***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

sonia
oana

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cea mai buna veste pe ziua de azi...,da doamne sa fie bine in continuare
am vazut pozele...,Sonia este superbaaaa,mooor de drag cat de frumos o imbraca Oana ,m-am indragostit iremediabil...
santem alturi de voi,pritene dragi,ne rugam pentru voi

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Oana, Sonia, va pup cu drag si ma bucur f tare ca totul a decurs normal. Sa va dea DD forta si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Slava Domnului.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Puiul meu se pregateste de armata: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

avem vesti bune !!!

la 16 ore de la op sonia a fost detubata, respira singurica !!! i-au scos si drenajul, si toate medicamentele de inima ! mai are doar pefuzii pt lichide. azi a mancat singurica cu biberonul, 40 ml si cand s-au terminat a inceput sa dea din picioare suparata ca mai vrea. e atat de sedata, incat nu misca in front decat daca mai clipeste sau mai molfaie la suzi. maine sper sa-i scota sio pacemacker-ul. in rest e bine, isi revine foarte repede si iar ne arata cat de puternica e ea !

avem si vesti foarte foarte proaste.

ieri am vb cu chirurgul (om antipatic) care mi-a spus ca anatomia cordului ei e extrem de complicata si nu stiu daca e fezabila o corectie. sau o paleatie definitiva. exista posibilitatea sa ii faca sunturi la nesfarsit. ceea ce nu vreau. de facut se poate face ceva, dar nu se stie ce. asta ce am vb pe fuga cu chirurgul care nici n-a fost in sala. luni o sa vb cu cel care a operat-o si cu prof clinicii, sa discutam mai mult. e imposibil sa nu se poata face ceva. o sa trimit toate documentele si la Boston, sa vad ce zic si aia, si daca ei zic ca o fac, acolo mergem. doar ca nu mai avem nici un ban. nimic. op asta a costat 36.000 si deja aveam un minus de 20.000 de la spitalizarea cealalta, din februarie-martie + controale si medicamente care sunt extrem-extrem de scumpe. gen 140 euro stripuri pt 6 zile, 1000 euro med pt 1 luna... astea sunt anitcoagulante. om vedea.

of ca nu se mai termina odata problemele, nu mai vine soarele si pe strada noastra odata... macar e bine dupa op asta. tind sa nu mai vreau sa stiu nimic, absolut nimic. nu-mi vine sa cred ca exista posibilitatea s-o pierd... oricum am speranta si incredere si stiu ca o sa fie bine. asa ca nu ma mai gandesc si astept sa vad cum decurge discutia de luni.

o sa incarc poze de ieri si azi cu Soso, cea mai tare grasa din lume ! abia astept sa se trezeasca si sa ne jucam ! i-am luat un elefantel mic a carui trompa e pe post de tinator-de-tub-de-la-inhalaor, toate asistentele se joaca cu el ! va mai zic ce se intampla.

ah, noul diagnostic (complet adica) e:

dextrocardie
ccTGA (corrected transposition of the great arteries)
DORV with PA (double outlet right ventricle with pulmonary atresia)
cava inferioara intra in cava superiara
dsv
venele pulmonare intra in atriul drept
venele de la ficat nu se stie unde intra

corectie ar insemna sa ii faca 2 canale prin inima ca sa redirectioneze sangele, un patch de la aorta la ventriculul drept(stang anatomic) si sa-i puna artera pulmonara. sunt 3 operatii mari luate de sine statator, combinate intr-una singura. s-a mai facut, dar nu se stie daca e fezabil. or sa mai faca 15 milioane de conferinte si poate le cade maru in cap si isi dau seama care e optiunea cea mai buna.

hai ca ma culc, ca la 8 jumate cine se impiedica de somn pe holuri la intensiv??? EU !

pup si aveti grija de voi !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

acum incep demersurile pt boston. o sa trimit mail acum, sa vad daca accepta cazul. o sa iau toate documentele si le trimit cu dhl, o sa ii pun pe medici in contact (munchen-boston). imposibil ca nimeni in lumea asta sa nu poata face nimic. imposibil.

va anunt cum decurge asaltul chirurgilor cardio-vasculari din lume !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

am trimis email la boston, mi-au si raspuns. le trimit documentele si sapt viitoare am raspus. incrediil de repede se misca astia. si extrem de dragut seful de sectie de la Boston sa-mi raspunda in nici 2 ore...

gata, am fugit la Sonia, ca nu mi se uscasera hainele si nu aveam cu ce sa ma imbrac.

pup

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Oana,

Tin pumnii. Doamne ajuta sa fie Soso bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana, scumpo, trebuie sa rasara soarele, asa cum spui tu, si in calea voastra; eu sunt sigura de asta,mamico.

fetelor hai sa mai facem un efort sa mai punem in cont catvia banuti, sa vedem si noi fetele dragi ca se intorc cu bine acasa;asa de putini sunt pt noi banutii astia,dar atat de mult inseamna pt sonia,pt inimioara ei... daca punem noi,mai vorbim in stanga si n dreapta si se aduna....

stii oana cand m ai sunat intr o seara si ti am respins,iar apoi nu am mai reusit sa dau de tine? eram cu o prietena la un suc si i am povestit de sonia; a pus si ea cativa banuti si de atunci mereu ma intreaba de sonia;

va pup cu drag si ma rog pt inimioara mica

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

gudinde, ckristina, va multumesc mult pt tot !

eh, azi Sonia a mai eliminat din maedicamentele de sedare si e mai treaza. papa bine, se joaca-zdrangane din jucarele, mi-a zambit si a stat in picioare. i-au scos si oxigenul, e bine ! in schimb, ca asa e la noi, una calda alta recisoara, are apa in pericard. si ii dau cortizon. cica nu e rau, dar tb supravegheata. si e cumintica, nu plange, nu face scandal. se joaca si urmareste tot ce se intampla in jurul ei, toti oamenii care trec pe langa ea. e tare scumpa cum snalizeaza ea tot ce-i pica in mana si pe urma baga in gurita si iar se uita... pana si medicamenul cu gust oribil il inghite fara sa protesteze. asistenta a zis ca e foarte curajoasa sa deschida gurita la asa medicment si l-am gustat si eu, e oribil. da ea orticad vede o seringa deschide guita. pana si la alea cu medicament pt inhalat, de pus in inhalator, sedata si ametita cu era, a deschis gurita...

ma duc sa ma culc, ca maine vreau sa ne plimbam cu caruciorul prin ICU !

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput