Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 4
Ali_bia spune:
Nu mai poooot Ariel...cate i-am dat noaptea ca sforaia si dimineata se trezea cu o durere de sale de ..aoleeeeuu...si-mi zicea iar mai batut in somn...si eu de colo...oleaca
Inainte nu stia de ce se trezeste cu dureri in halul ala, zicea ca doarme poate aiurea pana ce i-am zis eu, ca sunt autoarea
E buna ideea cu apa dar rece rece sa fie
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina34+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-6 Saptamani pana la
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
ali, hai ca nu inteleg ce are soacra cu cununia ei legata cu tot, cu cununia voastra.... si ce putea sa faca incat sa nu va puteti voi cununa??? soacra-i soacra, voi sunteti voi....eu una cred ca e bla bla ....ea ti-a zis-o sau vreun preot (ma cam indoiesc)!!!
daca e venita de la ea, e vrajeala! noi am facut mai intai civila si religioasa am facut-o cu alex in brate:)) si daca era dupa mine o faceam doar eu cu el, cu nasii si parintii. atat! fara tra la la uri...
botezul la fel il voi face...minim minimorum, nu imi trebuie balamuc pe cap!!! in fond e ziua speciala a lui teo, nu motiv de petrecere pt noi!
alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Asa a zis ea nu preotul si cica anul trecut in februarie am gasit nasi sa ne cunune si vine ea si eu ca proasta i-am zis tot ca vrem sa ne cununam ,avem nasi si ea de colo "dar cum sa faceti ce vreti voi , stati sa vina si tat'tu(socru din spania) si pe urma sa vedem ce zice si el" de parca eu ma cununam cu el
Asa a facut si la starea civila dar noi ne-am luat inima in dinti si am facut singuri cativa colegi si atat
Acum faza e ca nu mai avem nasi nu mai vor aia si nu gasim deloc.. si nu facem absolut nimic numai noi si nasii la biserica(la un momentdat ziceam ca noi platim preotul si lumanari numai sa ne gasim nasi)
CARE SE OFERA????
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina34+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-6 Saptamani pana la
mstela spune:
Ali.Uite,tocmai faceam cearsaful...Gata:
Off ariel,fir-ar ele de contractii...Baga mai multe-si Gynipral si racheta Uscosin,nu le lasa sa-si faca de cap,Nospa nu prea e de ajuns..
Eu sunt mai bine in privinta contract,dar aseara a fost cosmar,fiindca bebelina ma batea tare tare cu picioarele in splina si stomac si-mi venea tare sa vomit si mai apasa multe pe acolo incat ma durea pur si simplu inima si abia mai respiram...Off..cate belele in lant.Scap de una intru-n alta..
Felicit o Ali pt semnatura!Da si mie un paharel,ca-mi sta in gat!Si..mai Ali,ce-i aia:nu putem sa ne cununam?Da-o Doamne iarta-ma de soacra,nu te mai gandi,ca si gandul negativ va tine pe loc.Il iei de manuta pe sot,iei o pereche de oameni cununati(rugati pe oricine ca nu e mare branza-zici ca n-aveti,treb sa vrea cineva.Eu daca stateam in Bt,pe bune de nu ma bagam,ca asta-i un mare bine) si fugiti la Biserica sa va cunune.Dar in secret,sa nu mai stie soacra-poama acra,sa va mai puna bete in roate.Atat.Tin si ei 2 lumanari mici in mana,nu-ti cere nimeni alai.Si asa e mult mai bine si nici magariile soacrei nu se mai lipesc de tine,cum ziceai.Ca pana la urma nu te intereseaza sa mai stie vecinul si soacra ce faceti voi,voi vreti sa fie bine,nu???
Ti-am zis doar ce dubla cununie a facut o sora a mea saptamana trecuta,fara alai,fara rochie de mireasa,i-a cununat sora mare(ma vroia pe mine,dar a schimbat vazand ca eu stau la patut) si apoi petrecere in familie.Si a scapat fata de ce o durea.Acum se simte si ea femeie cum trebuie binecuvantata.Asa ca daca vreti,care-i problema???
Si mai usor cu vinul ala,ca se supara Alexutza
Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ralucaspm spune:
Luny, acum sunt cam 20 de grade aici si soare cu un pic de nor.
Ioanna a iesit in parculet cu fata care are grija de ea si mie imi pare rau ca nu pot iesi cu o vreme asa de frumoasa.
Cand veniti in Gr si unde ? In Creta ?
Oana-Bubu
Raluca 35+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)
ariel_7000 spune:
ali, cine iti boteaza puiul? ca poti sa faci atunci o faza d-asta:)) ii zici la preot sa bage si de-o logodna si cununie:))
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
gudinde spune:
bitza,
Sa aveti o zi splendida si sa fie intr-un ceas bun!
mamai_papa,
Sar'na de raspuns. Asa e: nu e bine sa te pui rau cu cei de la carciuma dar mi s-a parut total neprofi sa impui o anumita firma.
ariel_7000 spune:
bai ce am mai ras cu al meu!!! i-am povestit faza cu sutul in gamba pe care l-ai luat, ali...si povestea de o faza cu o tipa maritata cu un tip care lucra in armata si o capiase cu sforaitul noapte de noapte si facea scandal daca-l scula sa-l intoarca intr-o parte....si intr-o noapte, cand nu mai avea solutzii cica i-a strigat tipa cu un glas autoritar si tare, cat a putut ea :" LA DREAPTA!!!" si barbat-su a executat comanda:)))
TEODOR
POZE
ralucaspm spune:
Ali, si eu sunt de acord cu Ariel si cu Stela ca nu are cum sa fi facut ceva soacra si sa afecteze cununiile voastre. Poate pe a ei. Eu cred ca ceva nu e in regula cu ea si ca nu vrea sa va cununati.
In plus, nu stiu in Romania, dar aici nu boteaza copiii daca nu sunt parintii cununati religios, doar daca copiii sunt majori. Poate ca in Romania se poate, dar cred ca e mai bine sa fie si parintii cununati cand se boteaza copilul. Aici f multi fac cununia religioasa si botezul in aceeasi zi.
Raluca 35+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)
PIDANA spune:
Prea multe piedici Ali, dar poate ca tocmai asta-i "farmecul". Si eu daca era sa ma iau dupa socrela nu faceam nici cununia civila, am depus actele si abia apoi si-a anuntat al meu parintii. Si cate comentarii au fost pe tema asta... dar putin imi pasa. Sper sa gasim nasi pana la vara si sa facem cununia odata cu botezul si sa "intram in randul lumii". Si probabil ca nu vom anunta pe nimeni ca e si cununie si botez si cui nu-i convine e liber sa plece.
hai ca m-am enervat! Dar nu mai spune soacrei nimic, aranjati cununia si gata. In final important e sa fiti voi prezenti nu tata socru sau mai stiu eu cine.
Dana 31+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
ariel_7000 spune:
stela, nu am luat gynipral nicodata si mi-e cam teama sa fac experiente...doar no spa si ucosin...
si pe mine ma bocane teo de ma capiaza...eu am zis ac alexutza era agitata in burtica, dar era mic copil!!! sunt curioasa cat de atomic va fi teo...daca de acum face asha....iar am auzi pleoshc-ul din burtica:)) nu sunt paranoica:)
TEODOR
POZE