Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Ia uite o randunica a iesit la iveala..
Stelutza sar'mana pt felicitari
si..cred ca ai mare dreptate ca poate si gandul asta rau nu ma lasa in pace
Acum m-a sunat sotul de la serv si i-am zis asa dintr-o data "cauta azi toata ziua nasi, ca ai o gramada de colegi " a zis "ce-i cu tine asa dintr-o data??vezi poate bei vinul ala mai mult decat trebuie.."
offf...iesi din una si dai peste alta dar las ca mai ai un picut si ai sa-ti tii bebelina in brate si ai sa vezi ce frumos o sa fie..
aaa.....am baut numai un pahar si atat(de pofta) doar nu-s alcool]

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

ali, cine iti boteaza puiul? ca poti sa faci atunci o faza d-asta:)) ii zici la preot sa bage si de-o logodna si cununie:))

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Sa stii ca m-am gandit si la asta si cred ca asa o sa fac...mai mult ca sigur

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

bai ce am mai ras cu al meu!!! i-am povestit faza cu sutul in gamba pe care l-ai luat, ali...si povestea de o faza cu o tipa maritata cu un tip care lucra in armata si o capiase cu sforaitul noapte de noapte si facea scandal daca-l scula sa-l intoarca intr-o parte....si intr-o noapte, cand nu mai avea solutzii cica i-a strigat tipa cu un glas autoritar si tare, cat a putut ea :" LA DREAPTA!!!" si barbat-su a executat comanda:)))

alexutza aproape 5 ani +si 34+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

asta da...e buna de tot ma doare burta de atata ras
bun pont
si acum raaaaad..........

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bai, m-ati terminat, sunteti mortale! Ali si Ariel

Eu am terminat rufele, ce usurare! De obicei mi le calca tanti Lica, dar de maine vrea sa-mi spele covoarele si macar sa mai fac si eu ceva ce nu necesita efort prea mare, ca mi-e mila de biata femeie!

Am ametit de nu mai pot, ma duc sa mananc ceva!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel,gynipralul ajuta mult si nu dauneaza.Iti confirma fata care are si niste insuficiente pe la inima si dupa atatea luni de gynipral luat regulat + perfuzie de gynipral,nu am murit.Nospa e apa de ploaie pe langa gynipral.Poti intreba dr,pt ca dc mai apar asa contractii dese,e f riscant sa stai asa,doar cu nospa.Eu acum continuu cu gynipr+nospa in mod regulat si dc apar contr maresc doza de gynipr.Dr e intru totul de acord.Naty iti poate confirma.
Ali,stiu eu ce spun,din experienta.Chiar mama mea e genul:"Mai stati putin sa strangem bani,sa...blabla...si asta e o forma a raului care isi baga coada sa nu reuseasca omul.Noi cand am hotarat sa facem nunta ca sa nu mai stam in pacat,nu am mai ascultat parerea nimanui,am facut imprumut la banca si gata,dupa aceea eram f bine,...ce atata: stati ca nu stiu ce si nu stiu cum..
Asa,foarte bine,ia masuri,uimeste-l pe randunoi,n-ar fi rau deloc, ca o data cu botezul sa va faca si slujba de cununie..Si cred ca stii ca tot noi femeile suntem cu luat masuri,ca nadejdea randunoilor,ei stau bine asa cum sunt,nu-i doare nimik si treburile astea relig nu prea le cunosc ei...daca citeste vreun randunoi,ma.

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Bravo Bubu, bine ca ai terminat cu calcatul de acum stai cuminte ca doar e duminica si tre sa lenevim
Mai dar tanti asta a ta parca e robot ,asa multa treaba face? i-auzi sa spele si covorele bine ca are cine....la mine ioc il pun pe al meu sa frece la mochetele de-i sar capacele

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mstela
...daca citeste vreun randunoi,ma.

Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Nu-ti face nimeni nimic...pai da ce??? ei sa stea cu "familia " in sus si noi sa facem tot..dar asa e de cand lumea tot femeia e batoasa
De-acum ma fac rea
Hai ca ma suna randunoiul.........

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ali, covoarele mari le duc la nufarul, dar am si din alea mici pe langa pat si merg spalate in cada si le usuc pe balcon. Si daca maine incepem sa strangem pe-aici tanti s-a oferit sa le spele ea. As face eu, dar nu mai pot si nici nu vreau sa ma obosesc.

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bravo,Ali,asa,fii rea..
Bubu,dar ce vrednica esti mata!!Bv,dar cu grija.

Mergi la inceput

Te inteleg bubu doar n-o sa freci tu ai mare noroc cu tanti...
Eu ma duc sa fac un chec cu nuca ca mi-a venit asa dintr-o data bine ca mi-a adus oua proaspete si nuca de la tara
maiiiiiii..aoleeeeeeu ce-mi face vinul ala prin burta...m-am dus la baie de 5 ori pana acum(era rece si de asta..)
ehh cum e si cu viata asta .pana acum ma plangeam de constipatie si acum ma plang de dar moale , moaleeeee
asa-mi trebuie.... vin mi-a trebuit??? vin am avut
gata ma duc sa fac alea....

_
Alina34+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-6 Saptamani pana la

Mergi la inceput