles and pulmonary arteries.
Please let me know if you would like to pursue this option and I will have the International Office from the Hospital contact you to provide you with the information about this and initiate the necessary paperwork.
Sincerely,

Pedro J. del Nido, M.D.
William E. Ladd Professor and Chairman
Department of Cardiac Surgery
Children's Hospital - Boston
Harvard Medical School
617-355-8290

acum le-am cerut sa o vada preliminar, ca sa stabileasca precis daca o pot lua pt op asta, asa cum au zis ei ca vor s-o faca. astept iar raspuns... ca n-o sa stau EU linistita doar pt niste cuvinte si lucruri stabilite din vizionarea unor imagini facute de altcineva. daca e nevoie( si dpdv meu e) ne trambalam si peste ocean, asa de curtoazie, pt un MRI si o eco... daca asta o fi pretu pt un copil normal si IN VIATA, orice ! merg si pe jos, doar sa vad eu ca SI dupa investigatiile lor zic ca da dom`ne, se poate.

si mi-e frica de estimare, cand mi-or tranti 100.000 $, atunci sa vad de ce perete ma mai dau cu capu, ca mai toate au gauri prin casa mea...

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Kay, eu zic ca in primul rand trebuie sa te interesezi ce trebuie facut pentru Sonia. Banii cu sigurantza or sa se stranga. Toata lumea va iubeste si o sa va ajute. Ideea este sa anunti din timp suma, ca sa se mobilizeze poporu'.

Multa sanatate!

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

eu, plina de voie buna (inca) ma "mail-uiesc" cu tante de la international office din boston. ea ca se bucura, eu ca ma bucur... in concluzie suntem ambele eztrem de bucuroase ! mi-a trimis form-ul de inregistrare ca pacient a ... gimnastei Sonia. si ce imi sare in ochi acolo in formular? person to bill !!! opaa, sa-l trec pe ta`su? ca asa scap de 2 griji : si de bill si de ta`su ! da parca-l vad la curatat cartofi pt trupele din Afganistan pe perioada nelimitata ca sa acopere factura... vedeti ce face omu stresat? o ia prin balarii !

va

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

am pus poze noi cu Sonia :

12la14

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ma uit la pozele astea puse acu de tine Oana, si-mi aduc aminte de poza in care am vazut-o prima oara pe Sonia pe hotnews. Doamne, prin cate ati putut trece, si cat de bine si de frumos a crescut Soniutza.
Mai e un pic si o sa fie totul bine, eu una asa simt.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput