***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Pup Soniuta mica si mamica ei frumoasa!Doamne-ajuta in continuare!...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Sosonica luptatoare si cuminte si pe mamica ei!

Oana, ma pt. voi ca totul sa fie bine!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

offf,Oana draga noastra Oana...,prin ce treceti voi...,mi se rupe sufletul cand povestesti tu de Sonia ce fetita curajoasa este ea si cum inghite toate medicamentele...,imi dau lacrimile si-mi imaginez fatuca ei de copil minunat cum deschide gurita si face ochii mariii...,asa dor imi este de voi...,asa dor...
sper din suflet sa se mai adune banuti,trebuie sa se adune...,ne mobilizam ca este nevoie de noi

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Draga Oana(kay),
Am urmarit cu sufletul la gura povestea ta si a Soniucai,am reusit sa citesc tot din urma inca de pe cand iti asteptai cu nerabdare bebelina.
Vreau sa iti spun cu mana pe inima ca esti o mamica extraordinar de curajoasa si ca eu cu siguranta n-as fi reusit sa trec prin ceea ce treci tu.Eu inca nu sunt mamica,desi peste 2 luni implinesc 24 de ani.
M-a impresionat enorm povestea ta si ma bucur din tot sufletul ca s-a mobilizat atata lume sa te ajute.Iti urez din tot sufletul sa ai in continuare puterea de a trece peste toate greutatile iar Sonia sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa.Pentru mine ai devenit un adevarat exemplu de luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Oana ai vorbit cu dr???? Ce a spus????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Bravo Sonia ! Bravo Oana !Stiu ce zici ,Kay ,legat de joaca in terapie ,viata isi urmeaza cursul ...Eu chiar eram incurajata sa -i aduc jucarii sa ma joc cu el ,cat am stat in terapie postoperator (1 luna ).Ceea ce nu fusesem niciodata de acord sa aiba --pistol de jucarie de-ala de-ti face capul tandari cu laserele si sunetele sale ,fix de-ala i-am luat .Fiindca asta isi dorea ...si atunci nu i-am putut spune nu .Va imaginati ce atmosfera era la ATI ...Majoritatea medicilor ,in special barbatii se agatau de pistolul ala si de un elicopter care zbura prin salon...Important e ca am trecut !Ceea ce o sa faceti si voi cu ajutorul lui Dumnezeu ! Tu esti poate singurul om care nu are voie sa se indoiasca de asta !Tu ii reprezinti interesele !Stiu ca e greu ,uneori cumplit sa iei o decizie ,dar unicul drum este inainte si daca tu si noi de langa tine credem cu suficienta tarie asta ,asa va fi !Am intalnit pe sectia de chirurgie cardiologie pediatrica parinti invinsi ,resemnati si ,parinti care au vandut tot (pe vremea cand TB era operat nu existau mijloacele de astazi ,netul ,campaniile ,stii ca imi spuneai ca am avut marte curaj sa-l dau pe mana celor din tara ...,cu diagnosticul nostru ieseai sa fii operat doar pe banii tai ,nedandu-si nimeni avizul ca nu poate fi operat aici si neexistand parghiile care azi exista )Important e ca e bine ceea ce sunt convinsa ca va fi si la voi .Esti suficient de determinata si ai o motivatie minunata -Sonia !Sa stii ca ma gandesc tot timpul la voi .Iar daca o sa simti odata ca ai obosit o sa-ti dau un link de pe un alt forum cu o poveste asemanatoare ,a unei mamici care avand gemeni ,a trebuit sa se imparta practic intre cel sanatos si cel care avea atata nevoie de ea .

Mama Speciala(de Erma Bombeck)

Cele mai multe femei devin mame accidental, altele vor, putine datorita presiunii sociale si cateva din obisnuinta.
Anul acesta aproape 100 000 de femei vor deveni mame ale unor copii cu probleme de sanatate .
V-ati pus vreodata intrebarea cum sunt alese mamele acestor copii ?
Eu L-am vizualizat cumva pe Dumnezeu privind in jos spre Pamant si aleganu-si instrumentele de procreatie cu multa grija si prudenta. El se uita si isi instruieste ingerii care noteaza intr-un registru urias.
"Armstrong, Beth; băiat. Sfant protector...da i-l pe Gherasim. El e obisnuit cu
blasfemia."
"Forrest, Marjorie; fiica. Sfant protector, Cecilia."
"Rutledge, Carrie; gemeni. Sfant protector, Matei."
La sfarsit El da un nume unui inger si zambeste, "Da acesteia un copil cu probleme de sanatate ."
Ingerul e curios. "De ce tocmai aceasta, Dumnezeule ? E atat de fericita."
"Intocmai", zambeste Dumnezeu, "As putea da un copil cu astfel de probleme unei mame care nu stie sa rada ? Ar fi crud."
"Dar are ea rabdare ?" intreba ingerul.
"Nu o vreau cu prea multa rabdare caci astfel s-ar ineca intr-un ocean de auto-compatimire si disperare. Odata cu prelucrarea socului si a resentimentului, ea se va descurca."
"Am privit-o azi. Ea are acea constiinta de sine si independenta, atat de rare si de necesare la o mama. Stii, copilul pe care-l voi da ei are propria sa lume. Ea va trebui sa se transpuna in viata lui si aceasta nu-i va fi usor."
"Dar, Dumnezeule, cred ca ea nici nu crede in Tine." Dumnezeu zambeste, "Nu conteaza, pot sa repar asta. Aceasta este perfecta – are destul egoism."
Ingerul comenteaza - "egoism? e cumva o virtute?"
Dumnezeu da din cap. "Daca nu se poate separa din cand in cand de copil, nu va supravietui niciodata. Da, iata o femeie pe care o voi binecuvanta cu un copil mai putin perfect. Inca nu-si da seama, dar va fi invidiata.
Pentru ea nu va fi firesc niciodata un ‘cuvant rostit’. Ea va considera ‘un pas’ ca fiind firesc. Cand copilul ei va spune 'Mama' pentru prima data, ea va trai un miracol, si va sti aceasta!"
"Ii voi permite sa vada clar lucrurile pe care le vad...ignoranta, cruzime, prejudecata....si-i voi permite sa se ridice peste acestea. Nu va fi niciodata singura. Eu voi fi langa ea in fiecare minut din fiecare zi din viata ei, deoarece ea Imi face lucrarea ca si cum ar fi aici la sanul Meu ".
"Si cum ramane cu Sfantul protector?" intreba ingerul, cu condeiul ridicat in aer.
Dumnezeu zambeste, "Oglinda va fi de ajuns."

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

intru pe fuga ca am adormit grasa si am venit sa-mi iau papucii [:))] ! e bine, mananca, se joaca, merge, a facut si fizio azi,am iesit afara, s-a jucat cu o fetita si e tare bine. muci in continuare, tuseste continuu, dar nu e nici o problema pulmonara, doar de la intubatie. si cica sunt sanse mari sa ne dea drumu vineri... sa mai stam o sapt aici in munchen sa venim la un control si pe urma sa plecam in sfarsit acasa ! ar fi ceva !

am vb cu multi dr, dar sg care mi-a explicat ceva concret e dr ei. a zis ca probabil chirurgul a vazut ceva la operatie si asa a decis ca o corectie cu ventriculul stang ca ventricul sistematic nu e fezabila. apoi am discutat despre optiunile ramase. TCPT (total cavo=pulmonari conection) adica inima univentriculara, care inseamna inca 2 op si gata. sau corectie cu ventr sist drept. care inseamna multe, multe, multe op. rezultatele pe termen scurt sunt fff bune la TCPC, dar nu se cunosc pe termen lung, pt ca e o op noua. oricum o inima univentriculara nu e nici pe departe normala. iar cu ventriculul drept eu una nu as merge pt ca face blocaj atrio-ventricular, necesita 2 op majore, care au risc de deces f mare, plus op prin cateterism la 10 ani. poe de alta parte, cu cealalta tb sa ia anticoagulat zilnic... deci sa o intep in deget zilnic. ceea ce nu e prea placut, dar te obisnuiesti. anticoagulantul asta e extrem de scump, aparatul e si ala scump, testerele sa nu mai zic. dar asta e peste 2 ani, daca decid sa mearga pe drumul asta. oricum, asta e parerea munchenului, astept sa imi dea aici toate datele ca sa le pot trimite la boston.

ma intorc la spital, ca nu mai pot de somn.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Va asteptam acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oana, nu reuseste omul sa mai dea de tine deloc, cred ca esti toata ziua cu Sosonica.

Cu operatiile... macar aveti timp sa va mai interesati, sa va mai ganditi, si pana la urma orice decizie veti lua, va fi buna. Nu exista solutie perfecta, dar macar poti sa te lupti, asa cum faci, sa o gasesti pe cea mai buna, pentru situatia ei particulara.

Pana una alta, ma bucur ca sunteti bine si ca Soso e asa in forma. Noi azi am fost la spital si am intrebat de rezultatele testului cu Bacteria... e inca acolo!!! In plus, cica au mai gasit inca una, dar care spera ca va trece repede spontan.

Va pupam, ma duc sa ma culc.

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Comunitatea "Calatoria vietii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Probabil sunteti iesite din spital.Asteptam vesti despre Sosonica.

AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput